T-Mobile experimenteert met belverbod voor klanten

“SMS’en komt te zeer in het gedrang door een overbezet netwerk. Noodoproepen blijven uiteraard wel mogelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat mij vooral tegenstaat is dat deze beslissing tijdens een telefonische vergadering is genomen. Ik en minstens 1000 andere woedende protestanten zijn de straat op gegaan en hebben ons ongenoegen per sms kenbaar gemaakt, vanuit de kroeg.

Reageer
gravatar

Ach, de telebusiness, voor iedere onderneming daar zou een Youp moeten klaar staan en dan gaat het ze nog steeds slechts om de centen van de aandeelhouders en niet om hun klanten. Maarre: niet verder vertellen hoor: de KPN geeft BN’rs een vipbehandeling zodat die niet met klachten in de publiciteit gaan komen en de gewone mensen moeten maar.. o, dat wisten jullie al lang, nou, sms’ ze dan maar en wie weet, eens ooit, in de verre toekomst is er dan nog een telecombedrijf wat eerst aan zijn klanten denkt?! Geloven we dat dan??

Reageer
gravatar

@Drenth: gehoord van Vz Paulus van de fenklup dat Geert twittervingers heeft opgelopen: een soort RSI.
Omdat-ie de toetsjes zo hard indrukt.
Al aan zijn 5de Blackberrie toe deze week.

Reageer
gravatar

@4 Jeettje Ik hou niet van duidelijke communicatie. Sorry dat ik niet te begrijpen ben. Mag je wel. En de rest ook. Morgen is het weer anders. (bedoel on topic) Of dat het gaat ijzelen zoals de ANWB gemeld heeft.

Reageer
gravatar

Beste Zot: sinds een of ander kabinet in haar wijsheid het roken in openbare ruimtes heeft verboden, is dit heen optie meer.

En sinds de PTT is geprivatiseerd en de markt is opengebroken, hoeven postduiven zich niet meer aan het briefgeheim te houden,
zodat uw gegevens aan de hoogstbiedende worden verkocht.

Bovendien smaken duiven, mits met enige kennis bereid, heerlijk, wat in het BBQ-seizoen duidelijk te merken is: dan worden ze ge-hacked.

Reageer
gravatar

En natuurlijk zijn het de noodoproepen die het ganse netwerk overbelasten: maar uitschakelen die hap, ho maar – wat een sukkels: noodoproepen kunnen toch gewoon in morse ge-SMS’t worden?
… — … ; zo simpel is dat.

Reageer