Privatisering masturbatie uitgesteld tot 2015

Positie kleine zelfstandige rukker voorlopig veiliggesteld


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@ mr. Paulus (12)
Vandaag met spanning doch tevergeefs gewacht of zich een wulpse overheidsassistente aan mijn voordeur zou melden.
Om 17.00 uur de hoop maar opgegeven en de hand aan mijzelf geslagen.
Ook ik houdt niet van morsen en heb wat emmertjes voor u gevuld. Ik ben zondermeer bereid mijn dagopbrengst af te staan voor de zaadhandel dus of u zo vriendelijk wilt zijn uw manueel assistente ten spoedigste mijn kant op te sturen. Ik ben namelijk beperkt in mijn koelcapaciteit.

Zaaddorstigen, mits zij voldoen aan het juiste profiel ( jong maar niet te…., blond, van de vrouwelijke kunne, met/ in de ideale maten) kunnen zich uiteraard melden voor een discrete rechtstreekse leverantie.

Reageer
gravatar

Mijn waarde Constant,

U heeft het duidelijk niet goed begrepen. De milieubewuste onanist morst zijn zaad niet, maar stort het in een zaadbank voor het goede doel. Daarmee helpen wij o.a. de zaadhandel aan een goed belegde boterham en de zaaddorstigen een handje.

Reageer
gravatar

Ik kreeg trouwens net een telefoontje van mijn oud-tante die mij opgelucht wist te vertellen dat ok haar dwergparkiet ongestoord door kon gaan met het morsen van zijn zaad.

Reageer
gravatar

Mijnheer Paulus haalt twee van zijn vele secretarisschappen door elkaar. Hij is ook zo druk de laatste tijd. Ik heb hem al zo vaak gezegd, dat hij geen berichtjes moet typen als ik hem aan het helpen ben.

Hij verwart, de Copulistenbond, voorheen de Christelijke Naaivereniging, met de Fiscale Onanistenvereniging, voorheen de Juridische Aftrekkersbond.

Paulientje
Manueel assistente van mr Paulus

Reageer
gravatar

Het verzelfstandigen van aftrekmogelijkheden pikken wij niet. Wij wensen niet te worden genaaid.

Jongeheer mr Paulus
Secretaris Fiscale Copulistenvereniging, voorheen de Aftrekkersbond

Reageer
gravatar

Positie zelfstandige rukker veiliggesteld?; me hoela!

Ben ik dus al jaren illegaal, want privé en volkomen zelfstandig, aan het onaneren terwijl ik gewoon een beroep op de overheid had kunnen doen. Ze naaien me al jaren, maar ik heb nog nooit een wulpse blonde ambtenaresse aan de deur gehad voor wat masturbatieve assistentie. Weet iemand bij welke overheidsdienst ik me kan melden voor mijn genot?

Reageer
gravatar

Hier zal de zakdoekenindustrie uiterst verheugd op reageren. Wie weet tijd voor een aandeeltje in deze bloeiende tak van nijverheid?

Reageer