Filiaal Louis Vuitton geruimd vanwege verdachte koffers

Curieus motief en ‘onrealistisch hoge prijs’ leiden tot paniek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@meneer de Parkeerwachter: ik heb een Renaultje 4 van 30 jaar oud, en netjes een parkeerbonnetje gekocht.
Dat daarna die patserbak van de hoofdcommisaris op mijn plek is gaan staan met mijn Renaultje 4 eronder is niet mijn schuld. En het bonnetje was nog steeds geldig ook.

@Paulien, nee die flappen mag je houden; je kan ze inlijsten want het zijn stuk voor stuk meesterwerkjes; ik heb niet voor niets de Andy Warholstijl geadopteerd.

@ Commisaris Hoofdpijn: in mijn vrije tijd ben ik beiaardier, azzu begrijpt wat ik bedoel.

Reageer
gravatar

Margootje en Jeettje,

Het is maar goed dat ik jullie correspondentie op internet persoonlijk heb gevolgd. Ik weet nu genoeg. We doen samsam (ik 78,9 % en jullie de rest) of de bak in. Jullie kunnen kiezen.

Mammie, doe ik het zo goed? Ben ik nu weer jouw grote stoute jongen?

Reageer
gravatar

@Jeetje-Valuta artiest:

Dat is dan een deal en afgesproken. Lees ook net het bericht van Paulus parkeerwachter i.o. we zullen die 500 valse euries in de koffer doen in het tweede dubbele vak. Iedereen weer blij of wil je die andere bankies ook terug.

Reageer
gravatar

@Margootje: denk s ff na en werk met mij: betaal die 30 daalders aan die dienders en eis dat koffertje op: het is per slot van rekening een echte Vuitton.

Dan geef je hem aan mij, krijg jij die 30 terug als vindersloon, geef ik hem aan me vriendin die dan niet meer kwaad is, de politie blij dat ze weer wat verdiend hebben en ik blijf onbekend bij de politie: iedereen blij, toch?
Kan ik weer rustig verder met mijn interpretaties van eurobiljetjes.

Reageer
gravatar

Weet je wat dat is met die jongen van mij. Hij zit net op de vooropleiding voor parkeerwachter en dan denkt ie al hoofdcommissaris te zijn.
Dat wordt hij op de duur natuurlijk wel, maar dat zal toch al gauw nog een jaar of twee, drie duren.

Reageer
gravatar

@Margootje: valt best mee, valt best mee. Zo heeft de hoofdcommissaris al beloofd dat hij het voor je gaat opnemen. Wát zei hij er niet bij,maar ik vermoed dat het je telefoongesprekken zijn. Je vingerafdrukken, DNA en Chanel heeft hij tenslotte al.
En als je hem even je pin wil lenen is hij vast ook wel bereid om ook die 30 euro voor je op te nemen.
Zo zie je maar, de politie is je beste vriend !

Reageer
gravatar

Mejuffrouw Margootje,

Ik zou niet zo brutaal zijn als ik u was. Denkt u een hoofdcommissaris zomaar voor leugenaar uit te kunnen maken?

Wij hebben uw DNA, vingerafdrukken en geurprint. Ik heb opdracht gegeven om u af te luisteren aan de telefoon en aan de voordeur. De recherche houdt u acht uur per werkdag in de gaten. Voorts is Interpol gewaarschuwd per postduif, want ons systeem 2000 werkt weer eens niet.

En met dat geslijm met lieve en kusjes komt u ook niet zo maar weg. Ik laat mij niet door vrouwtjes zo maar wegzetten.

Zo ziet u maar, dat wij niet van de poes zijn, mocht jij zo’n kat zijn die zonder handschoentjes niet aan te pakken zou zijn.

Reageer
gravatar

Nou , Nou dat valt ook alweer erg tegen. Ik had van de meesten hier wel verwacht dat ze het zouden opnemen voor een klein vrouwtje……Wat kan ik me toch vergissen he!

Reageer
gravatar

@Hoofdcommissaris Paulus:

Weet U dat zeker van die kusjes…Kan mij daarvan helemaal niets herrinneren. En dat roze briefje ook al niet. Ik heb hier wel een blauw papiertje maar daar staat iets heel anders op.

Mocht U toch besluiten om mij te komen arresteren, zal mij uiteraard met man en macht verzetten.

Hoogachtend Marg00tje.

Reageer
gravatar

@21: Ja margootje, je kan nu wel op de politie gaan afgeven, maar dat had je – mr. P (@23) heeft wel gelijk – éérder moeten doen. Maar misschien had de politie dat toen beter zélf kunnen aangeven !

Reageer
gravatar

Zo blijkt maar eens te meer, daar kan je vergif op innemen: bij elke aangifte zit het venijn in de staart.
Het staat echter eenieder vrij hoeveel aan gif te nemen.

Reageer
gravatar

Ja Margootje, de hoofdcommissaris heeft wel gelijk hoor.
Bij aangifte geeft men iets aan. Bij afgifte geeft men iets af.
Je had dus het koffertje niet aan de politie moeten geven, maar je had het daar moeten afgeven.

Misschien wil de commissaris wel over zijn hart strijken, als je hem het misverstand uitlegt.

Reageer
gravatar

Margootje,

Ik heb ik toch echt een klein roze briefje van u voor me liggen, met de tekst:

“Lieve Hoofdcommissaris,

Dit koffertje van Vuitton model Turistica Grande heb ik leeg en zonder dubbele bodem gevonden. Ik vertrouw het zaakje niet, dus geef (!) ik het aan (!) de politie.

Met lieve kusjes van Margootje.”

U geeft het dus aan… Een dergelijke activiteit heet in goed Nederlands toch echt “aangifte”, of niet soms?

Kom dus op met die dertig euro of ik kom u persoonlijk arresteren.

Reageer
gravatar

@Hoofdcommissaris Paulus:

Het spijt mij dat ik U teleur moet stellen ik heb geen aangifte gedaan dus naar de 30 euries kunt U fluiten. Het koffertje is aangeboden als zijnde gevonden voorwerpen. Helaas daaraan zijn geen kosten verbonden..

Reageer
gravatar

Toch lijkt me dat de politie voldoende reden heeft om die koffer vast te houden. De misdaad moet natuurlijk nog vastgesteld worden, maar vast staat dat die koffer een motief heeft !

Reageer
gravatar

@dgErik: het komt er dus op neer dat ze een echt kostbaar koffertje bij de politie heeft ingeleverd en alle nepcoke (Omo) in het handvat en valse diamanten in de voering heeft gehouden.

Blond zeker. En nog betaald voor de aangifte ook zeker.
Die amateurs zijn de doodsteek voor de echte artiesten.

Reageer
gravatar

@Margootje: Handig truukje? Witwassen? Kom nou, maak dat de kat wijs: dit was een proefdrukbatch en daarvoor heb ik waterverf gebruikt.
Grmpf, witwassen – huh – in de regen lopen is al genoeg.

Waar is me koffertje nou?

Reageer
gravatar

Eastpack rugzakken is de tendentieuze berichtgeving meer dan zat. Telkens als er ergens een koffertje slingert komt dat uitgebreid in het nieuws, terwijl verdachte rugzakken haast nooit het melden waard zijn.
Dit is funest voor onze guerillamarketingafdeling. Die had het plan om komende winter honderden verdachte rugzakken te plaatsen op stations om zo onze naamsbekendheid te vergroten. We hadden zelfs al met de NS afgesproken om alleen koffertjes te plaatsen als de treinen toch al vertraging hadden zodat de impact op het winterse treinverkeer minimaal bleef.

Reageer
gravatar

(gaap) als ik zo’n koffer vind duik ik er meestal direct in. En als ik ín zo’n koffer dan een bankie vind ligt dat best wel lekker. Ik maak me dan zelden druk over de prijs ervan.

Reageer
gravatar

Hier is laatst ook zo’n koffertje gevonden. Zat bomvol met bankies van 500 euro. We hebben de koffer naar het politie bureau laten brengen…Natuurlijk zonder die bankies.

Reageer
gravatar

Het spoorwegstation van Tilburg en de omgeving in een straal van een kilometer waren gisteren enkele uren ontruimd vanwege de bezichtiging van een Vuitton Turistica Grande door een exclusief publiek. Anna Wintour van het modeblad Vogue noemde de presentatie zeer geslaagd.

Reageer
gravatar

Mmmmmmmmmm, persoonlijk geef ik de voorkeur aan een aluminium Rimowa koffer, die gaan langer mee dan die hard plastieken van de boven genoemde merken die nog wel eens willen scheuren. Daarbij blijft de Rimowa ook vaker heel als er een bom in ontploft.

Reageer
gravatar

Wij willen de Louis Vutton kofferbezitters graag op de mogelijkheden van de Samsonite Termo Upright wijzen.

Om moeilijkheden met douane en anti-terreur eenheden te vermijden is een speciale set soft-grip clamps ontwikkeld om uw Louis Vutton koffer in de Termo Upright schud- en schadevrij te vervoeren.

Voordelen: uw (veel te dure en onpraktische) Vutton koffer blijft onbeschadigd en de wachtrijen bij de incheckbalies zullen dramatisch korter worden.
Ook hoeft u niet zo vaak meer om te boeken omdat u uw vlucht gemist hebt.

En natuurlijk het grootste voordeel: Met een tijdloos gestylde Samsonite kunt u zich overal als smaakvol mens van de wereld zonder schaamte vertonen!

Met Samsonite bent u geen tijd meer kwijt!

Reageer
gravatar

Waar worden die koffers van verdacht ? Is dat hen meegedeeld ? En (@1) is het – vanuit het principe dat een koffer leeg is tot het tegendeel is bewezen – niet beter te spreken van de Turistica G. ?
Ook mis ik het bekende zwarte balkje over het slot.
Kortom, de door mij hoog gewaardeerde Speld gaat hier aardig over de schreef.

Reageer