Paul de Leeuw heeft afgelopen jaar een TV-programma gepresenteerd

Onderzoek levert opvallend resultaat op

Paul de Leeuw heeft het afgelopen jaar een TV-programma gepresenteerd, dat blijkt uit onderzoek van stichting Nyfer. In het archief van het Nederlands instituut van Beeld en Geluid zijn meer dan honderd afleveringen gevonden van het programma dat werd uitgezonden onder de schuilnaam ‘Madiwodovrijdag show’. Er zal verder onderzoek verricht worden naar de betekenis van de titel en het programma Andere Tijden zal een speciale uitzending wijden aan de bevindingen. Dit nieuws en meer in deze aflevering van Globaal Nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Altijd weer blij met de heldere visie van Jeroen van Beek.

Reageer
gravatar

Wat jammer dat dergelijk onderzoek achteraf wordt gedaan. Misschien een idee om zoiets voortaan eerder te doen, de gegevens wekelijks publiceren zodat mensen het programma kunnen bekijken. Je zou zoiets dan een radio en tv-gids kunnen noemen…Ik zeg maar wat..!

Reageer
gravatar

@ Jeettje, ja precies, hij is degene die als eerste het idee had om de downmarkt in medialand uit te buiten.
Overigens heeft Jeroen van Beek me wel weer ongelooflijk veel nieuwe inzichten gebracht, ik weet alleen niet meer waar het over ging….

Reageer
gravatar

De Leeuw, De Leeuw .. ik kijk niet zoveel televisie, maar iets staat me bij … is dat niet die jongen , eigenlijk gezegd DE promotor van het Downsyndroom?

Reageer
gravatar

Dit keer heb ik het nieuws gemist, heb me gewoon weg na een vreselijke nachtelijke dwaling verslapen. Heb ik dus even niets gemist. Het ging immers maar om een eenmalig programma. En ik vraag mij af wie is dat eigenlijk….Paul de Leeuw?

Reageer
gravatar

Okee, hij heeft inderdaad het leeuwendeel van de zendtijd vervuild met dat nichtengegiechel en die vette grijns. Maar om zoiets nou een programma te noemen, dat is wel erg overdreven.

Reageer
gravatar

Ik begrijp niet wat dit bericht te maken heeft met de ongekende komkommerepidemie die een gevolg is van ongekende vormen van komkommermisbruik in heel Europa, een feit dat met alle macht onder het tapijt geveegd blijft worden. Wie komt er op voor de komkommer. Kom op, zeg!!

Reageer