Armstrong geeft gebruik verboden middelen toe

Buzz Aldrin binnenkort eerste mens op de maan


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Here haben vee nevver ein seekret vrom gemade. It takez a vhole much ov ennergzie to zycle to ze moond und back. Zertanlie wiz Buzz Aldrin on ze backzeet. Zo it wazz nezzezarie vor mizter Armsjtrong toe have zome doopingz.

Reageer
gravatar

En Mart Smeets zeker weer doen alsof hij van niets weet! Terwijl hij al jaren verslag doet van dit soort evenementen en vuistdik in elk achterwerk in Houston zit, doet meneertje Smeets nu weer de act van de vermoorde onschuld. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen!

Reageer
gravatar

Dan moeten de “eerste woorden” ook worden geschrapt en moet men aan Buzz Aldrin vragen wat hij als eerste heeft gezegd..

Reageer
gravatar

Het zal wel weer het middel cafeïne zijn waar een paar milligram teveel van is genomen. Ik zou ook niet weten wat ik in zo’n raket anders moet doen dan koffie drinken, naar buiten kijken en een praatje maken.

Reageer