Landzaat introduceert ‘planking’ in Nederland

Twente-speler brengt Facebookrage naar breder publiek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Herauthon geeft op 12 aan hoe het nu zit rond de naamgeving van het fenomeen ‘gras-ademen’ en refereert aan Max Planck als eerste Plancker. Ik ben zo vrij die verder terug te voeren tot activiteiten eind jaren dertig van beoefenaars van de Padvinderij die in het Planken Wambuis (beschermd natuurpark) zich van zelfgebouwde stelleages afstortten, onder het slaken van de kreet: “Wij volgen U, oh Akela”. Aan het eind van de IIe Wereldoorlog volgden duizenden Japanse vliegers dit voorbeeld door met het gas op de plank hun Zero-jagers te laten vallen op met planken gedekte Amerikaanse vliegdekschepen. De meesten verongelukten bij deze “noodlandingen” en eindigden tussen zes planken in een zeemansgraf. Iets dat Osama niet gelukte, die ging in een eenvoudige jutezak overboord; 1, 2, 3 in A.’s naam.

Reageer
gravatar

WE LEVEN NOG!

In heel het land worden de kerk- en schuilkelderdeuren geopend. Gans het volk stroomt naar buiten om samen met de onbevreesde heidenen, die zich al op ‘s lands pleinen hadden verzameld, het voortbestaan van de aardbewoners te vieren. Hier en daar zie ik de eerste vuurpijlen in de lucht als teken dat men is opgelucht. Buurtbewoner en vreemden dansen met elkaar. Luid wordt het Wilhelmus gezongen, al kan ik mij een vrolijkere lied voorstellen. Ik zie in alle plaatsen dat steeds meer vlaggen worden uitgehangen. Wie geen vlag beschikbaar heeft vlagt met zijn of haar hemd uit de broek.

Paulien, Den Haagspecialiste,
Is er al iets bekend van de te verwachten feestreden van Rutte, die nu Nederland ook voor de toekomst aan de rijke Nederlanders kan teruggeven?

De Speld zal aan het goede nieuws op alle kanalen bekendheid geven.

Volg het laatste nieuws onder: “Vernietiging wereld geen haalbare optie”

Reageer
gravatar

Ik dacht dat planckgas de overgang was tussen planckflux en planckplasma – waarbij de industriele revolutie en de ontwikkeling van de Kwantum Mechanica aan het einde van de 19e eeuw een belangrijk onderdeel zijn van het moderne plancken. Max heeft zelf nog graag meegedaan aan het modern plancken – dat naar hem is vernoemd.

Reageer
gravatar

Een verkeerde foto bij het artikel; Landzaat is slechts tijdelijk catatoon vanwege een blindschop van de gefrustreerde libero van de tegenpartij. Hier floot de scheidsrechter nu eens niet, hij had geen rode kaarten meer.

Reageer