Femke Halsema onverwacht gestopt


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bert Visser? Was dat vroeger niet Jaap Fischer? En tegenwoordig Joop Visser? En heette die dan niet eigenlijk Visscher? En was Jezus niet ook een linkse hobby want eigenlijk een visser die brood en vis uitdeelde aan de armen? Dus zou dit dan niet Femke haar nieuwe linkse hobby kunnen zijn?? Vlak voor kerstmis stoppen is ook wel heel erg duidelijk: de heer heeft ingegrepen en nu wordt God zelf in het nieuwe programma geupdate. Als zoiets gebeurt is stoppen inderdaad de beste optie om na enige tijd weer helemaal herboren, nieuw en fris de wereld te kunnen herbeschouwen. Met de kerstboodschap: “weg met de onderdrukking” is de wereld waarlijk als nieuw begonnen. Het is duidelijker dan ooit: leef in het nu, leef iedere seconde. Per 1 januari is zij vast ook gestopt met roken, wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Reageer
gravatar

duidelijk.
helder.
krachtig.

precies wat ik zoek in een sta op komiek!

Reageer
gravatar

ik weet dat ik dit niet mag zeggen maar zijn geen humor hebben en niet genieten van het leven nou niet de 2 kernwaarden van het zijn van een goede moslimfundamentalist?

We kunnen het ook algemeen stellen: alles wat niet tegen humor kan is eng, of het nou een instituut, ideologie, instelling, bevolkingsgroep, land of persoon is.

Reageer
gravatar

De meeste mensen zeggen te stoppen op 1 januari van elk nieuw jaar.
Je moet dus wat om nog aandacht te genereren voor een streven.

Begint ze dan weer op 2 januari?

Reageer
gravatar

#10 Paulus, Vanochtend mocht ik, in een plasje urine, een dreigbrief in mijn brievenbus aantreffen met de volgende, duidelijke inhoud:

‘goore gerrit, we weten jou en je muds van Groen lings te finden jei helpt ons mooje nedurlant naar de klooten met je rare enguls wagt maar tot geert aan de magt kompt! leefe de nedurlantse kul-tuur’

Na het lezen van jouw topic weet ik uit welke hoek de wind waait.

Reageer
gravatar

De echte waarheid is, dat Femke zich heeft bekeerd tot de bevindelijke Heere van de staatkundig gereformeerden. We weten wat dat voor een vrouw betekent: moed en vooral veel overgave.

Reageer
gravatar

Het is zo simpel. Gisteren op de treurbuis vertelde ze zelf dat ze genoeg had van het zakkenvullen. En zonder geld kun je niet upgraden naar het GL 2.0 programma dus dan houdt het op. Je kunt natuurlijk wel heel erg idealistisch denken dat je zonder centen ook een heel end komt (zoals veel groenlinksers) maar voor niets gaat de zon op. Neen, dan de onvolprezen heer Verhagen, machtsdenker over rechts, die heeft het CDA al lang in de 3.0 versie waarin het slechts draait om geld, macht, macht, geld, dan een heeeeeeeeeele tijd niets dan de VVD als regeringspartner en dan dus de grote geblondeerder leider. Het enige puntje daar is dat veel CDA’rs het 3.0 programma nog niet in de vingers hebben, maar daar heeft Verhagen binnenkort wel een leuke machtsoplossing voor.

Reageer