Alzheimer bij webredacteurs onderschat


Cineast om het leven gebracht met schoten en messteken


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Margootje, Margootje, neem ons niet in ‘t ootje, met een vaag kadootje van een stukje tekst; je denkt een fotootje, als je zingt van………

Reageer
gravatar

Hoorde ik dat goed? Woordje Televaag…die hebben ook een Wuz gedeelte. Daar mag men leuke stukjes schrijven en in de krant plaatsen. Het gekke is wel dat daar een stelletje zeer jeugdige gummers in Almere zijn aangenomen om de stukken weer te wissen. Televaag heeft ook dus last van Alz….dinges.

Reageer
gravatar

Een vreemde situatie: hoe kan een webredacteur Alzheimer krijgen terwijl webredacteurs toch verondersteld worden geen hersens te hebben om hun verbale diarree zo op het internet te kunnen kwakken?

Reageer
gravatar

Obama. Maar niet verder vertellen ! Ik zei: Obama, maar niet ver… Ik zei Obama ! Op welke vraag ? Op de uwe ! Ja, u stelde ee…
Ach laat maar; nee ik zei niks.

Reageer
gravatar

@12 Mevrouw de doorgaans gewoon verpleegster van meneer Erik: kunt u de heer E. beterschap wensen namens de gehele Speld ? En morgen weer ? Want dan zal hij ‘t wel weer vergeten zijn.
Zo kan je dementerenden elke dag blij maken met hetzelfde snoepje ! Zeg maar het omgekeerde van de lezers van de Telegraaf: die worden elke dag weer boos gemaakt met dezelfde chocoladeletters (toegegeven, elke dag in een net iets andere volgorde) op de voorpagina (waar ze meestal, die lezers kennende, toch geen chocola van kunnen maken),

Reageer
gravatar

@Opinieminiemutte: insinueren kan best lastig zijn. Heb ik een tijdje geleden ook last van gehad. Koppijn en de hele tijd een lopende neus. Insinueren is ook vervelend voor de mensen om je heen, heb ik begrepen. Wat dan helpt zijn Dr. Vreemde Vogel’s Bijholteboltegijs-druppels. Drie maal daags en je neus stopt acuut met lopen.

Reageer
gravatar

Jan Blokker was toch geen cynische gast? Hij woonde vroeger bij mij in de straat. In………uh. Je weet wel. Waar ik ook woonde.
Hij was misdienaar bij die pedofiele pastoor die zich ook nooit iets kan herinneren.

Ik wil niet insinueren maar als je een geestelijke al niet kan vertrouwen, waarom dan wel een webredacteur?

Reageer
gravatar

Beste redactie,

Ik zie dat meneer Erik weer stiekem op internet is geweest. We vertellen hem dagelijks dat het niet de bedoeling is dat we dat doen, maar meneer is een beetje vergeetachtig, dus we kunnen het hem niet kwalijk nemen. In meneers meer lucide momenten komen we niet op internet, daardoor worden we nooit geconfronteerd met ons eigen gebazel, hè? En helaas hebben wij slechts 5 minuten en 42 secondes per dag om zijn dagbesteding te begeleiden.

Mijn excuses dat ik reacties 7 t/m 11 niet heb kunnen voorkomen. Ik ben bang dat we nog wel ‘s vaker een reactie zullen plaatsen (als we deze website terug kunnen vinden).

Ik denk dat we wel begrijpen waar we het over hebben, en dat we begrip kunnen opbrengen voor de situatie. We gaan niet kwaad worden op meneer Erik, hè?

Ondertussen ligt meneer Erik in zijn bedje en we zijn lekker aan ‘t slapen. Ik denk dat we vannacht verder geen verwarde reacties gaan versturen.

Namens het verpleegkundig team,
doorgaans gewoon verpleegster van meneer Erik.

Reageer
gravatar

Hé, da’s grappig, staat er gewoon boven, dat ben ik in #7, wist je dat? Was ik helemaal vergeten, leuk hè, als je even herinnerd wordt aan iets wat je vroeger hebt gedaan, maar waar je niets meer van weet.
Zo moest ik laatst ineens terugdenken aan
ja
waaraan ook al weer?
Nou ja, ik had er in elk geval al jaren niet meer aan gedacht.

Reageer
gravatar

Altijd al gezegd, dat Alzheimer een gevaarlijk beroep is. Heeft Joris Ivens de Spaanse Burgeroorlog nog gewonnen? Oh, ik wist niet dat hij een web aan de deur had. Weet je dat Alzheimer een levensgevaarlijk beroep is. Schoten en messteken? Bij Joris, die woont hier op de hoek. O ja, dat is nou eens aardig. Wat was uw naam ook al weer? Paulien? Hoe is het met Joris, mevrouw? Ken ik u ergens van. Mijn dochter? Aangenaam kennis te maken. Ja Alzheimer dat is pas gevaarlijk, weet u dat? Wat was uw naam ook al weer?

Reageer