Inholland biedt afgestudeerden 4-jarige cursus aan

Terpstra: “Het betreft een volledige compensatie van de eerdere studie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is er allemaal mee begonnen dat de adel, de fine fleur van onze natie, meer en meer op zijn luie gat is gaan zitten, couponnetjes is gaan knippen of in het Koninklijk Huis is geïnfiltreerd. Ooit gold “Adel verplicht” als leefregel, nu interpreteert men dat als volgt “Adel verplicht, het grauw tot werken tot 67”. Wat diploma’s? Een dubbele naam is nog altijd beter dan een HBO-papiertje van InHolland Staat Een Huis. En je hoeft er niet vier jaar op te wachten. Wanneer wordt Doekle T. geridderd en in de adelstand verheven?

Reageer
gravatar

Doekle Terpstra wil graag via HBO-opleidingen het niveau van het gemiddelde CDA-kader op een hoger plan brengen.
Tot dusver volstaat een IQ-niveau van 80 voor staffuncties, Terpstra wil dat brengen op 85 netto, na aftrek van voorarrest. Voor 90+ zijn beleidsfuncties toegankelijk met speciale sanctie van het Vaticaan. Een zware doch heroïsche taak voor deze baanbrekende partij-ideoloog.

Reageer
gravatar

Een schriftelijke cursus Analfabetisme, dat lijkt me ook wel wat. Systematisch aftakelen, en van geheel-onthouder veranderen in totaal-vergeter. Het stagejaar vindt plaats achter de geraniums; desgewenst kan het vierde jaar daar ook worden afgerond. Tegen die tijd kan het bloemetjesbehang doorgaan voor het te behalen diploma.

Reageer
gravatar

Volgens ingewijden betreft het een schriftelijke cursus afstuderen voor gevorderden met arbeidsongeschiktheidsgarantie. De syllabus van het hoofdvak Liegen en Bedriegen is door Doekle Terpstra (55) zelf geschreven.

Daarvoor is Terpstra zeer geschikt. Hij heeft in de tweede helft van de jaren ’70 de Sociale Academie gevolgd. In die tijd was dit onderwijs zo sociaal, dat je bij inschrijving al het diploma kreeg uitgereikt als je de intentie uitsprak om de twee voorgeschreven boeken te lenen bij de openbare bibliotheek of in het geval van Terpstra een christelijke bibliotheek.

Reageer
gravatar

In de titel staat een knoets van een taalfout:
“Inholland biedt afgestudeerden 4-jarige cursus aan”
moet zijn
“Inholland biedt afgestudeerde 4-jarigen cursus aan”

Reageer
gravatar

Wil ik wel weten of dattet een avondcursus met gratis maaltijd is of een dagcursus.
Met behoud van uitkering natuurlijk dan.

Reageer
gravatar

Heyyy Doekle, betekend t dat ik dese keer wel moet studern? Dan doen ik t niet.

Reageer