Mark Rutte roept op tot emigratie

'We kunnen 2 miljoen mensen missen als kiespijn'

Aanstaand minister-president Mark Rutte roept alle Nederlanders die voor, gedurende of na de verkiezingen hebben gedreigd met emigratie als de PVV aan de macht zou komen op om de daad bij het woord te voegen en het land te verlaten. Eerder dit jaar zei 1 op de 8 Nederlanders te willen emigreren, mocht Wilders aan de macht komen.

Ook 1 op de 3 moslims gaf aan Nederland te willen verlaten. “Prima idee”, zegt Rutte nu. “Een nieuwe wind waait door Nederland en zeurpieten kunnen we daarbij niet gebruiken. We hebben het hier over een kleine 2 miljoen mensen die we kunnen missen als kiespijn bij de toch al moeilijke hervormingen die gaan komen.”

De volksverhuizing zal een grote steun in de rug zijn bij de bezuinigingen: het levert de schatkist een kleine 10 miljard op. Vooral op cultuursubsidies, uitkeringen en pensioen- en wachtgeldregelingen voor oud-parlementariërs wordt flink bespaard. Maar ook op andere vlakken wordt een lastenverlichting voorzien. “Je kunt straks voor een ton zomaar weer een pandje aan de Amsterdamse Herengracht kopen”, aldus Diederick van Ammelstede, handelaar in onroerend goed in de hoofdstad.

Alexander Pechtold twijfelt nog over zijn bestemming. “In Zuid-Amerika ligt natuurlijk nog een heel links-liberaal electoraat braak. Ik kijk er zeer naar uit om Morales een knietje terug te geven.” Ook Blöf zal binnenkort de koffers pakken. “Wij gaan naar het paradijselijke Bhutan. Daar kunnen mensen tenminste vrij zeggen wat ze willen.” Dat met de uittocht twee volledige publieke netten aan presentatoren en programmamakers zullen verdwijnen is volgens ingewijden ‘precies in lijn’ met de bezuinigingsplannen van het kabinet.

Mark Rutte heeft ook een suggestie voor de vele tienduizenden mensen die zich voor de PVV-stemmers hebben verontschuldigd. “Heel goed initiatief. Ik zou zeggen, steek de koppen eens bij elkaar en ga ook echt naar het buitenland allemaal, om jullie daar te verontschuldigen. Er zijn nog genoeg landen in het Midden-Oosten die maar wat graag persoonlijk de excuses in ontvangst nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op last van Wilders staat ergens in het gedoogakkoord (de geheime nog niet uitgelekte versie) dat iedereen als bewijs van goed Nederlanderschap zich moet aanmelden bij de plaatselijke pastoor, frater of hoger.
Dit omdat Het Zuiden in zo’n grote getale steun geeft aan het mogelijk maken van regeringsdeelname zonder regeringsdeelname. Zoiets moet beloond worden.

De foto toont Mark Rutte die een dubbelpaspoortige moslima begeleid naar de congregatie van de Zusters der Liefde om zich te laten bekeren.
Zodoende borgend dat de kledij van de juiste ideologie wordt voorzien en Geert niet meer tot schuimbekkende woede drijft.

Voor het paspoortengedoe wordt nog een oplossing gezocht: gaarne uw ideeën naar Postbus 51.

Reageer
gravatar

Sorry, moet even een misverstand uit de weg ruimen. Het elfje dat naast Rutte staat is Liselore Rutte, het achttienjarige nichtje van de grote staatsman naast haar én sinds een week medewerkster op de PR-afdeling van de VVD. Zij is -louter en alléén voor deze foto- gehuld in een Islamitische jurk en een stoffen binnenkap van een duikershelm, ze zal hierna in de Hofvijver springen vanuit het Torentje. Om oude koeien van JP voor MR uit de sloot te halen. De Speld moet toch wat zorgvuldiger zijn met fotomateriaal; nu duiken er allerlei vreemde verhalen op over gedwongen vertrek uit Nederland. Dat zou het CDA nooit gedogen!

Reageer
gravatar

Wel bijzonder dat de nieuwe minister-president zo over zijn eigen bevolking praat…
Het verbaasd me niet eens echt meer.
Binnekort wordt iedereen met een bril of een links uiterlijk geregistreerd en hen de verplichte her-intergratiecurcussen te laten volgen waarin alle afleveringen van oh oh Cherso te zien zullen zijn en herhaald zullen worden tot u alle afleveringen uit uw hoofd kent en het na kan spelen op straat.
Wanneer u deze test heeft gehaald en heeft kunnen aantonen dat u zich aan kunt sluiten met de vernieuwde en moderne maatstaven bent u vanaf dan volledig ingeburgerd in het nieuwe Koninkrijk de Nazi Nederlanden

Reageer
gravatar

Was het niet Dhr G. Wilders die zijn grote liefde voor Israël vormgeeft door de komende tien jaar met anderhalf miljoen volgelingen de Negev-woestijn te gaan ontginnen ?

Reageer
gravatar

Ik zie een groots gebaar van de heer Rutte op de foto. Een goed voorbeeld voor zijn Baas, de heer G.W. uit Venlo. Laten wij hopen dat dit goede voorbeeld doet volgen.
Mark brengt als vrijgezel persoonlijk het eerste lieve islamitische meisje naar Schiphol. Wat zal hij haar uitbundig uitzwaaien, reken maar! Zijn Baas zal trots zijn op zo’n fijne gedoger.

Reageer
gravatar

@33 Piet Hein en @ 24 Gekke Gerritje (GG): dat komt er nu van met en zonder cup-a-soup. Maarre GG: het is een grote geest die zijn ongelijk kan bekennen! Na u nu Rutte nog, (aardige alliteratie en klinkerrijm overigens) maar dat zal nog wel een aantal jaartjes duren, helaas. Misschien bij Bruin-22??

Reageer
gravatar

Prima gesproken mark Rutte, je hebt helemaal gelijk. Die haatzaaiende bluffer Pechtold zit ook nog steeds in nederland. Zulke figuren kunnen we missen als kiespijn. En ja het leverd de schatkist weer miljarden op hihi.

Reageer
gravatar

En dan mogen we allemaal weer terug komen als er niet genoeg mensen meer zijn om het vuile en of zware werk te doen. Dan is het cirkeltje dus weer rond.

Reageer
gravatar

#15 Vol, je hebt volledig gelijk.
Ik had echter mijn dagelijkse kopje cup-a-soup nog niet genuttigd, vandaar dat scherpte ontbrak.
(Wat heerlijk dat deze soep in poedervorm ook als instant excuus kan dienen).

Reageer
gravatar

@20: Kom kom, beste zeeheld: dit is het wisselgeld van Geert. Tactisch zuiver spel, hoor. Pril geluk moet je niet in de weg staan; dat valt niet goed in Limboland, en anderzijds kan hij Markiemark t.z.t. gezins laten herenigen in het buitenland – bij zijn schoonfamilie.

Er is over nagedacht.

Reageer
gravatar

@Chris 8:
Ik vind het wel kunnen.
Als gematigd Elsevierlezer vertegenwoordig ik de ongemakkelijk zittende kant van de VVD.
Ik heb Arend Jan Boekestijn veel ergere dingen horen zeggen, maar die heeft nu de wind mee.

Maar ik roep toch ook niet gelijk om mijn moeder en grote broer?

Reageer
gravatar

Jaja, nu vliegt men mekaar weer in de haren: wat een foutief onderschrift bij een foto al niet teweeg brengt.

Inderdaad, moderator: doe er iets aan!!!
En plaats het juiste onderschrift bij de fofo:

“Mark Rutte Stelt Zijn Verloofde Voor Na Ondertrouw Te Hebben Aangetekend.”

Het jonge paar zal zich, naar verluid, in het Catshuis vestigen, zodra de bordesscene is geweest.

Reageer
gravatar

@12: Ik zie wel wat in de onafhankelijke republiek Wilderstanië:
Hoofdstad: Venlo
Regering: Geert, in beveiligde bunker Libertas
Inwoners: 1,5 miljoen
Taal: Limburgs, Nederlands, GeenStijl
Vlag: leeuw met gekke blonde manen, staande op dode rechters en Marokkanen
Klederdracht: bruine hemden
Folklore: maatschappelijke teleurstelling

Reageer
gravatar

Kunnen we in plaats van de bevolking te verplaatsen niet gewoon Nederland opnieuw neerleggen op de wereldkaart ?
Een beetje zoals drie keer dijk bij knikkeren.
(drie keer dijk bij risk staat zo raar)

Of gaan de grondstoffen mee met een verherlegging ?

Reageer
gravatar

@9, Gekke Gerritje: het is ongetwijfeld een typefout (ik snap het volledig, in de haast) maar het is dus wel ‘jouw oproep’ en dus niet ‘jou oproep’. Wat zou een taaltest zeggen over diegenen die hier mogen blijven en diegenen die hier dienen te vertrekken richting Bataafse Republiek of ja, richting waarheen (@11) ???

Reageer
gravatar

Margootje, Margootje, president van Madurootje, wat is je schrijven een kadootje, voor ons gepijnigd gemoed, bij jou is het geen zootje, maar zingen we….

Reageer
gravatar

Goed idee! Laten we Limburg met al haar ontevreden burgermannetjes aan Duitsland verkopen en met de opbrengsten Batavia opnieuw stichten.
Alleen een coup kan ons nog redden.

Reageer
gravatar

Ik ben van mening dat de heer Wilders gelijk heeft met een antropologisch idee, dat zijn voorgangers al hadden. De lage landen moeten hun oorspronkelijke cultuur terugkrijgen en dat kan alleen door alle exotische inwoners te deporteren naar de gebieden van herkomst.

Ik stel voor om het jaar vijfhonderd voor de jaartelling als peildatum te kiezen. Daarom moeten de Batavieren weer terugvaren over de Rijn. De Slaven, Kaninefaten en andere Germanen vertrekken ook in oostelijke richting. De Kelten mogen naar Schotland of Ierland, naar keuze. De Franken en Belgen gaan natuurlijk naar het zuiden, De Joden naar Palestina. De Vikingen zeilen terug naar Scandinavië. De Barbaren gaan uiteraard naar de gevangenis. Wat er overblijft ziet maar waar ze heengaan.

Alleen de nakomelingen van een paar verdwaalde jager-verzamelaars, die hier toen woonden, hebben het recht te blijven. Een werkgroep onder de bezielende leiding van de heer Wilders zal onderzoeken of zij inmiddels geen dubbele paspoorten bezitten.

De heren Wilders, Verhagen en Rutte mogen natuurlijk nog een paar jaar blijven om de leegstroom van ons land in goede banen te leiden.

Reageer
gravatar

@Chris #8:
Blijkbaar wordt er met twee maten gemeten als het om dit ‘historisch taboe’ gaat.
De term ‘bruin 1’ die overduidelijk naar dezelfde periode verwijst wordt massaal gebezigd zonder dat er ook maar enige weerklank plaats vind.
(Om nog maar te zwijgen over de vele verwijzingen naar WOII die wij in het huidige politieke klimaat voorbij zien komen).
Je mag het onsmakelijk vinden, of van geen satire getuigen, maar jou oproep aan de moderator om mijn post te censureren vind ik dan weer te ver gaan!

Reageer
gravatar

Ik vind het reaguursel van “Gekke Gerritje” weer net even wat te ver gaan. (lees: Absoluut niet kunnen, dit heeft niets met satire te maken)

Moderators, doe er wat aan!

Chris.

Reageer
gravatar

Voor diegene die wel weg willen maar, om financiële redenen, niet kunnen heeft de regering enkele historische kampementen opgekocht bij onze Oosterburen.
Deze onderkomens zullen geheel gemoderniseerd en voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen een aangenaam alternatief vormen voor de groep ‘uittreders’.

Reageer
gravatar

@Vol 5 we kunnen het ook gewoon in Limburg doen. Alle autochtone Limburgers zetten we over de grens of stoppen ze in vluchtelingenkampen waar we vervolgens weer een muur omheen bouwen. Het land en de huizen horen natuurlijk historisch gezien aan de Bataven toe, dus als we ons die toe-eigenen staan we volledig in ons recht.
Het blijft alleen een beetje uitkijken voor types als Dries van Agt, Anja Meulenbeld en haar van Duisenberg.

Reageer
gravatar

Bruin-1 zet er nu werkelijk een vaart achter. Mooier dan emigreren lijkt me dat de 2 miljoen anti PVV Nederlanders een eigen Bataafse republiek gaan beginnen als concurrent van het koninkrijk. Kijken of ze het er beter afbrengen dan het oude koninkrijk der Nederlanden. Mijn voorstel zou zijn om de nieuwe Bataafse republiek onder te brengen in onze polders, aaneengesloten aan het IJsselmeer, om zo het oude poldermodel van goed overleg weer een republikeinse kans te geven.

Reageer
gravatar

Het moet toch lukken om Mark Rutte de eerste minister-president van niemand te laten zijn. Alle bovengenoemde mensen verlaten het land, alle mensen met linkse hobby’s vertrekken. Uiteraard alle SP’ers en PvdA’ers, GroenLinks en heel D66 gaan op zoek naar beter oorden. Maar al snel zullen ook veel PVV’ers wegens te soft beleid gaan emigreren. De CDA’ers vechten elkaar het land uit en de VVD’ers verdienen zoveel geld aan al die emigranten dat ze in het warme zuiden kunnen gaan rentenieren.

Alleen Mark Rutte blijft achter … die moet voor zijn moeder zorgen.

Reageer