RIVM vindt middel tegen EHEC-bacterie

“Kook komkommer 15 minuten: besmettingskans is nihil”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik hier zo lees wat mensen allemaal voor tegennatuurlijke dingen met komkommers doen, verbaast het a.s. einde van de wereld (weet datum niet uit hoofd, heb het wel ergens in agenda genoteerd, eerst krijgen we nog de zomervakantie) me helemaal niets.

Reageer
gravatar

Met die EHEC-bacterie is het al net als met de G-plek. Die bevindt zich ook iedere dag op een andere plaats. We hebben nu al komkommers, tomaten, paprika, vlees, installaties voor biogas, spruiten, broccoli en taugé gehad. Ik ben benieuwd waar wij morgen die EHEC-jes weer aantreffen.

Reageer
gravatar

Zondaar uit mijn schaapsstal, Jeettje, [# 11]

Bedankt voor de toelichting.
Non de Dieu wil het altijd zonder plastiek om de komkommer.

Ik merk een vergissing uwerzijds. Ik heb geen probleem met de meeste kunststoffen. Ik ben alleen allergisch voor latex.

Ik gebruik zelfs het liefst schapendarm als ik komkommervol bezig ben met mijn diep buigende schaapjes.

Voor Moslims lijkt mij geitendarm toegestaan. Ik zal eens voor de zekerheid vragen aan mijn collega de Ayatollah van Bagdad: “Mag dat?” in het geval ook hij voor mij buigt.

Reageer
gravatar

***** advertentie *****

heeft u ook genoeg van de jeuk en de speldeprikken in uw bibs?
Probeer dan nu Dr. Neuzel ‘s Aambeien komkommerzalf

Verkrijgbaar bij de betere drogisterij.

Voor bedrijvers van de Griekse liefde ook verkrijgbaar in de variatie met knoflook en yoghurt.

Reageer
gravatar

Geef nou maar toe Paus, dat u gewoon tegen het gebruik van condooms door komkommers bent.
En dat als het plasticje er vanaf gehaald is, je er mee mag doen en laten wat je wilt: ook de koorknaapjes komkommeren.

Reageer
gravatar

Kom kom allemaal,

Ik zeg u als Vervanger van God allemachtig (hij is even op voorjaarsvakantie), dat dit Mijn Straf is voor het grootschalige gebruik van komkommers op een ongepaste wijze, die Ik niet kan en mag goedkeuren. Daarom roep Ik nogmaals: onthoudt u van zondige daden! Onthoudt u dat goed!

Amen

Reageer
gravatar

Koude komkommersoep, het ideale recept voor een goede, goedkope en gezonde soep deze zomer: inderdaad eerst 15 minuten laten koken (na het schillen en in stukjes snijden), dan afkoelen en uiteraard met toevoeging van kruiden en ander smakelijks even in de koelkast laten staan: een verfrissend zomeravontuur!

Reageer
gravatar

Ho! Ik dacht eerst dat het een hoax was, zoals de kapper van Ben beweerde, maar nu ben ik niet meer zo zeker.
Een RIVM dat géén dure, wereldwijde en moeilijk verkrijgbare herhaalinjecties voorschrijft?

Hier is meer aan de hand: dit is een zeer ernstige crisis van epidemische omvang!!

Reageer
gravatar

De kans dat iemand besmet raakt met EHEC is ook nihil indien men hem/haar eerst 15 minuten kookt. Dat levert bovendien een smakelijker hapje op.

Reageer