Wikileaks maakt lootjes van 16 miljoen Nederlanders bekend


Jeroen (19) heeft voor derde achtereenvolgende jaar oma


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@23: Oh, is dat het. Ik doch dat er een koe voorbij kwam, zo rustig is het.

Trouwens,; ik heb Geert nog in de aanbieding. Wie o wie wil Geert ruilen?

Reageer
gravatar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Oké,
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 …

BOE

Grappig is dat, zit je rustig te wachten op mijn mening, laat ik je zomaar schrikken.

Reageer
gravatar

Jeettje van 21 en andere abonnees,

Over de recente “storingen” doen wij de volgende mededeling:

De Speld (voortaan the Pin) wil internationaliseren. Daarom gaan we over op de Engelse taal. Iedereen en het Volk willen dat immers.

Om te beginnen testen wij een Engelstalig boodschap onder aan het reactieveld:

“Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Wen er maar alvast aan.

Reageer
gravatar

Iceyyyyy,

Of je neemt mij in het ootje of je kent mijn MargOOtje, de liefste vrouw in heel Madurodam, niet.

Kinderen voorliegen hebben wij nooit gedaan, want daar zijn ze alle vijftien nog veel te jong voor.

Reageer
gravatar

Wie zei daar dat ik niet besta? Die gaat mee in de zak. Net als Geert, Hero, Hernandez, Lucassen en… Het wordt nog een schreeuwerige boel in Spanje. Misschien toch maar de zakken voor de tram leggen.

Reageer
gravatar

Wikileaks is nu inderdaad veel te ver gegaan. Okay, vertellen dat Saoedi-Arabië Iran wil laten bombarderen en presidenten uiterst belachelijk maken is tot daaraan toe maar de Sinterklaaslootjes bekend lekken!!!!!!!! Er is nu weer in erg vertrouwde kring gelekt dat de mensen van Wikileaks die dit op hun geweten hebben een grote ketel met kokend water te wachten staat in Turkije en dat er dan geen bisschop zal zijn die ze zal komen redden!! Er zijn grenzen!!!

Reageer
gravatar

voor mij was het wel handig want ik ben het wachtwoord van mijn mail kwijt het was niet qwerty helaas dan weet ik het ook niet meer maar nu weet ik tenminste dat ik mijn broer heb kan ik tenminste een gedichtje schrijven wel jammer dat ik nu ook weet dat hij mij heeft maar dat dacht ik al aangezien we het altijd met zijn tweeen vieren

Reageer