Illegaal Congolees gezin aangetroffen in Anne Frankboom

“Structurele integriteit boomstam door overbewoning aangetast”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ Margootje, 3: Ach, hoe staat het er nu met de woningnood voor in Madurodam? Veel daklozen? En hoe doen jullie dat dan met de regen?? Onder een boom schuilen in de hoop dat die niet omvalt?

Reageer
gravatar

@7: Ja kijk, doorgaans: weet ik veel, ik weet alleen dat die boom er al een hele tijd stond.
Maar wat die titel betreft: alles moet tegenwoordig maar makkelijk makkelijk. Als je iets waardevol vindt dan leer je dat toch uit je hoofd? Ik weet ook wel dat het onderwijs niet meer is wat het geweest is, maar daaraan hoef je toch niet zo makkelijk toe te geven?

Reageer
gravatar

@De Vrije Radikaal: Hoe had Anne Frank volgens jou dan moeten heten?

En er zijn nog wel weer oudere dingen in de buurt; ik denk niet dat het Dagboek van het Meisje van de Paardekastanje in ‘t Zicht van de Westertoren (gebouwd op een Nog Ouder Veenpakket [ad infinitum, nou ja, sort of]) een titel is die blijft hangen.

Reageer
gravatar

Die boom was 15o jaar oud. Eigenlijk had Anne Frank dus naar die boom genoemd moeten worden: hij was eerst.

En men moet zich haasten: er is vast nog wel een boom te vinden waar Rembrandt in een dronken bui tegenaan gewaterd heeft en die nog niet door zijn hoeven is gegaan.
Schiet in actie mannen! Richt een comité op, na dit omvallen heb je tijd over!

Reageer
gravatar

Dit slaat toch werkelijk alles.

Een Congolees gezin, dat hartje zomer zoveel erwtensoep door een medewerker van Anne Frank opgeschept krijgt, dat die Congolezen ons stevig-verankerd nationaal bezit omblazen, terwijl ze met behulp van overbewoning de structurele integriteit door te tasten doortastend aan het beproeven zijn.

Ik zou zeggen, geef ze voor deze eerste keer een waarschuwing, want hoe konden zij van het snerteffect afweten. Maar de volgende keer moet die medewerker toch flink worden berispt.

Erwtensoep die afgelopen winter is overgebleven, geef je toch niet aan Congolese gasten en zeker niet zonder roggebrood met spek.

Reageer
gravatar

Het zijn vast moslims!!! Kan niet anders!! Joodschristelijk erfgoed kapotvernielen!!! Zijn ze nou helemaal gak gaworden, die terroristenbende!!! Wat jammer dat die boom nu kapot is anders wist ik het wel!!

Reageer
gravatar

Ach, is niets nu meer heilig en wordt zelfs de goede naam van Anne Frank door de Speld voor satirische doeleinden gebruikt? Hoever is de wereld heen? Zo ver dat zelfs Anne Frankbomen omvallen, dat staat wel vast.

Reageer