Berlusconi klust bij als entertainer op tienerfeestjes

Premier: “Activiteiten bedoeld om de staatskas te spekken.”

“Wat is er leuker dan het verjaardagsfeestje van uw zestienjarige dochter? Een verjaardagsfeestje van uw zestienjarige dochter met premier Silvio Berlusconi!” Met deze slagzin adverteert de website www.partysilvio.it. Voor enkele honderden euro’s per uur kunnen Italianen de premier boeken voor een optreden op de verjaardag van hun kind. De precieze prijs hangt af van het kunstje dat de premier moet vertonen.

Bij het goedkoopste arrangement (driehonderd euro per uur) neemt de premier plaats in een stoel midden op de dansvloer en mogen de meisjes op het feestje een dans om hem uitvoeren. Wat het all-inclusive arrangement is, legt de website niet precies uit, maar daarvoor moeten ouders diep in hun buidel tasten, en garanderen dat hun dochter nog maagd is. Bij een all-inclusive speciaal neemt de premier een mystery guest uit Rusland mee.

Toen een live-televisieprogramma Berlusconi’s entertainactiviteiten aan de kaak stelde, belde de premier verontwaardigd op. “Het land zit midden in een financiële crisis, het begrotingstekort loopt op en dan durft u het om mijn pogingen om de staatskas te spekken te bekritiseren”, zei de premier tegen de presentator. “Uw programma is weerzinwekkend, walgelijk en verwerpelijk, u presenteert een tv-hoerenkast. Vorige week beweerde u nog dat ik zou betalen voor seks, nu bekritiseert u mij omdat ik mijn Romeinse lichaam in dienst stel van de staat.”

Op de website staan enthousiaste verhalen van ouders. “Mijn dochter was altijd een trillend muurbloempje, maar sinds oom Silvio op haar verjaardag kwam is ze een echte dame geworden.” MTV Italia, niet in handen van de mediamagnaat, heeft interesse getoond om beelden van de feestjes met de premier te vertonen in de Italiaanse versie van My Sweet Sixteen.

Naschrift redactie: de website www.partysilvio.it is inmiddels onbereikbaar vanwege de overweldigende belangstelling van potentiële klanten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@44 Je bedoeld dat ze noodgedwongen een ander rukt. En geen normale carrière meer heeft. Weet ik loko, hoop dat het goed met haar gaat.

Reageer
gravatar

@41 loko: Nadat de media-storm “Thrill Bill” was uitgewoed kon hij rustig zijn carriere afbouwen. Maar zijn voormalige erectiesecretaresse kan het verder wel schudden, die is mooi de sigaar.

Reageer
gravatar

Berlusconi heeft nooit betaald voor sex, alleen voor spelletjes.
Zo heeft Bill Clinton ook alleen het bespelen van zijn fluit toegelaten.

Reageer
gravatar

@loko 35: nu je het zegt: mijn waardering voor Rutte gaat ietsjes omhoog van Kelvin 0 naar 0.5: met dat plastic teflon smoel toch nog iets uitdrukken ….
Dáár ligt dus zijn werkelijke verdienste: testpop voor de cybernautenindustrie.

Reageer
gravatar

@38 Had het inderdaad verkeerd begrepen Maarten Harpertsz T, denk niet dat er veel goeds overblijft bij verwijdering van de dikgeplamuurde waslaag. Sommige mensen kunnen op of om juridische gronden hun echte gezicht niet laten zien.

Reageer
gravatar

# Loko (1 of 2?), misverstand: ik heb niet bedoeld te zeggen dat Sylvio een plastic gezicht heeft, want als we in termen van stoffelijk bijvoeglijke naamwoorden praten, kunnen we hoogstens constateren dat Sylvio een massief houten kop heeft met een bunkerhard betonnen bord ervoor … Nee, ik bedoelde dat zijn teint opvallend wasachtig is en dat bij verwijdering van deze dik-geplamuurde waslaag misschien Sjors Bush Jr. of wellicht zelfs Margaret Thatcher tevoorschijn zou kunnen komen, deus ex machina .. zoiets. Met politici en hun snelle rol- en standpuntwisseling weet je tenslotte nooit wat voor vlees (?) je in de kuip hebt.

Reageer
gravatar

@34 Maarten Harpertsz T, volgens mij kan een plastiek gezicht geen of juiste emoties meer vertonen. En hij had er al niet veel.

Reageer
gravatar

‘t Is bijna trekken aan een dood hobbelpaard, maar vinden jullie ook niet dat Sylvio er zo wasachtig uitziet de laatste maanden? Het is net zoals wijlen de overleden (idzi domay, Walodja) Lenin er uitzag na tachtig jaar balseming. Dat Sylvio zijn haar elke week een spoelinkje geeft, tot daar aan toe, maar dat wasachtige voorkomen brengt mij toch weer eerdere opmerkingen over ‘hersendood’ in herinnering. Gelukkig hebben rechtse Italiaanse staatslieden geen hersens nodig tijdens hun régime, hun electoraat heeft dat namelijk ook niet en “links” heeft daar niets te vertellen. Maar dat wassen gezicht baart me wel enige zorgen; het zal toch niet zijn tweelingbroer zijn die ontsnapt is uit Madame Tussaud’s logement?

Reageer
gravatar

De act van Berlusconi is bekend geworden.
Hij laat de meisjes 1 voor 1 naakt voor zich bukken. Vraagt of ze voelen dat hij zijn duim bij ze naar binnen duwt en roept dan triomfantelijk terwijl zijn duim nog binnen zit: Hoe kan dat nu? Kijk, hier zijn allebei mijn handjes!

Logisch dat zo iets uitlekt.

Reageer
gravatar

@JC22: Hij had zelf op Berluskoning gehoopt, al was het maar om Christina Aguilera niet op ideeën te brengen om ook het Italiaanse volkslied te komen zingen.

Reageer
gravatar

Heet van de naald: het Italiaanse parlement heeft een motie van de PdL aangenomen waarmee de naam van de minister-president met onmiddellijke ingang wordt gewijzigd in Burlesconi. Ook de oppositie steunde de motie.

Reageer
gravatar

Laatste nieuws over oversekste Berlusconi, de arme Sylvio blijkt een proefproject van sponsor Pfizer: hoe lang kan geslachtsdrift (libido) onder de navel (en dus onder de duim) worden gehouden, als tussen twee oren geen meetbare activiteit meer wordt gemeten. Juist omdat bij oudere politici hersendood zo moeilijk is vast te stellen, is de genitale activiteit (in vitro) van Sylvio de enige bevestiging van zijn bestaan. Vergelijk: “Cogito, ergo sum (Ik denk, dus ik ben) ” met “Copulito, ergo sum (Ik wip dus ik besta (nog)”. Terug naar de studio in Hilversum.

Reageer
gravatar

Ik mis Boris Jeltsin zie hem nog op de barricades staan. Hij toonde wel moed. Doet me denken aan de huidige situatie.

Ik wil nog ff mijn excuses aan drenth aanbieden.

Ja hou me bek nu.

Reageer
gravatar

Quote…”Bij een all-inclusive speciaal neemt de premier een mystery guest uit Rusland mee”

Dat zal vast niet Boris Jeltsin zijn!

Enne, voordat u zich verheugd op Silvio’s aanwezigheid. Die man treedt alleen op voor mede-Italianen.

Want minderjarige Italiaanse meisjes zijn de beste ter wereld, volgens meneer Berlusconi!

Onze Hollandse meiden lust hij niet…

Reageer
gravatar

@ Jan Klaassen: Niks mis met je poppenkast, maar een beetje gerotzooi in de poppenkast is toch hopeloos ouderwets? Net als het onteren van misdienaartjes, koorknaapjes enz. Je doet het grootschalig in de crèche. Dat levert tenminste publiciteit op. Of nog beter, je pakt het aan zoals Berlusconi. Publiciteit gegarandeerd!

Reageer
gravatar

Er is intussen een anti-Berlusconi opgestaan in de regio Puglia, Nichi Vendola: een homo met oorring en linkse idealen (citaat: Vrij Nederland 29/1/11) en dus géén lid en promotor van de georganiseerde misdaad, zoals consigliore Sylvio Berlusconi, vlag en boegbeeld van de Forza Italiana.
Omdat Sylvio zijn premierschap -op geriatrisch voorschrift- slechts parttime beoefent (hij besteedt hieraan niet meer dan één uur per dag, naast zijn sturing van de publieke media in Italië en naast zijn sexfeesten met defloraties van minderjarige maffiameisjes en de daaraan voorafgaande Viagra Yoga-oefeningen) kan hij slechts mondjesmaat tijd vrijmaken voor het defloreren van Florentijnse, Milanese, Romeinse en Sabijnse maagden. Tegen betaling stuurt hij wel hulp-Sylvio’s (meestal rechtse oud-senatoren in de bijstand) die na hun werkzaamheden de ouders een door Sylvio ondertekend certificaat overhandigen waarin wordt verklaard dat hun dochter (klein-of schoondochter) door Sylvio werd ontmaagd.
De bijbehorende onderscheiding DSO (Door Sylvio Ontmaagd) moet niet worden verward met de Engelse onderscheiding DSO (Distinguished Service Order), hoewel beiden zijn uitgevoerd in goudkleurig metaal met vleugels! , op een rood/wit fond
Sylvio-ontmaagdingen zijn gegarandeerd HIV-vrij en ISO 9001 genormeerd.

Reageer
gravatar

Honderden euro’s per uur lijkt veel. Maar als je dochter lief is voor deze man krijgt ze het driedubbele er voor terug. Ook de ouders worden beloond, dat heeft hij van Michael J geleerd. Hoerenkast is ook poppenkast.

Reageer
gravatar

De heer Berlusconi is een aimabel mens, maar qua ondernemerschap kan hij nog een hoop leren van Sint Nicolaas.

Het inzetten van hulpklazen is al eeuwen een groot succes gebleken.

Er moeten achter de geraniums in italiaanse verzorgingstehuizen honderden oudere heren te vinden zijn, die hun locale equivalent van het AOW-tje met plezier aanvullen door voor hulpberlusconi te spelen.

Reageer
gravatar

De oude Romeinen hadden wel betere manieren om hun lichaam in dienst van de staat te stellen. Hadden ze toen nog leeuwen en beren in de arena, nu is er alleen maar een haantje. Ik vind het maar een slap aftreksel (excusez le mot) van de oude gladiator-cultuur.

Reageer
gravatar

Wij, van kinderdagverblijf ‘het Hofnarretje’, hebben dhr. Berlusconi verzocht en bereid gevonden om vanaf heden op te treden als beschermheer voor onze creches. Wij hopen ouders met deze bijzondere actie voldoende gerust gesteld te hebben.

Reageer