Slager Joop uit Twubbehosterveen ziet ‘veel van zichzelf terug’ in Galileo

“Toen ik voor het eerst kipkruiden door het halfom gehakt gooide werd ik bijkans het dorp uitgejoeld. Nu is dat normaal”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@2: Oh nee hoor: mijn laatste woorden waren “.. en toch draait ze” .

En voor de rest doen wij in Toscane voor het streekgerecht Toscaanse gevulde kip het gekruide gehakt in de kip.
Die slager is een beetje doorgedraaid.

Reageer
gravatar

Ik doe altijd kipkruiden door mijn halfom kippen- halfom kalkoengehakt. Bij gebrek aan kalkoenkruiden vind ik dat een veranwoorde keuze.

Reageer
gravatar

Slager Jan: de eerste echte Einstein want hij werd er vegetariër van. Veggie zijn: de unieke oplossing voor alle wereldproblemen en voor het behoud van het wilde zwijn. Veggie worden: alleen je domme vleesgewenningen zijn lastige horden. Veggie blijven: eeuwige roem en schoonheid en prachtig slanke lijven. Veggie: en nog een heel stuk voordeliger ook!!!!!

Reageer
gravatar

Wat een geweldig knap kereltje….Mag er echt zijn…Die kipkruiden ga ik wel eens uitproberen in het gehakt. Kijken hoe de reuzen van Madurodam dat vinden!

Reageer
gravatar

Wat is dit voor onzin. Galileo gruwde van halfom-gehakt. Hij deed de kipkruiden op zijn macrobiotische half rauwe steak van Fries zwartbond stamboekrund die hij bij voorkeur nuttigde met Belgische frietjes en broccoli. Kaasplankje toe.

Tip:
Als u begint een steak te bakken, zorg dan voor een hoge baktemperatuur. De vleesporien schroeien dicht en de sappen blijven in de steak. Temper daarna de hittebron enigszins om te voorkomen dat het vlees droog wordt en de korst verbrokkelt. Prik tijdens het bakken niet in de steak omdat anders de sappen verloren gaan.

Reageer
gravatar

Nu even serieus. En niemand die opmerkt dat Galileo Galileï zijn opvattingen onder druk van de moederkerk weer heeft ingetrokken. Mooi voorbeeld voor de scheerkwast, Bram!

Reageer