Reizigers vast op Schiphol: KLM zet bussen in

KLM gaat bussen inzetten om passagiers die hun vlucht missen naar hun eindbestemming te vervoeren. De luchtvaartmaatschappij waarschuwt voor een vertraging van tussen de 8 uur en 12 dagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“We houden niet zo van haasten en stress. En met die treinen weet je het nooit. We zijn dus gewoon een uurtje eerder thuis weggegaan, want dan zitten we in ieder geval maar vast op Schiphol”, aldus de reiziger.

Reageer
gravatar

Tja, het is hier een rommeltje…Overal staan veldbedjes klaar om mensen een tukje te laten doen. Ze kunnen tenminste fatsoenlijk lang uit. De vertragingen lopen best wel erg uit de hand. De bus naar Tokyo heeft de langste vertraging. Onze excuses voor het ongemak.

Reageer
gravatar

Naar aanleiding van 7, mw. Reiziger

De service bij Ryanair is daarmee nog beter dan die bij Easyjet. Ben net aangekomen op Schiphol en heb na lang wachten, tegen bijbetaling en inlevering van mijn retourticket, het advies gekregen om bij Ryanair tegen betaling een fotokopie van een wandelkaart aan te schaffen.

Reageer
gravatar

Zit liever in de bus. Dat is toch meer met beide benen op de grond.

Reageer
gravatar

De allernieuwste trend is inmiddels niet meer de bus nemen maar lopen. Mensen rijden over het algemeen maar ongeveer 15 kilometer voor woon-werk verkeer maar zijn in staat om in redelijke tijd 42,195 kilometer te lopen. Dus vandaar. (Hard)Lopen is gemakkelijk, kost niets en is milieubewust. Naar Parijs kan het gewoon ook in etappes. De lage kosten dienen te mens. 😉

Reageer
gravatar

Nou, milieubewust? Im heb begrepen dat deze lopers hun pies en poep laten lopen en opzij wegsmijten.
Lijkt me nogal vervelend voor het omringende milieu.

Reageer