“Yuri van Gelder heeft hoogstwaarschijnlijk wel of geen cocaïne gebruikt”

Fans opgelucht en teleurgesteld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uitgezocht dient te worden waar de cocaïne vandaan komt. Mocht dit uit een niet-christelijk land komen eisen wij dat de cocaïne onmiddellijk wordt terug gestuurd naat het land van herkomst.

Reageer
gravatar

Vast en zeker om zijn handen mee in te wrijven om beter grip op de ringen te hebben. Dat daarmee per ongeluk een miniem wolkje in zijn neusgaten beland moet zijn geeft precies de redenen aan waarom hij dus wel en tegelijkertijd ook niet cocaïne heeft gebruikt.

Reageer
gravatar

Ik heb zojuist de stelling onder de loep genomen, en gebleken is dat er middels de formele logica zelfs met zekerheid te zeggen valt dat Yuri wel of geen cocaïne heeft gebruikt.

Reageer
gravatar

Ik vind “hoogstwaarschijnlijk” nogal stellig bij dit bericht, zolang niet vastgesteld kan worden of dit stelselmatig wel of niet is gebeurd. Ik kan nu even geen stelling innemen, maar ik sta versteld van de gang van zaken.

Reageer
gravatar

Je kan het de man toch niet kwalijk nemen dat hij tijdens het turnen ademt. Zoals bekend gebruiken alle (!) turners poeder op hun handen om eczeem, schimmel en uitglijden te voorkomen. Moet hij dan met een wasknijper op de neus in de ringen?

Reageer
gravatar

Nee dat is turnarses. Die gebruiken een speciale anusbalanstechniek met de ringen. Redelijk spectaculair om te zien hoe de 12-vingerige darm zich vastgrijpt en zelfs bij de meest ingewikkelde duikval niet loslaat. Echter…we dwalen af…

Reageer
gravatar

Wie is toch die Yuri? De kranten staan er vol mee. Hij schijnt lenig te zijn, op zijn minst verbaal gezien. Zou het iets met (brrr….) sport te maken hebben? In dat geval: waarom moet het in de krant? Alle sporters gebruiken toch hoogstwaarschijnlijk wel of geen verdovende of opwekkende middelen?

Reageer
gravatar

Gevraagd om een reactie wist dhr. Van Gelder te melden dat “een spagaat als deze toch meer dan alleen fysieke oefening behoeft”. Waarvan akte.

Reageer