Hilbrand Nawijn gepasseerd voor kabinet

“Om medische redenen van persoonlijke aard”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over draaikonterij en andere vormen van herenliefde in het CDA gesproken (elke CDA-bewindsman moet natuurlijk minimaal koorknaap of misdienaar zijn geweest, gepokt en gemazeld en ingewijd door gewinterde knapen in- en uitwijders): is er nu al een keurmerk voor ongeschonden knapen? Of worden die ge-bent-over-boy-cot? En hoe staat het eigenlijk met de katholieke meisjes? Zijn die allemaal ad intacta uit de koor- en mis-fase geraakt, of wordt daar nog een apart meldpunt voor opgericht? Verhagen en Rutte hebben elkaar verdiend, echt waar!

Reageer
gravatar

Ik protesteer tegen wat de Heer M. H. T. (nummer 16) te berde brengt.
Ik ben géén tweede keus na de heer Nawijn.
Buiten dat is het CDA ruim voorzien van draaikonten en heeft derhalve geen behoefte aan een stuiterbal. Zingen doen we gezamenlijk op congressen en niet voor persoonlijke roem en om met ons hoofd op de televisie te komen.

Ik geef toe dat is geopperd de heer Nawijn als zingende dorpsomroeper in te schakelen, maar zijn gestuiter met navolgend hijgeffect vanwege falende conditie heeft tot gevolg dat ons geregeerdoogakkoord al na een enkele minuut onverstaanbaar en met valse noten omlijst zou worden. En dat hoeft niet: deze is toch al onbegrijpelijk genoeg.

Trouwens: had ik al gezegd dat ik Wilders’ … pardon Koninklijk ben goedgekeurd?

Reageer
gravatar

Hilbrand (deel van een Siamese drieling; Rembrand, Hilbrand en Weinbrand) is op verzoek van zijn beide broers lid gebleven van de LPF. Wilders kon hem niet lokken naar Lijst Wilders, Rutte niet (zelfs niet met AH-Bonus) naar de VVD, Verhagen is onmachtig gebleken deze icoon naar het CDA te halen. Zelfs niet door hem te beloven hem pas met ingang van zijn benoeming lid te maken van het CDA. Er was Maxime veel aan gelegen dit voormalige hoofd van de IND onder de vanen der vast-gesloten rijen der Gelovigen te halen; noodgedwongen moet nu Gerd (Hard) Leers deze klus klaren. Aan Hilbrand is een eersteklas kameleontische bewindsman verloren gegaan, geknipt voor een ideologische rol in het CDA.

Reageer
gravatar

Bovenstand bericht klopt niet. Het is helemaal niet waar. Ik ben wel benaderd maar ik heb mijn zangcarriere verkozen boven de politiek voor deze keer. Daarbij zal ik binnenkort ook te zien zijn in so you think you can dance en in wipe out, dus ik heb het hartstikke druk.

Reageer
gravatar

Philomena Bijlhout is ook helaas vanwege gezondheidsredenen niet beschikbaar, zij had het kabinet natuurlijk weer een stuk representatiever kunnen maken, in die zin kunnen we weer veel van Suriname leren.

Reageer
gravatar

Beste Rucht,

Luister jij dan niet iedere nacht rond 03.17 uur naar Radio 1 voor Globaal Nieuws met Diederik Smit, zoals iedere rechtgeaarde abonnee van de Speld behoort te doen?

Schaam jezelf!

Nog dertien minuten. De zenuwen gieren al door mijn keel.

Reageer
gravatar

Paulien,

Denk je nu echt dat ik daarop klik, op dit tijdstip? Na de waarschuwing van G.G.?

Alleen al de gedachte doet me gruwen en ik wil graag naar bed.

Eigenlijk erg onverstandig om zo laat op de Speld nog het nieuws tot me te nemen.

Reageer
gravatar

Het probleem met Hans van Baalen is alleen dat hij in het verleden wat moeite had om zijn rechterarm in bedwang te houden. Als je daar nu een bruine mouw overheen zou schuiven, zou het alleen maar extra opvallen.

Reageer
gravatar

Hilbrand is vanwege een verkeerd uitgevoerd jumpstyle pasje door de knieën gegaan en heeft wat er nog over was van zijn ruggegraat verstuikt. Of zoiets.
De schade aan de inhoud van zijn schedel valt onder medisch geheim.

Reageer
gravatar

#5 Paulien, bent u niet in de war met Mat Herben, voorheen voorzitter van de Laffe Politieke Federatie (LPF)?
Van hem weet ik dat hij een verwoed vliegtuigspotter is.

Nawijn, de vleesgeworden proefballon heeft zich eens onsterfelijk belachelijk gemaakt door zijn krampachtige vertolking van de Macarena.
(Ik wordt s’nachts nog wel eens schreeuwend wakker met bovengenoemd beeld op mijn netvlies gebrand).
Bij ‘medische redenen van persoonlijke aard’ kan ik slechts vrijwillige euthanasie verzinnen.

Reageer
gravatar

Het kabinet passeert Hilbrand rechts, dat is heel knap als je weet dat Hilbrand qua rechts al met twee wielen door de (rechter) berm reed. Als ze niet heel erg uitkijken belanden ze nog eens in de sloot of frontaal tegen een portaalmast.

Reageer
gravatar

Hoewel het allebei lekker bolvormige zijkammers zijn, heeft Hans van Baalen echter niets betekend voor de jumpstyle-beweging, die de cultuur van Nederland zo ingrijpend heeft beïnvloed.

Reageer