Vermeende toerist op Schiphol aangehouden

Man (34) bleek op doorreis; Luchthaven vrijgegeven


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

En dan hebben we het nog niet eens over antalya, in Turkije stikt het van de Nederlandse toeristen, je kunt er gewoon niet eens meer normaal winkelen! Laatst hoorde ik dat er een hele bus scholieren naar antalya trekt om daar de boel een beetje te terroriseren! Schande

• Reageer
gravatar

Ik ken ons Geertje heel goed. Laten we hopen dat hij de vakantienomaden niet ontdekt.

Ze gedragen zich vreemd. Zo dragen ze bijna allemaal petjes, rare hoedjes en hoofdoekjes. Ze zingen liederlijke liederen en aanbidden Bacchus. Bovendien kost het ons land jaarlijks enkele miljarden aan vakantiegeld.

Ik ben bang dat hij de ANWB-vakantiewijzer dan wil verbranden en vakantiegangers allemaal het land uit wil wijzen. Bang voor de bacchanalisering van ons land.

• Reageer