De Mos ontkent criminaliteit PVV-Kamerleden


‘Lucassen heeft vandaag niemand verkracht’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, doordat die jongens Nederland zo onbaatzuchtig beschermen tegen de kwade invloeden van de Islam hebben ze gewoon een beetje te veel testosteron. Fleur Agema vergadert tegenwoordig alleen nog maar met een kuisheidsgordel om.

Reageer
gravatar

Waarom heeft Lucassen vandaag niemand verkracht? Zijn blonde baas vindt dat beslist niet erg genoeg om hem te ontslaan als kamerknecht.
Hij verwacht toch wel, dat een van zijn werknemers morgen minstens een paar oude dametjes met rolstoel en al de sloot in duwt. Dat is goed voor publiciteit.

Reageer
gravatar

Ach, laten we vanaf nu die hele PVV doodzwijgen, het is toch zielig hoeveel aandacht ze krijgen voor hun criminele verleden? Het lijken wel jongeren afkomstig uit een bepaalde bevolkingsgroep. De autochtone, grote bek hebbende, met losse handjes uitgeruste, korte lontige, waar mogelijke in brievenbus pissende frauderende oudere-in-detweede-kamer hangende jongere – want ik kon geen fatsoenlijk vak leren- volgelingen van de grote geblondeerde leider.

Reageer