Rijksoverheid werkt met spoed aan Postbus 51-campagne over formatie

60 afleveringen moeten ‘stukje duidelijkheid scheppen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ Margootje: ach als ze in het Madurodam van Margootje een minitv’tje neerzetten omdaar hun mini uitleg in 60 afleveringen van 1 seconde te doen dan valt het toch best mee? Zeker als ze snel achter elkaar uitgezonden worden.

Reageer
gravatar

Bureau Attila&HUN is een fullservicebureau, dat zorgdraagt voor een stukje communicatie naar de mensen toe. Met ons conceptuele denken staan wij garant voor belevingsoptimalisatie bij de doelgroep.
Het spreekt dan ook voor zich, dat wij gevraagd zijn de postbus-51 campgane vorm te geven.
En in dat kader zijn wij nog op zoek naar iemand die met de juiste intonatie ‘knattergak’ kan roepen. Aanmelden kan via onze webstek.

Reageer
gravatar

Lijkt mij een erg verstandig plan. De burger moet duidelijke instructies krijgen hoe om te gaan met ‘verwachtingen’ en ‘teleurstellingen’, anders raken we als volk volledig de kluts kwijt.

Reageer
gravatar

Zo zonde van het geld ! Waarom een campagne om het volk dom te houden ? Dat lukt zonder Postbus 51-spotjes ook al heel goed. Zo’n campagne is water naar de zee dragen. Kijk en lees dagelijks maar om je heen !

Reageer
gravatar

Gelukkig, ik snap het niet meer en denk dat het een moedige poging is van Postbus 51 om hier duidelijkheid in te geven. Aan de andere kant is dit ook weer een poging van de overheid om het verhaal te spinnen en het publiek dom te houden.

Reageer