Franse ambtenaar deporteert per ongeluk 4.000 ton tomaten en 1800 voetbalfans

Lettertype net op tijd ondergedoken


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar volgens de woordvoerder van Sarcasty (of schrijf ik het nu verkeerd ? Komt door die onduidelijke rondhangende lettertypes) zijn ze niet als groep uitgezet (als tros, hoewel die alle betrokkenheid ontkent), maar is elke tomaat individueel op zijn criminele antecedenten onderzocht. Dat is, nadat enige uit de tonnen gelekte documenten zijn aangepast.

Reageer
gravatar

Vast en zeker de schuld van de SP die de tomaat heeft gekaapt als symbool voor haar linkse kerkgedachten; die voetbal hooligans, daar is niet zoveel aan verloren denk ik maar die tomaten wil ik wel terug!!

Reageer