Katholieke kerk besteedt afdeling ‘visionair leiderschap’ uit aan India

‘Gebrek aan geschikt en betaalbaar personeel doorslaggevend’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, allemaal gerommel in de marge. Octopus Paul heeft helemaal geen kerk, dus kennen Zijn gelovigen dit probleem ook niet. Iedereen mag Hem eren zoals hij of zij zelf wil.
Ook zijn er geen heilige boeken met voorschriften. Er is de Heilige Inkt van Hem, waarmee iedereen gewoon zelf zijn of haar bloedeigen heilige boek voor zichzelf mag schrijven.

Reageer
gravatar

Vele ongelovigen is het onbekend dat de apostel Thomas na het overlijden en de opstanding van Jezus naar India vertrok en daar in het Kushanrijk
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kushana
begon met het verkondigen van het katholieke geloof en dat hij daar vele wonderen deed en dat een groot deel van deze gelovigen tot op de dag van vandaag prachtige dingen in de naam van God verrichten. De heilige Thomas ligt dan ook begraven in India, een van de meest inspirerende religieuze landen ter wereld. Ook voor de ongelovigen. 😉

Reageer
gravatar

Over dat afschot is mij niets bekend, maar de aflaat is natuurlijk een goed katholieke gewoonte. De curie buigt zich intussen nog over de keuze tussen het gebruik van papieren zakdoekjes dan wel doorslikken, en de cont(r)acten met minderjarige Indiase werknemers in de Vaticaanse entertainmentsector.

Reageer
gravatar

Waarde gelovige Rioolrat,

Ik moet met klem tegenspreken, dat – na een gedeeltelijke fusie met de Anglicaanse kerk – het Hindoeïsme zal samengaan met het Katholicisme.
Lakshmi de vrouw van Vishnoe is namelijk bang dat ze dan de pil niet meer mag gebruiken.

Reageer
gravatar

Opinieminiemutte,

Het zou beter zijn om een hygiënischer middel te gebruiken, dat ook de kans op verspreiding van ziekten verkleint, maar dat mag niet van de bisschop van Rome.
Hij mag overigens dan wel de opvolger van Petrus zijn, maar hoe heilig hij ook al is, tegen een snotneus is ook hij niet bestand.

Reageer
gravatar

Opinieminiemutte,

Wij raden onze broeders, fraters en ander mannelijk persoon aan om een grote zakdoek of keukenpapier te gebruiken als er snot uit een snotneus of uit hun eigen lijf komt. Doorslikken kan ook.

Reageer
gravatar

Waarom nu pas?

– Visionair leiderschap ontbreekt in Rome al sinds de tijd van Nero.
– Geschikt personeel is er niet meer vanaf de intrede van het christendom.
– Het personeel is niet meer betaalbaar sinds de komst van de maffia.

Reageer
gravatar

Zag Popi Jopie zo glunderen van de week. Bij het betreden van de basilica was hij voor het zingen de kerk al weer uit. Zou die goochemerd het niet door hebben gehad!

Reageer