Arabische Lente bereikt Nederland

‘Oranje Revolutie’ start in Amsterdam


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naast plaatselijke, regionale en landelijke regenbuiten hebben we nu ook Помаранчева революція in de aanbieding, een erg mooi exportproduct uit Oekraïne. Met flinke korting nu te verkrijgen voor het Midden- en Nabije-Oosten en de Arabische landen in het bijzonder als men dit voor een hele regio tegelijk aanschaft.

Reageer
gravatar

Speciaal voor de Nederlandse markt bereiden wij voor een kalfslederen ingebonden uitgave van de heilige Q’ran, uitgevoerd in diepdruk, goud op snee en met een beschermende oranje stofomslag.

Een sieraad op uw salontafel!

Reageer
gravatar

Onder aanvoering van onze grote lijder Beatrix, rukken wij op naar onze hoofdstad om deze in te nemen. Insha’Allah!
De NS zal ons daarbij gunstig gezind zijn.
Ons bloed zal rijkelijk vloeien om ons te ontdoen van de boeien die dit land geknecht houden. Weg met het koningshuis, leve Beatrix.

Reageer
gravatar

Schaamt de redactie zich niet om dat verfoeilijke en schaamteloze gedoe in onze hoofdstad te vergelijken met zoiets heroïsch als de Arabische lente. Arabieren zijn zuinig op hun kinderen.

Die zogenaamde “Oranje Revolutie” is niet meer of minder een dag dat in ons land het Kinderwetje van Van Houten aan de laars wordt gelapt.
Basisschoolleerlingetjes en ja zelfs nog jonger worden gedwongen om op de straat plaats te nemen tussen de grootst mogelijk rotzooi. Zolderrommel die hun ouders niet via Markplaats kwijt konden, worden door duizenden kinderen in miserabele omstandigheden tussen beschonken en brallende volwassenen te koop aangeboden.

Dit levensgroot schandaal zou ik niet hebben geloofd als ik het niet met eigen ogen had aanschouwt. Wat moet het buitenland niet van ons denken. Deze smake- en harteloze vertoning is lijnrecht tegen de bedoelingen van de Internationale Rechten van het Kind. Als de premier van alle rijke Nederlanders niet ingrijpt, zal de EU dat wel doen.

Reageer