Grootschalige herdenking val Balkenende IV

Politiek drama precies één jaar geleden


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ 17, Loko: weet u, mensen zijn soms slimmer dan je denkt. Een aardige filosoof zei ooit: “je moet de ander altijd intelligenter inschatten dan jezelf, dan zit je zelden fout”. Daar probeer ik mijn uiterste best voor te doen. 😉

Reageer
gravatar

@Brabo: Laten ze lekker die kerncentrales houden! Onrendabele, gevaarlijke krengen.
In Brabant gaan we gas winnen, dat is veel milieuvriendelijker!

Reageer
gravatar

Als de dag van gisteren, wat een indruk heeft dat gemaakt. Ik weet nog precies waar ik was en wat ik deed. Ik was euh… ik was… euh, wacht, even in m’n agenda kijken, ben zo terug.

Reageer
gravatar

@9, Brabo: dat komt omdat in het Westen het gezonde verstand regeert! Niet zoals in het Zuiden teveel koffie-leuten en houdoe zeggen maar gewoon aanpakken: gelijk die eerste steen in de grond voor een nieuwe prachtcentrale en geen tijdverspilling met het doen van onzinnige aangiftes, er is wel wat beters te doen. Zie dus ook: http://www.pvvhaaglanden.nl

Reageer
gravatar

@ 7 Telkens Weer, off topic: waarom krijgen ze in het westen altijd alles? wij in Brabant willen ook wel eens een mooie kerncentrale! En er is nu plek zat op Moerdijk.

Reageer
gravatar

Ik vind het stom van ze dat ze kabinet lieten vallen in febrarie ze moeten het in de zomer doen! Ik heb van 9 uur op de stoep gezet en aleen twee strips verkocht voor 2 euro en een knufel en legobrandweer van ook twee euro maar het was veels te koud en darom koopt niemant wat!!! Mij vader zegt Lukas 1 moet zo snel moglijk vallen maar ik vind dat ze moeten wachten tot mooi weer is!!!

Reageer
gravatar

Staat ie nog niet in het G- Book of Records. Toch wel frappant dat die man geen kabinet heeft kunnen afmaken. Trouwens levert die herdenking wel een vrije dag op?

Reageer
gravatar

Ik heb het gerucht gehoord dat er ook een xxx filmpje op het internet te vinden is van Balkenende en Paris Hilton.
Wanneer iemand die tegenkomt verzoek ik, Ik herhaal verzoek ik om die link niet te plaatsen.

Reageer
gravatar

Ik werd bestookt met bijbelteksten tijdens de tegendemonstratie.
Stenen en stokken doen pijn aan de botten, maar niks is zo erg als je gezond verstand laten slopen. (ben gelukkig geen kind meer)

Reageer
gravatar

Ik heb een librettist, een componist, een choreograaf en een regisseur aan het werk gezet. De heren Balkenende en Bos hebben hun medewerking toegezegd en zullen de hoofdrollen zelf voor hun rekening nemen. Ze nemen nu zang- en dansles. Acteren kunnen ze al.

Reageer