Servië verklaart late uitlevering: ‘Mladic ging op in de massa

‘Vermomming als oorlogsmisdadiger zeer slim gekozen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@18 Jeettje, Rijnmond Rotterdammer,

Ook goed…. maar dan wel zelf de exportvergunning regelen en ook zelf brengen, want dat gaan wij mooi niet doen als vanwege gevaarlijk.

Zie verder onze reactie op tante Paulien onder #21

Reageer
gravatar

@ 19 Tante Paulien,

De productie van beton is zeer milieubelastend. Hoewel mw. Maria Catharina Pietronella (Marijke) Helwegen-Mulders (door ons abuisievelijk eerder aangeduid als ‘mw. M.v.H.’ (maar u maakt er ook een ‘potje’ van, waarmee wij dan weer niet willen beweren dat – u beweert dat- mw. M.C.P. H.-M. van de ‘damesliefde’ is) vaak wordt gezien als stralend middelpunt op menig feestje heeft dit niets met radio-activiteit te maken maar met de belichting door de immer aanwezige society-fotografen. Behandeling van de (niet zo) stoffelijke resten als kernafval, inclusief het verpakken in beton, is daarmee overbodig en milieutechnisch ongewenst. Verantwoorde verbranding (en transport onder gecontroleerde omstandigheden naar een verbrandingspunt) voldoet vooralsnog.

Reageer
gravatar

Teneinde de heer Mladiç enigszins gerust te stellen in verband met zijn zwakke gezondheid: als u moeite heeft met spreken, dan hebben wij hier een enorm goede advocaat van besproken reputatie.

Gegarandeerd hoeft u de hele zittingduur maar ongeveer 5 korte zinnetjes te zeggen. Uw advocaat staat daar voor in: hij legt u het zwijgen op tussen de wrakingsverzoeken door.

Reageer
gravatar

Moosjes en Jeettje,

Mevrouw H.v.H. (zie het bericht van 25 mei j.l.) wordt door ons deskundigen het kernspook genoemd. Na haar overlijden dient haar lijk te worden gestort in beton; liever niet in glas want dat ons nageslacht teveel belasten. Dat pakket zal daarna te midden van andere nucleaire plaketten in een verboden spookhuis nog duizenden eeuwen nagloeien.

Reageer
gravatar

Hoho, Moos Milieu, dat gaat zo maar niet!!

Wij hier zijn van mening dat mevrouw beter naar de opwerkingsfabriek in La Haye getransporteerd kan worden, dan hier in de vuilstort te verdwijnen.
Of Sellafield, maar beslist niet bij of in de buurt van Rijnmond!

Daar gaan wij voor liggen!

Reageer
gravatar

Aansluitend op de opmerkingen vanuit Amnesty International willen wij opmerken dat het lanceren dan wel torpederen van welk stedelijk of landelijk gebied dan ook met mw. M.v.H. gezien de ingesloten (grote) hoeveelheden kunststoffen zonder meer een langdurig schadelijk effect op het milieu zullen hebben. Wij adviseren mw. M.v.H. dan ook om in plaats van een begrafenisverzekering een contract met ‘Afvalverwerking Rijmond’ te sluiten voor verantwoorde afvoer van de (niet zo) stoffelijke resten na overlijden.

Reageer
gravatar

Tante Paulien, ik vrees dat de ‘grefolutie’ van afgelopen week een stap in de door u beschreven richting is.
Gerrit Holdijk heeft zijn 95 voorwaarden (ook wel stellingen genoemd) aan de deur van het Torentje gespijkerd.
Wellicht dat de komst van Mladic dan wel Khaddaffi (geprezen zij Zijn naam) het tij nog kan keren.

Reageer
gravatar

@Jeettje 14.

Hoewel het lanceren van Mw. M.v.H. uit humanitair oogpunt zeker te overwegen zou zijn geweest zou het effect van haar landing op/ in willekeurig welk dorp, zelfs een Servisch, ons inziens moeten worden aangemerkt als een misdaad tegen de menselijkheid. In deze opvatting worden wij overigens gesteund door de milieubeweging.

Reageer
gravatar

Jaja Tante Paulien, je wordt helemaal ibbel van al die vergelijkende naamsverwarring.
Nou mag ik al ook niet meer zeggen dat de PVV een gevalletje NSB is: Nul Sociaal Bewustzijn.

Begrijpt u het nou nog?

@12 Truus T.: dan hadden ze Marijke toch kunnen lanceren?

Reageer
gravatar

Jeettje en dominee Gekke Gerritje,

Wij deskundigen noemen het cabaret Rutte plus de twee gedogers de Radicaal Anti-Democratie (RAD). Deze stroming is komen overwaaien uit de V.S. van A., die daar Tea Party wordt genoemd. Verwacht mag worden dat na de val van het cabaret, VVD en CDA samen met de gedogers als één partij onder de naam RAD zullen doorgaan.

Zo wordt ons een RAD voor de ogen gedraaid.

p.s.
Het gekke is, dat de Bende van Venlo de PvdA theepartij noemt. Als erelid van de Tea Party had Gekke Geert toch beter moeten weten.

Reageer
gravatar

@10 ds Gerritje: nu ben ik helemaal gerustgesteld: als alles gaat zoals het moet viert Mladiç elke dag zijn zondagsrust opdat hij de werken des Heeren kan vervolledigen.
Halleluja.

(ps,.- was het niet SGPVVD?)

Reageer
gravatar

@Jeettje, Neee niet die PVV maar die andere, je weet wel, uut Staphorst: de SGPVV!
‘Mladic werde door den Heere geroepen tot zijnen taak en zie de Heere had Mladic lief voor wat hij voor zijn volk heeft betekent.’
Jodocus 3:16

Reageer
gravatar

Teleurstellend. O-n-t-z-e-t-t-e-n-d teleurstellend.
Blijkt M. al twee (2!) jaar in een Servisch dorpje te wonen.

Na de spectaculaire actie tegen de heer Osama B. Laden, had men toch minstens kunnen overwegen dat hele dorp van de aardbol te vegen met een atoombommetje?

Is dat nou zoveel gevraagd?
Dit heeft toch helemaal geen amusementswaarde?

Reageer
gravatar

Gekke Gerritje! Wat zeg je me nu? Wordt Mladiç de 2e man bij de PVV?
Als consultant op het gebied van Volkenrecht?
Laat Bosma en Brinkman dat maar niet horen: straks beginnen die nog voor hun eigen!

Reageer
gravatar

De Servische overheid stelt als uitleveringsvoorwaarde, dat hij zijn grauwleidersuniform tijdens het proces mag dragen om er voor de Servische massa onschuldig uit te zien, zodat zijn standbeelden (met zwaard te paard) kunnen blijven staan.

Reageer
gravatar

Kunnen we dan nu eindelijk de langverwachte stedenband tussen Srebrenica en onze “Zilverstad” Schoonhoven in het leven roepen? Het naburige Gouda heeft al interesse getoond, met name als het gaat om het zoeken naar oplossingen mbt de moslimproblematiek.

Reageer
gravatar

Daarentegen kon hij beter niet met een geheven glas rondlopen, zeker niet in de nabijheid van een besnorde overste.

Reageer
gravatar

Tja, een wereld waar je elke willekeurige yugo kunt vragen om voor twee breezertjes iemand om te leggen…… daar valt ook het monster van srebeniza niet erg op.

Hij had zich natuurlijk ook in de FIFA of het IOC kunnen mengen……

Reageer