Eurlings vrijwilliger nieuwe Uruzganmissie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Camiel salueert de net posthuum onderscheiden in Uruzgan ontplofte voertuigen.

Hij voelt zich deels medeverantwoordelijk volgens zijn zegsman: “hadden ze van begin af aan 130 mogen rijden, had wellicht de ravage er anders uitgezien”.

Reageer
gravatar

@16: Sterker nog: Camiel overweegt bermbommen in Nederland in te voeren.
Hier en daar zo’n bommetje ingraven in de berm is goedkoper dan duizenden kilometers vangrail!
Mensen kijken wel uit om gevaarlijk dicht langs de wegkant te rijden dan: je weet maar nooit!

Reageer
gravatar

Invoering van de kilometerheffing in Afghanistan heeft alleen maar voordelen.
De Taliban worden financieel getroffen en de verplichte vignetten op de voertuigen geven gelijk inzicht in welke Taliban waar geweest is, hetgeen de opsporing een stuk eenvoudiger maakt.

Reageer
gravatar

Wat ik dan weer wel opvallend vond, was dat hij het gewoon in het Nederlands probeerde te zeggen, terwijl hij tegen Verhagen ook Limbo’s had kunnen spreken.

Reageer
gravatar

Volgens mij is dit een keel-afsnijd gebaar dat door het lage camera standpunt vertekend, te hoog lijkt plaats te vinden.
Als je goed kijkt zie je ook die blik van “jongû ik snij jouw kop deraf”

Reageer
gravatar

Laat die vredestroepen toch naar huis komen; we hebben ze binnenkort hard nodig om het republiekje Wilderstanië van een krankzinnige dictator te redden.

Reageer
gravatar

De gewoonte van Camiel om te roepen dat ‘de spade de grond in moet’ kan in Afghanistan nog wel eens verkeerd uitpakken.

Wel een aardige mededeling van de Afghaanse verkeersdienst: “vanwege bernbommen is de spitsstrook tussen Kabul en Kandahar vandaag buiten gebruik”

Reageer
gravatar

Gelukkig heb ik hier stevig de touwtjes in handen en dat is maar goed ook. We hebben hier geen last van de puinhopen van dit kereltje. Gaat ie nou echt naar Afghanistan? Nou, ja veel schade kan ie daar niet aanrichten….Toch!

Reageer
gravatar

Pim kon niet anders dan reïncarneren in een katholieke zuiderling die als kruisvaarder met toepet (dank u, @ 3) nu eindelijk Nederland van de Islam gaat bevrijden, ik bedoel Afghanistan van de Islamisten en de bommen, ik bedoel de hele wereld bevrijden van de radicalen ik bedoel, wat bedoelde Pim nou ook al weer? En wat Eurlings? In ieder geval iets tegen de Islam!

Reageer
gravatar

Ik sta op wacht
En denk aan jou
Jij schreef me af
Bleef mij niet trouw
Ook een Eurlings hart is niet van steen
Waarom schreef jij geen brief en liet mij zo alleen?

Ik sta op wacht
Mijn hart doet pijn
Krijg ik verlof, dan ziet niemand dat ik ween
Ik had gehoopt, dat jij op mij zou wachten
Maar jij kreeg plotseling and’re gedachten
‘k Heb mij vergist in jou, mijn Kathleen
Het valt niet mee om weer alleen te zijn.

Verder: http://tinyurl.com/c775y7

Reageer
gravatar

Eurlings schijnt een geheime CDA missie in Uruzgan te hebben uitgevoerd. Zijn lichaam werd gevonden nadat het zichzelf op een plaatselijk vliegveld had getorpedeerd. Er is geen noemenswaardig iemand gewond geraakt. Toen de militaire eenheid ter plaatse aan het touwtje in zijn rug trok, sprak Eurlings zijn laatste woorden: iets met Limburg, kamikaze en achter de heilige missie staan, of liggen. Balkenende heeft in een verklaring gesteld dat hij zich bedroefd voelt in zijn medeleven, en beschaamd in zijn rancune. Het zou immers een collectieve missie zijn, en niet een individuele pelgrimstocht. Betrouwbare bronnen binnen het CDA stellen echter dat Balkenende zelf betrapt werd op het beramen van een eigen missie, maar dat hij dergelijke ontkent in combinatie met het beroepen op post-traumatische selectieve vergeetachtigheid. Inmiddels gaan er geruchten dat Verhagen begonnen is met een grootse gezamelijke CDA missie naar Uruzgan; een bombardement van 5000 mensenlichamen. Dit gebeurde na aanleiding van beschuldigingen ten aanzien van Van Agt die zich in het geheim schijnt voor te bereiden in een afgesplitst groepje dat telepathische bombardementen heeft getraind. Overigens benadrukte iedere CDA-er dat deze telepathie niet van algemeen-spirituele, maar van Christelijke aard is.

Reageer