Feyenoord presenteert toekomstplannen

‘Kampioen eerste divisie moet in 2014 haalbaar zijn’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wat een sjoerden hier op deze site
als we over jou clubje hebben ga je gelijk huilen
allemaal sesamstraathooligans
iedereen weet het beter (sukkels)
voetbal is een sport en dat kan alle kanten op
jullie zouden zo comentaar moeten geven aan onze politiek
weg met de euro gulden terug dat zouden jullie motto moeten zijn

Reageer
gravatar

Ook de Graafschap heeft nu plannen om Feijenoord als opleidingsclub in het westen van Nederland te gaan gebruiken, zodat hun talenten ook wat ervaring op kunnen doen voordat ze in het eerste elftal van de Graafschap komen te spelen.

Reageer
gravatar

@MaickelJ: het is af en toe moeilijk absurder te zijn dan de werkelijkheid. Je wordt soms gewoon links en rechts ingehaald. Er zijn wetten tegen, maar daar houdt tegenwoordig zich niemand meer aan. En wat moet je dan ?

Reageer
gravatar

Margootje begrijpt helemaal niks van marktwerking. Hoge salarissen zijn nodig om die mensen aan te trekken om te voorkomen dat zij anders naar het buitenland gaan, volgens de heersende economische mode. En zo hoog is dat salaris van Been/Beenhakker niet eens in dat opzicht.

Dat je dan geen geld overhoud om behoorlijk intelligente voetballers (zo die er zijn) te kopen die geen trainer nodig hebben om de tactiek te bepalen, nou ja: daar lijden alle clubs onder.

Het grote raadsel in de voetballerij: ze noemen zich profs, krijgen een godsvermogen voor zoiets lulligs als tegen een balletje te trappen en hebben akela’s nodig om te zeggen hoe ze moeten trainen – wat een échte prof zelf zou moeten weten: het is zíjn lichaam – en om ze te vertellen hóe ze tegen dat balletje moeten trappen en in welke opstelling – iets wat élke prof met élke andere prof zou moeten kunnen afspreken om gaande de wedstrijd het roer om te gooien als het niet lukt op die ene manier.

Zolang onze ‘profs’ te onvolwassen zijn om dat te kunnen is die trainer zijn geld wel waard, helaas.

Reageer
gravatar

Het komt allemaal door Been en Beenhakker, die struikelen over het grote geld wat ze zich toe eigenen. Na deze twee slopers is het gewoon gedaan met de club. Spijtig….Nee hoor! Het wordt lekker rustig.

Reageer
gravatar

Ach, misschien kunnen ze Cruijff weer aantrekken.
Die is inmiddels ook wel rijp voor het eerste divisie niveau (op Rijnmond niveau dan hè; eerste divisie op nationaal niveau is iets te hoog gegrepen voor Feyenoord en de verlosser-op-leeftijd).

Reageer
gravatar

@Baracqui 8: Welke verpleegster? Bedoel je één van die leuke jongedames die me voor ‘t slapen gaan altijd zo lief een nachtzoen op het voorhoofd geven?
Ik krijg dan altijd zo’n zin in iets anders, maar ik kan er maar niet opkomen in wat.

on topic: In dat geval kan Feijenoord misschien nog wel van m’n diensten gebruik maken -tegen een redelijk salaris. Ik ben zelf oost-indisch dement, is dat buitenlands genoeg om in aanmerking te komen?

Reageer
gravatar

Ja, de Nederlandse. Die was vroeger in Duitsland gelegerd (Clarence Seedorf dankt daar zijn achternaam nog aan), maar in het kader van de spreiding van overheidsdiensten en hooligans zit deze tegenwoordig verspreid in 18 kazernes over het hele land. Ze oefenen wekelijks in schijngevechten met elkaar. Wegens de geringe animo van Nederlanders om in dienst te gaan (hoewel de salarissen tegenwoordig toch best redelijk te noemen zijn) bestaan deze peletons tegenwoordig voornamelijk uit buitenlandse huurlingen (veel Brazilianen, Afrikanen, Belgen en Scandinaviërs).
Mooi te merken dat je weer op mag van de verpleegster.

Reageer
gravatar

Ik ben diep in mijn hart een Droonejief-er: mijn motto is altijd geweest: geen daden maar woorden. Desondanks denk ik met weemoed terug aan de tijden van Coen, Eddy PG en de Kromme.
En ik denk dat ook dit Feijenoord nog met gemak Leonidas 3 kan verslaan. Dat zijn toch 11 van die zachte Belgische bonbons ?

Reageer
gravatar

Als Rotterdammer én iemand die het binnenhalen van de Europacup 1 voor het eerst in de voetbalgeschiedenis heeft meegevierd op de Coolsingel, doet het mij zeer in het hart om te zeggen dat dit hoogst optimistische scenario omgekeerd evenredig lijkt aan de haalbaarheid ervan.

Ik denk dat Leonidas 3 met de eer gaat strijken.

Reageer
gravatar

2014 is veel te vroeg, want zelfs het bestek van het nieuwe stadion is dan nog niet gereed. Ik denk persoonlijk eerder aan 2028.

Dat geeft ook meer ruimte om de ploeg op te bouwen vanaf de pupillen. In 2018 kan de club rijp zijn voor het zaterdagavondkampioenschap Vierde klasse van Rijnmond om zo jaar na jaar door te klimmen tot het beoogde doel. Daarbij is rekening gehouden met enkele tegenvallende jaren.

Reageer
gravatar

Ik acht de kans hierop minstens 25%, mits de huidige trends doorzetten en binnen een paar jaar zo’n 16 eerste-divisieclubs failliet gaan. Dan heeft Feyenoord nog één concurrent in de Jupilerleague (zal dan wel, gezien de omvang, de Louter Kabouterleague heten), en die moeten ze kunnen verslaan, toch ? Tenminste ééns in de vier jaar.
O ja, en Feyenoord moet dan nog even degraderen (kunnen ze best) én zelf niet failliet gaan (dat wordt iets moeilijker).

Reageer