Ledental supportersvereniging Excelsior gehalveerd

Voorzitter vredig ingeslapen na lang ziekbed


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de wedstrijd die Excelsior won van NEC (mede koploper) staan ze ineens derde in de stand. Een plek die recht geeft op Europees voetbal. Octopus Paul is er niets bij. 😉

Reageer
gravatar

@Volk: Vuvuzela broeder Volk. Voor Octopus Paul hoef je niet te studeren: wees jezelf, broeder, en je bent al in Hem.
Zoals elders al opgemerkt, kan iedereen met Zijn heilige inkt een geheel eigen heilig boek schrijven.
Zo kan ook iedereen zijn eigen eredienst uitoefenen. De ex-katholieken eten Zijn calamares en drinken Zijn inkt, de ex-protestanten zingen acht stichtelijke liederen, aangeduid met nummer van lied en coupletten voor Hem, de ex-moslims bidden met hun kleedje in acht richtingen en met het offerfeest offeren zij een Octopus, de ex-boeddhisten mediteren met Zijn naam als mantra, de ex-joden slaan met hun hoofden ritmisch tegen een muur en graaien met Zijn acht armen alles naar zich toe, de ex-Mormonen trouwen met acht vrouwen, de ex-taoïsten gooien voortaan octagrammen als ze de I Tjing raadplegen, etc, etc..
Zo kan iedereen zich thuis voelen in het geloof aan Zijn oppermacht.

Reageer
gravatar

naar aanleiding van 4) en 7)

De onverwachte verdubbeling van het aantal supporters noopt ons tot een tijdelijke sluiting van het supportershome. Dit om de veiligheid van beide supporters te kunnen garanderen. Het bestuur van de club is inmiddels verzocht een grotere kast ter beschikking te stellen.

Reageer
gravatar

Vaderland: helemaal mee eens. Wel een hele kleine correctie: je schrijft (ook als je snel schrijft) Excelsior. Maar inderdaad: voor Volk en Vaderland: Excelsior kampioen. En Guyon Fernandez als topscorer.

Reageer
gravatar

Ik ga voor octopus Paul studeren, want zei ik het niet voor de wedstrijd? Excelsior wint met 3-2 van Feijenoord, alles is nu helemaal anders, de supportersvereniging gaat uitgebreid groeien en Excelsior gaat Europa in!!

Reageer