Julia Roberts niet genoemd als opvolger Mubarak


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Arnold Schwarzenegger is toch beschikbaar?

Reageer
gravatar

@1, Mark: inderdaad, wat is er tegen Julia Roberts? Of Demi Moore? Of Madonna? Dan wel Anjelica Huston? Als Ronald Reagan als acteur president van de VS kan zijn dan is Egypte voor het Amerikaanse stardom een koud kunstje, toch?

Reageer
gravatar

Julia heeft haar goede en slechte kanten, Vooral dat laatste maakt haar zeer geschikt om een dictator op te volgen.

Ze slaapt met de vijand, verstoort huwelijken van haar oud-vrienden, steelt in samenwerking met de Oceaanbende, heeft stalen magnolia’s voor het raam staan, schrijft brieven aan pelikanen, deed zich voor als Tinkerbell, hoort tot Amerika’s zoete harten, kan niet opschieten met haar stiefmoeder en houdt van trubbels, is iets om over te praten. Eenentwintig jaar geleden was ze nog een prettige vrouw.

Reageer