Popsterren inconsequent in boodschap over liefde

David Guetta tart emotionele belevingswereld van fans

De teksten van de populaire dj David Guetta zijn inconsequent, verwarrend en tegenstrijdig. Zijn vrouwbeeld verandert per couplet en liefde, seks, haat, romantiek en prostitutie worden regelmatig met
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Cooper was reportedly taking a break from live coverage when journalist Vandon Gene, who worked as a contributor for Sun News, made the request., Guests are looking for a choice of experiences. They want to be in control of their culinary experience and they really want to have choices, Meadows said, adding that Holland Americas next ship will have the standard Pinnacle and Tamarind restaurants and Dive In burgers as well as some new choices that the company is not ready to announce. Its a…

Reageer
gravatar

Ook hier zal de islamisering zijn zegenrijke werk doen. Niet voor niets keren alle wereldgodsdiensten zich tegen de verleidingen van muziek, dans en spel. Moge binnenkort alleen nog het goddelijke klokkenspel klinken.
Dan kan de pastoor zich weer aan de klepel vergrijpen.
Nou ja, ik moet nog even bedenken hoe dit ook opgaat voor een minaret en een imam

Reageer
gravatar

Natuurlijk kan men altijd weer over de Beatles beginnen, maar graag wil ik u erop wijzen dat sinds het heengaan van Wally Tax de hoofse liefde als thema in de popmuziek ik mag wel zeggen geheel is verloren geraakt. De snaren als zijnde geraakt in Touch (1966) van zijn Outsiders zijn nimmer meer op dergelijke indringende wijze tot trillen gebracht. Dat het meisje eerder voortdurend bleek te liegen, nou ja. Het kan geen Bokhoven zijn die ontkent dat muziek de complexiteit van onze ervaringswereld immer weer weet terug te brengen tot een simpel akkoordenschema.

Reageer
gravatar

mijn opa segt dattie heelenmaal 8er dit berigt staat
se moeste meer naar de bietels luisterren want datis pas egte musiek met vatsoenlukke teskten segt ie

Reageer
gravatar

Het afschaffen van het vak Engels op scholen om zo een taalbarrière te creëren zou een mogelijke oplossing voor het probleem zijn naar de toekomst toe. 99% van die ‘verwarrende’ liedteksten zijn immers in het engels geschreven.

Reageer
gravatar

Ik heb uit welingelichte bronnen begrepen dan Hirsch Balin werkt aan een algemeen verbod op liefdesliedjes. Uit onderzoek blijkt dat de sector niet voldoende doet aan zelfregulatie en drastische maatregelen dus noodzakelijk zijn.

Wat de reactie is van andere politieke partijen op dit plan is nog niet bekend. De muziekindustrie heeft geschokt gereageerd op een mogelijk verbod. Aangezien 95% van de liedjes over liefde gaat, betekent een verbod een enorm inkomstenverlies.

Reageer
gravatar

Het “Kies Bewust” keurmerk voor leidjes die de emotionele belevingswereld niet tarten zou de uitkomst bieden op dit urgente maatschappelijke probleem. dan weet de consument waar deze aan toe is!

Reageer
gravatar

De volksgezondheid zou beschermd moeten worden tegen dergelijke invloeden! Maar het schijnt dat Ab Klink momenteel iets anders aan zijn hoofd heeft.

Reageer