Ajax doet bod op Immers

'Dat wordt een mooi duel tegen die kutboeren.'

ADO-speler Lex Immers staat in de belangstelling van opponent Ajax. Immers, voormalig lid van de harde kern van ADO, zette na afloop van de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Ajax het lied We Gaan op Jodenjacht in en refereerde aan zijn tegenstanders als ‘kankerajacieden.’ Immers’ gedrag op het veld en zijn houding na de wedstrijd getuigen volgens insiders van de Amsterdamse club van ‘de killersmentaliteit die we op dit moment missen om kampioen te worden.’

De speler zelf heeft aangegeven spijt te hebben van de leuzen die hij na de wedstrijd over Ajax riep: “Ik zal die kankerajacieden nooit, maar dan ook nooit, meer joden noemen. Ik had gewoon geen besef van de historische context van mijn woorden.” Dat scheidsrechter Nijhuis de wedstrijd niet heeft stilgelegd toen antisemitische spreekkoren van de tribune rolden is voor Immers dan ook onbegrijpelijk: “Dat vuile hoerenjong had gewoon moeten staken, maar hij deed alsof hij doof was met zijn homofiele tyfuskop.”

Immers heeft al aangegeven dat hij zich op bepaalde terreinen zeker verbonden voelt met de F-Side en Vak 410-supporters, zoals de aversie tegen het Rotterdamse Feyenoord: “Ik schijt op die kankerkakkerlakken, die teringstad mogen ze platbombarderen als het aan mij ligt”, aldus Immers afgelopen donderdag via zijn Twitteraccount. Ook koploper PSV moet het online ontgelden. “Dat wordt een mooi duel tegen die kutboeren. Rotschop voor die achterlijke goulashkop #dzsudzsak.” “Daarna pakken we die NSB’ers uit Kerkrade”, is de reactie van John van den Brom op de officiële ADO website.

De mogelijke komst van Immers doet bij velen het hart sneller kloppen. Robert Vuijsje, bekend voorvechter van de gelijke behandeling van alle zwarte vrouwen, geeft aan dat ‘met de komst van Immers ook mijn terugkeer in de Arena aanstaande is.’ Immers ziet, ondanks de huidige problemen, nog zeker titelkansen voor Ajax. “Zolang die vetklep op goal staat, gaat er in principe geen bal in natuurlijk. Dan hoef je dus alleen zelf nog maar te scoren, da’s logisch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En nu word het tijd voor die bommen op Rotterdam, nu die magere blonde teringflikker.er speelt…… Harde kern van ado, laat me niet lachen. Een verrader is het, die nooit echt achter zijn club heeft gestaan, als hij zo naar die kakkerlakken gaat

Reageer
gravatar

lieve speld!;
ik durf het bijna niet te vragen,
maarre, mag ik even ?

Ik heb het nog niet gesjekt, maar ik neem aan dat met deze overgave van de Speld! mijn betoog in de Kankergriep overwegingen nu wel duidelijk ge-on-edit dient te worden.

Of de Speld! zou dan het hele nieuwsitem wat hierboven staat moeten weg-editten.

Persoonlijk ben ik zeer in mijn sas met de verwerking van de Speld! cum suis van het griepverwekkende kanker gedrag van sommige mensen.

Kortom;
Klapklapklapklapklap!
(edit: dat is nu echt happy slapping)

Reageer
gravatar

# 16, El-jee, als je het mij vraagt zie ik de de-escalatie van préfix “kankâh” naar préfix “griep” niet gemaakt door onze Haagse SBS-6 elite. Elke relativering van de eigen mening ontbreekt; zelfs de suffix “je” begrijpt men niet, het hele opvoedingspatroon is doordrenkt van het k-woord. Met achtereenvolgens de moedermelk, de Liga, de Brinta en later de hectoliters bier wordt dit woord in de regressieve verbale communicatie verwerkt; het is a.h.w. genetisch gecodeerd. Omdat huwelijken o.i.d. ‘immers’ in een identiek milieu en dus gesloten circuit plaatsvinden, zijn positieve externe inbreng en ontwikkelingen uitgesloten. zonder kans op progressie. Zolang deze verbale “K “-epidemie beperkt blijft tot de eigen habitat en het (toch wel veeltallige) tv-publiek, is er niet zoveel aan de hand, maar als herstructurerings-plannen van de overheid tot spreiding leiden, is het maatschappelijke effect te vergelijken met de fall-out van Fukushima centrale nr. 3. Vluchten heeft dan geen zin meer.

Reageer
gravatar

@ 15 Maarten Harpertsz. T. :

Nou ben ik toch benieuwd of het veelvuldig gebruik van het prefix “kankâh” vroeg of laat gaat leiden tot het gebruik van het prefix “griep”.

Reageer
gravatar

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. En van sommige vogeltjes zou je hopen dat zij meer hun bek hielden. Holle vatenvogels klinken het hardst, vooral als ze maar een zeer beperkte woordenschat hebben. Zo ook Immers .. van ADO. Kenmerk: elk zelfstandig naamwoord wordt voorafgegaan door hetzelfde bijvoeglijke naamwoord: kankâh. Veel profvogeltjes zingen vroeger of later het zelfde liedje. Voetbal, Immers, is Oorlog! Zelfs profvogels die 20 x modaal verdienen, worden niet gehinderd door beschaving en ontwikkeling. “Oh, Oh, Cherso”en “Oh, oh, Tirol”. Voetbal is oorlog, wijlen Rinus Michels zei het al.

Reageer
gravatar

@8 Harry: vertaling is: scheldwoord- enigszins Nederlands- scheldwoord en nog een schelwdoord- beetje Nederlands- vloeken en veel scheldwoorden- heel klein beetje Nederlands- enz.

Reageer
gravatar

@4: Gaarne uw xenofobe geblaat terugdraaien van 11 naar 2

Reageer
gravatar

Misschien kan hij zich laten inspireren door het liedje dat door naamgenoot Lex “Tevje” Goudsmit werd gezongen…

als ik ‘s een jood werd
da di da di da di da di da di da di da di dom
lekker voetballen in amsterdam
als ik toch een jood zou zijn
nooit meer geel-groen dragen
da di da di da di da di da di da di da di dom
weg uit ‘s-gravenhage
da di da di da di dom

Reageer
gravatar

Ajax had toch al een afmaker van de club Al-Qaida gekocht (let op het streepje, anders noemt men de terroristische groepering!)…?

Kom hoe heet, tie…Mounir El Hamdaoui?

Diezelfde El Hamdaoui die ervan baalt, dat zijn heilige leiders het niet passend vinden dat hij werkzaam is voor een Joodse voetbalclub?

Ajax moet nu niet dezelfde fout maken, door een kutHagenees van de club ASO-Den Haag te willen overnemen.

Wanneer leren die ‘neuzen’ uit Amsterdam het nou?

Reageer