Pyongyang maakt zich op voor spetterend nieuwjaar


Plutoniumstrijkers niet aan te slepen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ 5 Paulin Choe Yong-rim

Wij prijzen de zorgvuldigheid die u betracht bij het voorlichten van uw bevolking over de schadelijke effecten van het nuttigen van alcohol en koolhydraat- en verzadigde vetten bevattende voedingsmiddelen. Met name de opofferingsgezindheid die u toont door het, ter demonstratie van deze schadelijkheid, zelf nuttigen van deze voedingsmiddelen maakt diepe indruk.
Enige zorg willen wij echter toch uitspreken; De indruk ontstaat dat uw voorlichtingscampagnes dermate veel indruk maken op uw bevolking dat deze inmiddels volledig zou zijn gestopt met het nuttigen van alle voedsel. Zekerheidshalve willen wij u er op wijzen dat het niet-nuttigen van voedsel op langere termijn mogelijkerwijs schadelijke effecten op uw bevolking zou kunnen hebben. Bij het geestelijk voedsel alleen, waarmee u uw onderdanen ruimschoots voorziet, (waarvoor alle lof), ontbreekt het helaas aan noodzakelijke aminozuren en mineralen naast enkele andere essentiële voedingselementen.

Reageer
gravatar

Nou ken ik iemand die inspecteur is bij IAEA, en die vertelde me dat die Noordkoreanen genoeg spul hebben om méér dan strijkers alleen te maken.
Recent is gebleken dat het spul vanuit China in grote niet-traceerbare hoeveelheden over de grens is gesmokkeld in de vorm van lichtgevende wijzertjes van horloges en wekkers.

Wat er verder aan wekkers naar het Westen is verscheept is gewoon een poging om het kapitalisme aan te tasten door mensen beroerd, onuitgeslapen en zonder zin naar het werk te laten gaan en om de aandacht af te leiden.

De enige bijwerking bij Aziaten is dat het haar nogal raar gaat zitten.

Reageer
gravatar

Wat is dit nu? Wordt er hier vergeten dat de plutonium strijkers bedoeld zijn ter meer en eerdere glorie van Kim Il-sung, president voor altijd of beter gezegd: eeuwig president van de stralende republiek en arbeidersparadijs Noord-Korea?
Kim Il-sung, als enige overleden staatshoofd ter wereld nog steeds in functie, omdat er geen ander is die vanuit zijn graf zo volmaakt kan regeren als Kim Il-sung, die nog door de grote en absoluut heersende Jozef Stalin werd aangesteld als enige leider over Noord-Korea, Kim Il-sung, overtuigd leider van de Koreaanse Arbeiderspartij, Kim Il-sung, onvolprezen stijder voor de eenwording van Korea, Kim il-sung, de leider met de meeste en grootste standbeelden ter wereld, Kim Il-sung, bij wiens geboorte terecht de Juche kalender aanvangt met tellen, zodat we nu dankzij Kim Il-sung gelukkig pas leven in het jaar 99. De wereld heeft meer van deze onverzettelijke leiders nodig, zoveel is duidelijk, Kim Il-sung die…..

Reageer
gravatar

Wat een verderfelijke kapitalistische leugen wordt hier weer gebezigd.
Het eeuwig sch(r)ijnend licht van kameraad leider senior is voldoende om het hele volk in het zonnetje te zetten!
Een volk dat kan teren op dit licht heeft geen voedsel nodig, laat staan plutoniumstrijkers.
Het niewjaarsbombardement op Yeonpyeong is dan ook voldoende om kameraad leider senior & junior te eren.
Overigens is de invloed van kameraad leider junior tijdens de militaire parades al te merken. http://www.dumpert.nl/mediabase/948761/bdf595bf/militaire_parade_in_noord_korea.html
Er gaat een frisse tegenwind waaien door Noord Korea!

Reageer
gravatar

Onze plutoniumstrijkers uit Pyongyang verzorgen een spetterend nieuwjaar met een meeslepend nachtelijk strijkconcert op lichtgevende violen.
Verplicht voor de politieke dwalers uit de barakken 20 t/m 90 en de familie Il-pakzedan.

De Grote Levende Leider, de Kleine Corpulente Leider, ik en de hoge Juche-generaals zijn helaas verhinderd daar wij op het Grote Plein van de Hemelse Leider Kim Il-sung worden toegejuicht door de rest van onze bevolking, terwijl wij oliebollen en champagne uit verdorven kapitalistische landen nuttigen en ik het volk in een toespraak van vier uur uitleg dat deze producten voor hen niet gezond zijn.

Reageer
gravatar

En wij sturen onze magnificante Leider Geert naar u toe als stralende kameraad in de vorm van een opblaasbare vinylfiguur (met luchtcompressor) van 13 meter hoogte met felgele LED-verlichting op het hoofd ter verhoging van de feestvreugde.

Uw zusterorganisatie groet u!!

Reageer