Uruguay maakt moderniseringsslag

Hoofdstad omgedoopt tot MonteBluray


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gemeentebestuur had aanvankelijk aan Haarlem gedacht, maar die naam bleek al te zijn geclaimd door Denemarken of zoiets.
Ook op Zwolle bleek reeds copyright te berusten.

Reageer
gravatar

Al met al is bloeree achterhaald en verdwijnen bergen op den duur in zwarte gaten. Honderd jaar vooruit kijken blijkt ook niet afdoende. Waarom niet gewoon Zwartegatwarp? Slochies, toch?

Reageer
gravatar

En we weten dat bergen uiteindelijk slijten en heuvels worden en dat heuvels slijten en vlak land worden en dat vlak land uiteindelijk onder water loopt:

Marebluray zou dus de werkelijk op de toekomt gerichte naam zijn of moeten worden.

Reageer
gravatar

Montevideo heette al zo ver voor de video uitgevonden werd; de Montevideoers hadden dus een vooruitziende blik. Waarom dan nu bestaande en daardoor al verouderde techniek gebruikt? Mijn voorkeur gaat uit naar Montewarp. Ik schat in dat je daar zomaar weer honderd jaar mee vooruit kan.

Reageer
gravatar

Wat is er mis met VHS?

Ik weet niet bij welke gemeente Uruguay hoort, maar ik vind mijn mening gewoon heel belangrijk.

Afijn dus toen zegt ik zo tegen Willem, jeweetwel, Willem, van de overkant…. Afijn ik zeg zo “Willem,” zeg ik “Willem jongen, vindt je dat nou wel normaal wat Sjakie gisteren nog zei over die kernbommenramp in Taiwan? Ik bedoel… dat hebt toch nergens voor nodig, zo’n taal aanslaan…” Afijn dus Willem die haalt zo z’n schouders op en die zegt zo van… eh… of laat ook maar.

Reageer