Rosenthal bezorgd over gevolgen opstand voor vakantiehuisje in Italië

‘Je wil toch niet dat zo’n verdwaalde Libiër in je Barolo komt bloeden?’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar staat tegenover dat een Barolo uit het jaar 2002 nog wel wat “body” kan gebruiken; niet al te best jaar voor deze wijn.
Beetje Libisch vluchtelingenbloed doet wonderen, Uri.

(hebben jullie nou nog steeds niet die foto van die kurk vervangen?)

Reageer
gravatar

Als het op de bewakingscamera staat kan de man de beelden voor veel geld verkopen. En daar weer een veel grotere buitenlandse keet voor aanschaffen.

Reageer
gravatar

Beste Speld: hadden jullie niet beter een foto van dhr Rosenthal bij het artikel kunnen plaatsen in plaats van deze foto van de kurk van een fles Barolo?

Reageer
gravatar

Ik vind dat elk land zelf verantwoordelijk is voor de, al dan niet dode, vluchtelingen die ze rond laten slingeren. Mijn oma zei altijd “Eigen troep opruimen, niet aan een ander overlaten.” Dus ik stel voor dat we iedere vluchteling met een bammetje pindakaas gewoon weer netjes afleveren bij de grens, zien ze daar maar wat ze er mee doen. Kom zeg, zijn ze nou helemaal doorgedraaid daar?!

Reageer
gravatar

Barolo? Echte bloedrode Barolo met Denominazione di Origine Controllata e Garantita en vanaf 1835 op eikenhout gerijpt in de wijnkelders van het vakantiestulpje van de Rosenthals?
Aha, nu begrijp ik die Libiërs. Daar heb ik ook wel een opstand voor over.

Reageer
gravatar

@3, Margootje: je moet er maar opkomen. Misschien kun je Rosenthal helpen nu de verhouding met Iran wat moeizaam is om ervoor te zorgen dat die Daleskrachtige Iraanse vloot uitgebreid wordt met als belangrijk argument dat moslims toch echt in hun eigen land horen? Wie weet wil Rosenthal die Iraanse vloot wel subsidiëren?? (Wat de eerste keer zal zijn dat de PVV gedoogsteun zal geven aan een Islamitische organisatie.)

Reageer
gravatar

Gelukkig is de Iraanse oorlogsvloot op weg door het Suez Kanaal om een handje te helpen met terug duwen van die gasten. Dus het zal wel meevallen met die vakantiehuisjes.

Reageer
gravatar

Nee, en daarom vindt hij dat al de vluchtelingen die nog niet door Khadaffi zijn neergeknald, aan de grens met Italië moeten worden geëxecuteerd.

Reageer