Wilders en Fawaz samen ten strijde tegen gematigde islam

"Een gematigde moslim is geen echte moslim"

Geert Wilders en Fawaz Jneid hebben samen het pamflet “De Ware Islam” opgesteld. Hierin roepen de gedoogpoliticus en de terminaalwensende imam gematigde moslims op om ‘voor hun ware geloof uit te komen.’ Beide heren hebben hooggespannen verwachtingen van de verkoop. Wilders: “Hiermee voorzien Fawaz en ik in een behoefte. Alle Nederlandse moslims zouden dit boek aandachtig moeten lezen.” Fawaz: “Wat hij zegt.”

In een Haags theehuis treft De Speld de beide heren. Ze blijken elkaar al een jaar te kennen en de sfeer is gemoedelijk: als Wilders een flesje rum uit zijn broekzak haalt en probeert dit in Fawaz’ thee te gieten, pakt deze op zijn beurt een gigantisch plastic kromzwaard en doet net of hij de prominente politicus het hoofd afsnijdt. De voorman van de PVV: “Fawaz spreekt heldere taal. Je weet wat je aan hem hebt.”

De samenwerking kwam tot stand op basis van mailcontact. Fawaz stuurde Wilders een verzoek om langzaam en pijnlijk te sterven, terwijl de raven zijn ogen uitpikken, waarop Wilders antwoordde met een cartoon waarop Mohammed als een varken staat afgebeeld, begeleid door de tekst: “Bedankt voor het bevestigen van mijn politieke standpunten.”

In de hieropvolgende mailwisseling kwamen de heren erachter dat ze veel denkbeelden delen.
Jihad is voor beide heren niet een innerlijke strijd maar een heilige plicht van een moslim om over te gaan tot een gewelddadige opstand tegen de westerse waarden. Ook vonden ze elkaar in hun afkeer van gematigde moslims. Wilders: “Ik zeg altijd: een gematigde islam bestaat niet.” Fawaz: “Moslims die willen integreren in de Nederlandse samenleving zijn mufaqtien, huichelaars.” Als voorbeeld noemt de imam Ahmed Marcouch. “Verschrikkelijk, die man. Hij eet van twee walletjes.” Wilders knikt instemmend en zegt: “Hij moet kleur bekennen. Nederlander of moslim, een van beiden.”

Het boek telt drie hoofdstukken van de hand van Wilders, getiteld “Knettergek”, “Achterlijk geloof” en “Terug naar de woestijn”. Fawaz heeft enkele van zijn preken aangepast voor publicatie, waaronder de beruchte doodsverwensing aan het adres van Hirsi Ali. “Die moest er wel in, dat blijft toch een van de favorieten” aldus de imam. “Daar was je inderdaad mooi op dreef”, beaamt Wilders.

“De Ware Islam” is vanaf volgende week bij De Arbeiderspers te koop voor €5,99


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Gematige Islam” en “extreme Islam” bestaan niet, zoals onder meer de Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan ons bezworen heeft; er is alleen de Islam.En er bestaan ook geen gematigde moslims, want er bestaat geen gematigde Islam,die vertelt ons ook niet dat wanneer je geloof in Allah vermindert, dat je dan voor een paar dagen een gematigde moslim bent. Ook wordt niet verteld wanneer je geloof toeneemt dat je dan opeens een extremist bent.Ik heb nog nooit van een ‘gematigde christen’ of ‘gematigde nazi’ gehoord.Hij mag zich van mij moslim noemen en kan weliswaar een gematigde man zijn, maar volgens de Koran is hij dan geen moslim meer.Er is maar één Islam en die geldt voor alle moslims.De historie van de Islam is;moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting!

Reageer
gravatar

Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre “is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien.Om de islam niet te hoeven betichten van geweld en terreur, hebben niet-islamitische westerlingen en sommige verwesterde moslims de term ‘islamisme’ bedacht. Hiermee bedoelen zij een politieke, oorlogszuchtige ideologie die niets te maken zou hebben met de ware islam. Voor hen zijn er twee islams. De ene is verlicht, open, vredelievend, een godsdienst van liefde, tolerantie en vrede – en dit zou de godsdienst zijn zoals die door een overgrote meerderheid in alle rust wordt beleden.De tweede islam, het islamisme, is obscuur en in zichzelf gekeerd, sektarisch, fanatiek en oorlogszuchtig; een politieke, ontspoorde en zieke islam dus die niet te vergelijken is met de eerste, de ware, goede, gematigde, mystieke islam die de broeder is van het christendom en het jodendom, en die door zijn hoge graad van spiritualiteit vele niet-moslims aanzet tot bekering.De uitvinding van ‘de twee islams’ is heel praktisch omdat het de niet-islamitische westerling geruststelt over het karakter van de islam. Maar het is ook een grote leugen omdat er maar één islam is. Eén islam die niet twee gezichten heeft, maar verschillende aspecten.”…

gravatar

ALGERIJE DICHT GRENS MET MARROCO AL 17 JAAR HAHAHAHA
MAROCAN HELP NIET IN NDERLAND
MARROCAN ZIJN BEZIG ALEEN MAAR EIGEN BELANG
ALCHTONEN 10 JAAR SLACHTOFFER VAN NEDERLANDS
Ik weet zeker dat honderd procent van de leden dit met mij eens is.” Geert Wilders zelf …. Ik ben van het ingestraalde water uit een Tielse kraan. Dus niet van ….. WAT HEB IK GEHAAD KREEGT IEDER ALCHTONEN HAARD .

Reageer
gravatar

PHILOSOFFIE ALGERIJNS • 17 APRIL 2013, 02:36
TIP:ALGERIJNS AFKOMST KIND VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN MIJN EIGEN KIND EN RECHTER SPEELT MET ALGERIJNS MOSLIM DOOM DOOM NEDERLANDS MACHT MISBRUIKEN TEGGEN ZWAAK MOSLIM ALGERIJNS ALLEEN TEGEN RIJKSOVERHIED
MACHT NEDERLAND KLIEN GEHEUGEN EN GEEN EENS RESPECT VOOR VADER VAN KIND OF MIJN DCHTER JAMMER KANKER JODEN NEDERLANDS FATSOENEN GEEN RESPECT VOOR EEN DOOD MAN 53 JAAR OUD THUIS OVELEED
GELUKKIG WAS BIJ HEB ALLES GERGELD OMDAT DOOM NEDERLANDS IS ALGERIJNS AFKOMST
EMBASSADE DEN ALGERIJE WEET DAT
GENIETEN ARI BOL EN JAN VAN GELD VAN RIJKSOVERHIED OMDAT ZIJN JULLIE NEDERLANDS FATSONEN
TIP:ALGERIJNS VOOR NEDERLANDS VOLK DIE PAS WAKKER DAT WILDERS HEEFT GENOEG JULLIE MISBRUIKT VOOR ZIJN EIGEN
WILDERS NU GEBRUIK ANDER SYSTEEM
NIET OVER MOSLIM NIET OVER GRIEKLAND
MAAR ALS KABINET GAAT BEZUINIGING OVER IETS WILDERS GEBRUIKT JA MOET SIT OMLAAG NIET OMHOOG HAHAH POLITIEK VAN KINDREN ACHTERSTAND ZIEK MENSEN
NEDERLAND IS KAPOT EN GAAT NOG ERGER KAPOT EN KAPOT
WAT DENK JIJ KOM NIEUW KONING WILLEM ALIKSANDER MET MAXIMA EIGEN HUIS GEKOCHT IN GRIEKLAND
KONINGDAG VOEDSELBANK 2013 SCHANDALIG
10 JAAR IN NEDERLAND HEB PASSPORT NEDERLAND NOG DIPLOMA VAN BEVEILIGING 2
MISBRUIKE DOOR ARI BOL MARTELAAR MORDINAREN 2 JAAR OPLICHTERS EN NOG ANDER ALGERIJNS 53 JAAR OUD DOOD GEWONDEN THUIS 4 DAGEN POLITIE 112 MOET BELEN HOEF NIKS TE DOEN
DE DEUR FORCEREN EN MENEMEN NAAR UITVAART
GELUKKIG WAS IK BIJ HEB ALLES GEREGLD NEDERLANDS OMDAT BEN ALGERIJNS NIET MARROCAN
EN HIJ STAAT GEWOON ARI BOL MET JAN OP DE KRANT BLACHELIJK NEDERLANDS
Wij willen Geert Wilders niet in dit land zien. Zijn opvattingen … Want je kan zo links als de pest wezen, eigenaars hebben altijd gelijk.
Dat was de wijze les die Geert Wilders tijdens zijn Australische tour verkondigde. … Maar dat kan in Nederland niet meer – dus zoekt hij verre … begeven en om u heen kijken delft den haag zoetermeer rotterdam overal overlast … Als alle acties, reizen, uitspraken en politieke manoeuvres van Geert Wilders
De visumaanvraag van PVV-leider Geert Wilders om Australië te bezoeken, … De PVV-leider wilde eigenlijk in oktober al naar Australië maar zijn visum werd niet … Overal waar islam opduikt onstaat ergernis, geweld en erger; de … van hem, dat hij dit volhoudt, terwijl hij geen normaal leven kan leiden.
Geert Wilders gaat verder met zijn Marokkanen oorlog bij … Het land ziet er niet uit, maar niemand kan wat zeggen. Alles gaat naar ….. De aarde is mijn tijdelijke land en ik kan mij dus overal aarden. Ik ben niet afhankelijk van Nederland. Ik reis veel en ik koester ook geen haat noch wrok voor Nederland.
HITLER IS EEN MAN NIET VROUW EN HIJ IS NIET HOMO OF PEDO
HITLER HEEFT EEN VISIE OM ZIJN DOEL TE BREIKEN.
GA JIJ HITLER MET WILDERS HAHAHAHAH DOM NEDERLANDS FATSONEN
GEEN RESPECT EN GEEN GEVOEL ORANJE VAN VOEDSELBANK TERWIJ WILDERS VACANTIE NAAR AUSTRALIA HAHAHAH DOM VOLK EN DOM OVERHIED GRAAIER EN DOM POLITIE DIE SCHIET GEWOON EEN HOND DAKLOOS NEER
RICHI EEN JONGEN 17 DOOD GESCHOTEN DOOR AGENT WAT GEBEURT NIKS
ANNES GEWONDEN IN BOS MAAR NEDERLANDS ZEGT HIJ HEEFT ZIJN ZELF VERMORDEN 13 JAAR OUD OMDAT HIJ IS MOSLIM
HOEVEEL MENSEN HEB JULLIE VERMORDEN EN GEMARTELT EN KAPOT MAKEN GENOEG
WIL JULLIE WILDERS TOP MAKEN ALS HITLER GAAT JULLIE NIET LUKKEN DOM NEDERLANDS FATSONEN
Geert Wilders licht in dit interview voor het Australische … Hij kan beter zijn familie bezoeken in Indonesie.
Ook vraag ik me af welke mogelijke gevolgen deze ontwikkeling kan hebben op de lange … Overal word je met informatie en reclameboodschappen geconfronteerd; … Niet voor niets zijn de oneliners van populisten als Geert Wilders zo succesvol! …. Persoon & Gezondheid · Sport, Spel & Recreatie · Vakantie & Reizen .
AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders kan tijdens zijn bezoek aan Australië … Mensen tegenhouden vanwege hun religie kan volgens hem niet omdat niet valt te … wil blinden in ov op rekening laten reizen · Genoeg alternatieven voor ‘dure’ JSF … Altijd en overal op de hoogte blijven van het nieuws?

Reageer
gravatar

En ik geloof nooit dat Fawaz al die boeken achter hem heeft gelezen. Dan zou namelijk zijn baard veel langer en witter zijn! In pré-multiculturele tijden konden zowel kerkelijken als buitenkerkelijken boeken per strekkende meter kopen voor in de boekenkast. Echt leren ruggen met goudopdruk en echte papier-illusie: ƒ 150,- per strekkende meter. Aanbevolen door Drs. Charles Schwietert, weet u nog?

Reageer
gravatar

En opnieuw blijkt De Speld het nieuws feilloos aangevoeld te hebben al voor het gebeurt. Zie hier een Tweet van Tofik Dibi gisteren:

Reactie van imam Fawaz & imam @geertwilderspvv ironisch genoeg identiek: er is maar 1 Islam, die van mij #yeahright #ammenooitniet

Reageer
gravatar

Weer een kwestie van symptoom bestrijden maar de kwaal niet genezen. Het valt mij vies tegen van dit toch doorgaans dynamische en doortastende duo dat zij dit niet zien. Het probleem is niet de gematigde moslim zelf, maar de groepering die hen wijsgemaakt heeft dat zij best zowel westers als moslim kunnen zijn. Jawel, ik heb het uiteraard over de Partij van de Allebei. Jammer Wilders en Fawaz, dit is echt een misser.

Reageer
gravatar

nau Magootje,

als ikkes onze geert wel us hoort dan ken die dur ook wel wat van
wat d8 je met al die groote kerels de hele dag om je heen dat moet wel altyd feest sijn in un kroegie
met die kleerkasten moet ut trauwens wel een groote kroeg weze dus ook met groote glazen

Reageer
gravatar

الله أَكْبَر Allāh akbar, eindelijk is duidelijk dat Geerts intensieve aandacht voor de Islam heeft geleid tot wat Allah al lang in gedachten had: het samengaan van de ware Islam met Geert Wilders. Het blijkt maar weer dat het om werkelijke en ware liefde gaat als je een religie zoveel aandacht geeft als ons aller Geert.

Reageer
gravatar

@ Hero Neuzel No 4: Waarom nu weer dat boevennest aanhalen.. Met iedere maanstond een stel raddraaiers een reisje Rottumerplaat geven kom je er ook, en zo krijgt men geen kans om streken aan te leren.

Reageer
gravatar

Allemaal leuk en aardig maar wanneer stuurt Geert die Turken nou eens gewoon terug naar Marokko in plaats van te draaikonterijen.

Eerst zit ie, om niet te discrimineren, steeds maar te zeggen dat alle moslims hetzelfde zijn en nou geeft ie opeens toe dat er gematigde moslims en niet-gematigde moslims zijn. Maar als je niet-gematigde moslim bent kan je ofwel helemaal niet moslimmen of juist heel veel moslimmen, zolang je maar niet gematigd moslimt. Dus dan hebben we al drie soorten moslims te pakken en als je die groep niet-moslimmers verdeeld in af en toe niet (dus soms wel) en altijd niet (dus nooit) heb je er al vijf. Omdat ik zelf ook nooit moslim hoor ik als hollandse jongen nu dus opeens bij de niet-gematigde moslims. Wie roept deze moslimmelalisering eens een halt toe?
Ik wil gewoon Atheïst blijven, ook al doe ik er niets meer aan.

Reageer
gravatar

Het Kwaad heeft zich ook al in Fawaz genesteld. Wat voorgesteld wordt als zuivere koffie is, het kan natuurlijk niet anders, haram.
Deze man heeft zich laten inpalmen door Demon Wilders, anders zou hij nooit midden in de Ramadan overdag theedrinken.
Wij van de Waarste Islam verdoemen Wilders. Wij werken liever samen met de Nationaal Socialisten Nederland. Die bestrijden namelijk pas echt de Ware Islam. En dat zijn wij!

Reageer
gravatar

@ Zo, 1: verassend genoeg zijn inderdaad de christen-democratische mannenbroeders het al voor het grootste deel eens met Wilders, gezien de gedoogsteun van de PVV voor het komende kabinet met CDA. Wilders en gedogen, het moet niet gekker worden, maar aangezien het gedogen diep in de Nederlandse volksaard zit is het eigenlijk ook weer heel erg logisch dat hij dan ook maar meteen de radicale Islam gedoogt. Min en min is plus, als het ware.

Reageer
gravatar

Om hun wederzijds respect kracht bij te zetten, heeft Fawaz inmiddels zijn baard geblondeerd en heeft Wilders zich laten besnijden (hoewel dit laatste nog niet officieel bevestigd is).

Reageer
gravatar

Als teken van verdere verzoening in deze binnenlandse Entente Cordiale zond Mahmut Ahmedinedjad een exemplaar van zijn nieuwste onbemande bommenwerper: de Ambassadeur van de Dood, met een mini-ultracentrifuge als sleutelhanger naar UCN in Almelo. Dus naar Nederland. Per luchtpost, want de reikwijdte van dit voortreffelijke Jihaat-wapen is nu nog maar 1.000 kilometer. Staat tegenover dat dit wapen vanaf de rug van een ezel kan worden afgevuurd. Hou daarom alle ezels binnen, ook die in het Binnenhof.

Aan de eerste druk van “De Ware Islam” blijkt een luchtje te zitten; de hele oplage (273 exemplaren) ligt nu in de ramsj bij De Slegte voor € 1,80, funda-moskeeën krijgen -een additionele- kwantum korting van 40 %.

Wilders en Fawaz zijn na hun gezamenlijke lunch in zorgwekkende toestand (maar separaat in halal en haram-ambulances) vervoerd naar het Lucas/Andreas ziekenhuis in Slotervaart. Ze worden daar onder voortdurende observatie gehouden van het Westers Kalifaat en de Keuringsdienst voor Waren.

Reageer
gravatar

Waarom alleen strijden tegen de gematigde Islam? Ook al die theeleuterende multiculti autochtonen moeten te vuur en te zwaard bestreden worden of natuurlijk gedeporteerd naar Aruba.

Reageer
gravatar

En wat is dt voor haatzaiierij tegen onze GEert!!!!11! Net of hij aan 1 tafel met deze baart zou gaan zitten?? Wat denk je zelf!>? Allemaal media die de boel opp naaien vieze bildterberg gajes! hullie geven de wapens om boos te owrden op GEERT terwijl hij zo goed is voor ons in de provinsie!! Ik heb dan nog nooit een moslim gezien of gesproken maar ze zijn doodeng als je tenminste een egte krant zou lezen ja!!!1!1 Beetje moskees bouwen Grond Zero op 9 november ja!! Rescpet mot je hebbe!

Reageer
gravatar

Zo is het en niet anders. De vijanden van je vijand zijn je beste vrienden. Maar dit lijkt me niet alles. Volgens moeten er ook in orthodox christelijke hoek ware supporters van beide heren te vinden zijn. Ik verheug me al op een 2e deel dan wel herdruk van ‘De Ware Islam’, nu aangevuld met teksten afkomstig van onze christelijke mannenbroeders. De waarheid dient gezegd, inshallah.

Reageer