Pedofilofiel grote plaag voor kinderlokkers

"Ze zijn ruw en rebels, maar ook onbegrepen"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit bericht bevat een schokkend gebrek aan detail. Wie goed naar het filmpje kijkt, ziet namelijk op de achtergrond een zgn. pedofilofilofiele: een dame die duidelijk opgewonden raakt van het kijken naar de pedofilofiel in de bosjes die opgewonden raakt van de pedofiel die opgewonden raakt van de spelende kindertjes.

Dit verschijnsel is in vakkringen bekend als “filofilevorming”: n-fielen leveren opwindend materiaal aan de laag achter hen, de n+1-fielen. Dit fenomeen schreeuwt om aandacht…

Reageer
gravatar

Mededeling; de eerste cursusavond van de cursus “omgaan met teleurstellingen voor pedopirofilatelisten” gaat niet door, er zullen geen kinderpostzegels worden verbrand Donderdagavond.

Reageer
gravatar

Dan gaat de workshop pedopyrokleptofilatelie zeker ook niet door. Erg jammer. Daar had men kunnen leren hoe gestolen kinderpostzegels te verbranden…

gravatar

Ben ik de enige die best wel geilt op die pedofilofielen? Als er meer zijn zou ik graag een clubje willen oprichten. Ik heb wat leuke filmpjes opgenomen waar we samen naar kunnen kijken en een paar praktische tips hoe je ze kan benaderen.

Reageer
gravatar

Grote plaag?
Volgens mij zijn ze behoorlijk zeldzaam!

Voor sommigen wellicht een collector’s item. Het is aan mij niet besteed maar misschien bestaan er wel pedofilofiel-verzamelaars.

Als de kinderen er maar geen last van hebben!

Reageer
gravatar

Verdachtmakingen waren niet mijn bedoeling, ik wilde je slechts op een mogelijke meer algemeen geaksepteerde interpretatie van je muzieksmaak attent maken. Overigens zou ik iemand audiopedofilofilie minder zwaar aanrekenen dan audiopedofilie (dat is als je houdt van minderjarige zuchtmeisjes, een verschijnsel waar de franse muziek ook een naam heeft hoog te houden).
En inderdaad was hanenliefhebber een betere vertaling geweest van de latijns-griekse hybride samenstelling ‘gallofiel’. Toch zal ‘t niet voor niets zijn dat de haan in Frankrijk een soort nationaal symbooldier is, zoiets als de nederlandse leeuw.

Uw aanbod aangaande dhr. de Ridder moet ik helaas afslaan, mijn kollektie franse chansons is verre van kompleet, maar voorzover ze uitbreiding behooeft is dat meer in de breedte dan in de diepte.

Reageer
gravatar

Neeneenee, dgE: een kip is une poule en een haan un coq, Gauloises rook ik niet en Galliers zijn stripfiguren.
Leuk dat je meedenkt, maar mijn vader en grootvader en ooms waren pijprokers en op de middelbare school had ik een vriendinnetje, Zazette, waarmee ik vaak naar school reisde via de metro.
Met verdachtmakingen ben ik niet geholpen, maar als je tegen een zachte prijs mijn collectie Chevalier over wilt nemen: dat kan altijd.
Voorzien van register en notenapparaat, want ik ben wel een secuur iemand.

Reageer
gravatar

@37: “Papa fume une pipe.” geeft sowieso al te denken natuurlijk, vergeet ook ‘Zazie dans le métro’ niet. Maar wees niet bang, het kan ook zijn dat je gewoon een onschulige gallofiel bent (d.w.z. ‘kippeneuker’).

Reageer
gravatar

Ik ben geschokt. Moet ik nu mijn collectie Maurice Chevalierplaten wegdoen? Neem nu het lied “Valentine”; het is een lofzang op kleine meisjesbortsjes: “Elle avait des tout petits tétons, Que je tâtais à tâtons …”. Kiesheid weerhoud me een vertaling te geven. Later in “Gigi’ zong hij nog: “Thank heaven for little girls” . Ter verontschuldiging kan ik aanvoeren dat mijn Frans in het begin rudimentaire begrippen wist te benoemen: “Papa fume une pipe etc.”.

Kijk, het wás natuurlijk een andere tijd, maar toch … maakt mij dit tot een audiopedofielofiel?

Reageer
gravatar

Dat u misschien geschokt ben in therapeutische zin zegt mij wel dat u er echt voor bent behandeld. Misschien dan.
Ik hoop maar dat u er beter van bent geworden en anders zou ik “als ik u was” er maar niet teveel van aantrekken.

gravatar

Nou ikke vin het wel lekker zo hoor, ikke krijg van de ene meneer snoep om op de schoot van een andere meneer te gaan zitten en die geeft me dan ook weer snoep, lekker.
Alleen me mammie vind het niet zo fijn dattik me avondeten niet opeet.

Reageer
gravatar

Vandaag in het nieuws: de overheid gaat pedofilofielen inzetten om kindermisbruik tegen te gaan. De bedoeling is dat die zogenaamde pedofielencirkels gaan organiseren.
In Canada is al ervaring opgedaan met dit soort projekten en daar zijn de resultaten niet onverdeeld positief, pedofielen durven geen kind meer lastig te vallen, uit angst hun pedofilofiele buddy op te winden.
Uit zowel de pedofiele, als de pedofilofiele gemeenschap komen klachten, maar de canadese justitie verklaart het projekt tot een groot sukses:”Het koppelen van pedofilofielen aan pedofielen blijkt beide groepen zedendelinkwenten aardig in bedwang te kunnen houden.”

Reageer
gravatar

@Kees22: wat moet je nu met een kalender die 20 jaar te oud is?
En ipv Bavaria (is dat trouwens wel bier van onder de grote rivier? Bavaria is toch de echte naam voor Beieren, in Duitsland dichtbij Tirol?) liever Vos of Leeuwbier. Da’s goed te hachelen.

En persoonlijk vind het eerlijke goudgeel van het edele vocht vloeken met het platte oranje: schele hoofdpijn krijg ik daarvan.

Reageer
gravatar

@Moosje.Swinkels: Ik heb hier toch wel wat aantekeningen bij.
In de eerste plaats: wilt U het herkomstland van het Bavariabier op Uw etiketten veranderen van Holland in Nederland? Holland is geen land, maar een streek of twee provincies van Nederland.
Ten tweede: Wij willen goed bier op elk adres, dus ook op ons vakantieadres. Grolsch of Bavaria, Brand of Hertog Jan.
Maar bij Bavaria krijgen we een Tatjana-kalender cadeau, dus dat wordt onze keus of Kees!
Persoonlijk ambieer ik geen maagden. Is zo’n gedoe. En dan 72 maagden…. Nee, laat maar.
Welgevormd, ja graag.

Maar als ze dat zijn, dan mag oranje jurkje ook wel vervallen.

Reageer
gravatar

@Moosje: gevaarlijke tekst: 2 maal een getal in dezelfde zin: met de huidige stand van leeskunde roept u het nu over uzelf af dat u 18 nonnen te logeren krijgt van 72 jaar.

Ieder zijn meug, maar om hieroverheen te komen moet je jezelf een bavariavergiftiging drinken. Dat zijn 4 á 5 flesjes voor de vergiftiging en een stuk of veertig om aan de benodigde alcohol te komen. Ik geef het u te doen, maar het lijkt me niet gezond.

Reageer
gravatar

@Rob77
Neen, driewerf neen,
Wij willen Bavaria op ons vakantieadres, ‘t liefst geserveerd door 72 welgevormde 18-jarige, maagdelijke blondines in een oranje jurkje!

Reageer
gravatar

Ik vind het schandalig, knettergek, en ongehoord dat dit zomaar kan in Nederland. Het komt allemaal door de islamiiserung van de antibilianen en die k.maroklanen. Ze moeten allemaal worden teruggestuurd naar hun eigen land, allemaal terug naar Turkije. (Maar niet naar mijn vakantieresort natuurlijk. Daar moeten we gewoon allemaal lekker nederlands kunnen praten en gewoon heinukun kunnen drinken. Moet toch niet gekker worden!)

Reageer
gravatar

In de fractievergadering heeft Geert ons net uitgelegd dat dit allemaal verband houdt met de verislamisering van Nederland. Hoewel verder niemand in de fractie dat verband ziet sluiten wij ons aan bij de opvattingen van onze grote roerganger. Alleen Hero verkondigt een afwijkend standpunt en geeft de schuld aan de Antillianen.

Reageer
gravatar

Hoe doet die kennis dat?
Als ik het probeer wordt ze altijd laaiend!
En neuken is er dan de eerste drie weken ook niet meer bij!
Gelukkig is mijn vriendin meer ontvlambaar.

Reageer
gravatar

Een kennis van mij is trouwens pyrogaam: hij schept er een vreemd genoegen in om zijn echtgenote in brand te steken.
Dan vind ik mijzelf nog tamelijk onschuldig, want verder dan enkele gevallen van kleptogamie heb ik het nooit gebracht.

Reageer
gravatar

Ben zelf niet verder gekomen dan Kleptopedofilatemaan, ik steek gestolen kinderpostzegels in brand!

gravatar

@19: zou het zomaar zo kunnen zijn dat je niet al te lang geleden geweldigenoten hebt van een southpark aflevering ?
(eentje met een grote spin in het vaticaan)

Reageer
gravatar

Eigenlijk moet het natuurlijk pedofilofilatelist zijn om pedofilofielen te verzamelen.

Dan vraagt een mens zich af, zijn er verzamelaars van pedofielen ?
Of is dat toch echt meer een ‘einzelganger’ gebeuren ?

Vragen vragen…

Reageer
gravatar

@16: Pedofilofilofielen zijn ruim vertegenwoordigd in onze werkgroep voor Filofilofielen, hoewel de meesten wat ouder zijn dan uw zoontje.
Misschien mag ik u er ook op wijzen dat wij ook aandacht hebben voor ouders en andere gezinsleden. Binnenkort beginnen wij weer met onze kursus ‘Help, mijn kind valt op fielen!’ waar u kunt leren uw kind de ruimte te geven voor zijn oriëntatie en hoe hem te beschermen tegen het onbegrip van de buitenwereld.

met vriendelijke groet,
doorgaans gewoon heterofilofiel,
persvoorlichter van de Belangenvereniging (in oprichting) voor Filofilie ‘Martijn’s Overbuurman’

Reageer
gravatar

Mijn zoontje van 7 raakt altijd erg opgewonden van de pedofilofielen rond het speeltuintje. Dat leidt telkens tot ingewikkelde situaties en rare achtervolgingsscènes. Ook de taalkundige gevolgen van zijn gedrag zijn nog niet te overzien, want hoe moet je zo’n geval nu noemen ?

Reageer
gravatar

@Moosje. Je kan wel merken dat jij niet een echte pedofilatelist bent. De kinderpostzegels zijn zo’n beetje nog de enige zegels met een gomlaag.

Reageer
gravatar

@Bant L., 11 (bij de vorige -12- in alle opwinding te vroeg op ‘t knopje gedrukt)

Ach,….. vroeger,…….. in die goeie ouwe tijd……;
Toen hadden de kinderpostzegels nog een gomlaag op de achterzijde en kon je ze lekker likken. Tegenwoordig, met die stickervellen, is er lang niet zoveel meer aan!

Reageer
gravatar

@7 (over #9): Deze beste man heeft ‘t nog maar over nekrofielen, die ook maar naar beste kunnen hun seksuele identiteit proberen te beleven. Misschien kun je je voorstellen tegen welk onbegrip een nekrofilofiel of een pedofilofiel aanloopt (en uitleggen wat een heterofilofiel is, is ook niet iets wat makkelijk valt).

Ik bespeur bij u oprechte belangstelling voor de filofiele zaak en ik wil u daarom graag attent maken op de Philophilia Files, het periodiek van onze amerikaanse zusterorganisatie, waarin u des te meer reden zult vinden uw steun in klinkende munt om te zetten.

Reageer
gravatar

@8: Cijfers uit verschillende landen uit Europa (en ook daarbuiten) tonen aan dat ‘t merendeel van de onopgeloste moorden in die landen waarschijnlijk aan dergelijke moordbendes toe te schrijven zijn. Moord, dat is wat ze doen, met liefde heeft dat niets te maken.

Diezelfde cijfers tonen aan dat veel van de slachtoffers gevonden werden voor de konsummatie plaatsgevonden had. Dit kan erop duiden dat de nekrofielen verstoord werden in hun perverse bezigheden, maar ‘t zou ook kunnen dat ‘t slachtoffer nog niet lang genoeg overleden was voor hun doeleinden.
In ‘t eerste geval doet de politie blijkbaar iets goed, al maken de cijfers nog niet duidelijk wat, en is ‘t duidelijk dat dat nog beter moet willen we de aantallen slachtoffers verminderen.

Reageer
gravatar

@Moosje, Dorrestein: Onze werkgroep voor Filofilofielen was bezorgd over de afnemende kansen voor hún levensgeluk, en een bekend wetenschapper, tevens lid van onze belangenvereniging heeft op hun verzoek dit verschijnsel onderzocht. Het blijkt dat in de onderzochte gevallen van suïcide onder nekrofilofielen één geval geen suïcide was en de overige allemaal in de kontekst van een versierpoging plaatsvonden, die ene ook trouwens. Het moge duidelijk zijn dat aan uw verzoek ten optimale wordt voldaan.

We beperken ons in onze kampanje tot bewustwording ten aanzien van zelfmoord, we willen het niet te ingewikkeld maken. Over nekrofilofilie bestaan al zoveel misverstanden.

Maar als belangenvereniging in oprichting maken we ons ook zorgen over de vele ongelukken, de meeste met dodelijke afloop, die plaatsvinden door de zogenaamde play-deadversiertruc, die in deze gemeenschap nogal populair is. We beseffen dat het simuleren van de dood bij de identiteit van deze filofiele oriëntatie hoort, dus we moeten manieren vinden om de dood-simulatie veiliger te maken.
Dit probleem mag niet onderschat worden, bij dit soort ongelukkige versierakties vallen jaarlijks meer doden dan door zelfmoord als versiertruc (uit Amerikaans onderzoek bleek dat daar thanatofoben onder nekrofilofielen beter vertegenwoordigd waren dan onder de kontrolegroep; nekrofobie was overigens duidelijk minder vertegenwoordigd).
Ook wordt er jaarlijks een aantal nekrofilofielen vermoord door bedrogen nekrofielen, in een enkel geval ten onrechte aan suïcide toegeschreven.

Daarnaast moedigen wij het gebruik aan van andere, veiligere versiermethodes. Zo is er onlangs een veelbelovende pilot van start gegaan waarbij nekrofilofielen zich in groepen van drie of vier in nekrofiele liefdesbendes hebben genesteld. De methode werkt als volgt: iemand van de groep legt ‘t eerste kontakt en vertelt de liefdesbende dat ze weten hoe de bende aan z’n gerief komt en dat de politie dat best interessant zou vinden. Dit lijkt een versiermethode te zijn die bij leden van deze nekrofiele subkultuur een gevoelige snaar raakt, zodanig dat deze methode suksesvoller lijkt dan alle andere, behalve de play-deadmove.
Maar door de veel hogere overlevingskansen kan de love-circlemethode ‘t aantal geslaagde versierpogingen die ook overleefd worden waarschijnlijk vergroten. Essentieel voor die overlevingskansen is dat nooit, echt NOOIT, alle nekrofilofiele partners van de nekrofiele liefdesbende tegelijk aanwezig zijn.

En dit is nog maar een deel van de moeilijkheden waar nekrofilofielen in ‘t dagelijks leven tegen oplopen. En ik heb natuurlijk makkelijk praten, als heterofilofiel: ik hoef me maar te beperken tot vrouwelijke heterofielen en ‘t lijkt net alsof ik ‘normaal’ ben. En ik kan me voorstellen dat nekrofilofilie voor de meeste mensen een ver-van-mijn-bedshow is, maar heeft u wel ‘s geprobeerd uit te leggen wat pedofilofilie is? En dat komt toch aardig dicht bij huis (de gemiddelde pedofilofiel staat immers maar zo’n twintig tot zestig meter verder dan de gemiddelde pedofiel).
Overigens ken ik ook ‘t trieste geval van een pedrofilofiel, zij was nog maagd en had de hoop op ‘t vinden van een geschikte levenspartner al opgegeven. Dankzij onze belangenvereniging in oprichting is zij in kontakt geraakt met enkele nekrofilofielen en ze heeft hen kunnen helpen in één van bovengenoemde pilots als binnenkomertje. Tegelijkertijd werden ook alle problemen van nederlandse pedrofilofielen opgelost. Of althans voorzover ons bekend.

Maar wij zijn een belangenvereniging in oprichting voor álle filofielen, u kunt zich vast voorstellen hoe onze stem in Den Haag node wordt gemist en hoe ook uw financiële bijdrage op prijs wordt gesteld. Dank u.

Reageer
gravatar

@dgh 3

Hoewel het hoge suïcidecijfer inderdaad verontrustend is, zou ik de met levensmoeheid behepte necrofilofiel wél willen verzoeken zijn/ haar lichamelijk overschot ter beschikking te stellen aan de necrofiele medemens om op die wijze vervolgens postuum weer een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van de achterblijvende necrofilofiele medemens. Wellicht dat de vereniging (i.o) het ministerie van VWS kan benaderen om tot een erkend landelijk ‘donor’-register voor necrofielen te komen.

Reageer
gravatar

@5 Melle;
Laat Bert B. uitmunten in het voorkomen in de filmpjes van de speld, zonder schitterend voor de dag te willen komen.
(latijnialisten; h.e.n.c. wat is de latijnsche vertaling ?)

His E. nec C.
(je moet een prijsvraag niet te moeilijk maken, de winnaar krijgt een electronisch kusje van Bassos.)

Reageer
gravatar

@Bassos: het schijnt dat prof. dr. Bokhoven binnenkort in levenden lijve zijn opwachting komt maken op De Speld. To be continued..

Reageer
gravatar

In het filmpje (chapeau) mis ik een beetje de ‘talking heads’ ‘pundits’ die filmpjes als de onderhavige in een breder maatschappelijk kader kunnen plaatsen.
Iets als de bekende prof. dr. ir. Pedofilatelie-oloog Bert B. zou niet hebben misstaan om een en ander een wetenschappelijker karakter te geven.
(de pedofilatelist is in deze natuurlijk de Speld, als verzamelaar van pedofilofielen)

Reageer
gravatar

Mag ik u aanspreken op de grove fout die u maakt door de pedofilatelisten als verzamelaar van pedofilofielen te zien. Deze mensen staan namelijk bekend als verzamelaars van kinderpostzegels.

gravatar

Namens de Belangenvereniging (in oprichting) voor Filofilie ‘Martijn’s Overbuurman’ moet ik bezwaar aantekenen tegen de onnodig kwetsende en negatieve toonzetting van dit bericht. De meeste vormen van filofilie zijn in Nederland gewoon toegestaan en traditioneel zijn in ons land de meeste relaties van heterofilofiele aard en de laatste halve eeuw zijn ook homofilofiele relaties steeds meer geaksepteerd geraakt.

Mijn persoonlijke ervaring is dat vooral heterofiele mannen er moeite mee hebben als ik ze benader, heterofiele vrouwen staan meestal veel opener t.a.v. heterofilofilie.

Als organisatie zijn we net een kampanje gestart om meer aandacht te vragen voor nekrofilofielen. Binnen deze groep is er een schrikbarend hoog zelfmoordcijfer, we hopen dat de samenleving meer oog krijgt voor de noden van deze groep.

NB Wij nemen overigens uitdrukkelijk afstand van iedere associatie met filefilie, en dan met name van pedofilefielen, die er een duivels genoegen in stellen kleine kinderen urenlang in de rij te laten staan. Wij pleiten voor een beroepsverbod, zodat het pedofilefielen onmogelijk wordt gemaakt nog langer in bijvoorbeeld pretparken te werken. Hiervoor is brede steun vanuit de samenleving nodig, want in de politiek lijken filefielen sterk vertegenwoordigd te zijn, wat een serieuze aanpak van dit probleem tot nog toe in de weg heeft gestaan, waardoor nog iedere dag duizenden filefielen van hun ochtend- en avondspitsje kunnen genieten.

Reageer
gravatar

Ga jij als de drommel bij De Speld solliciteren! Wat een hilarisch stukje heb je geschreven. Chapeau

gravatar

@verzuurde.middenstander
Rechts klikken op het filmpje, kiezen voor “Watch on youtube”. Dat kun je hem wel zien.

Reageer