Salamanderbloed geheim wapen tegen Uruguay

Yolanthe zet alles op alles voor de winst

Spelersvrouw Yolanthe Cabau van Karsbergen laat geen middel onbenut om Oranje vanavond aan de zege te helpen. Na consultatie van een korps aan gebedsgenezers, uitgetreden priesters en sjamanen is haar duidelijk geworden hoe Oranje zal overwinnen.

De aanstaande van Sneijder laat vijfentwintig vuursalamanders (Salamandra salamandra) invliegen met een speciaal voor dat doeleind gecharterde Boeing 747 van KLM. Het bloed van de beestjes wordt afgetapt en in de bidons van de spelers gemengd met sportdrank. Yolanthe: “Wes en ik hebben ze opgepikt tijdens onze vakantie op Curacao. Het is ongelofelijk wat het bloed van zo’n beestje met een speler kan doen. Ik ben blij dat we er genoeg hebben weten te vinden!”

In tegenstelling tot eerdere wedstrijden zal tegen Uruguay in een zogenaamde 1-7-1-1 opstelling gespeeld worden, met Boulahrouz als diepe spits en een controlerende rol op het middenveld voor Maarten Stekelenburg. Yolanthe licht toe: “Ik heb aandachtig naar de eerdere wedstrijden gekeken. We hebben weliswaar gewonnen, maar met de energiehuishouding zat het he-le-maal mis. De chi stroomde alle kanten op! 4-4-2, 4-3-3, dat zijn geen krachtige getallen. Winnen is iets positiefs, en dat moet je ook numeriek uitstralen. Dat staat niet voor niets in de Veda’s.” Ook wordt er onder leiding van Yolanthe meer aandacht besteed aan de aardstralen die het veld plagen. “Ja, dat zie je hier in Kaapstad veel meer. Levensgevaarlijk, maar de FIFA zegt er niets over. Ik heb nog voorgesteld om gewoon in Johannesburg te spelen, maar dat bleek niet te kunnen. Wesley en ik hebben met de spelers afgesproken dat ze alleen haaks op de aardstralen aanvallen. Al helemaal omdat Uruguay zo’n zuidelijk land is. Hun energieën kun je met een chakrafilter heel goed tegenhouden, maar per speler duurt de bevestiging  van zo’n filter toch al gauw een half uur. “

De brunette heeft met haar verloofde tevens de tactische besprekingen van het Nederlands Elftal op zich genomen. “Ik heb laatst een boekje gevonden op het Waterlooplein over Oud-Noorse voetbalgebruiken. Dat waren hele spirituele krijgers, die kijken heel anders tegen voetbal aan, zo puur! Met Wesley samen hebben we gewerkt aan een nieuwe manier van scoren, die we hopelijk vanavond kunnen gebruiken.” De bondscoach is enthousiast over de Noorse methode, die ook wel de Gravid Flodhest (Het Zwangere Nijlpaard, red.) wordt genoemd. Bert van Marwijk legt uit: “Boulahrouz pakt Wesley bij zijn beentjes en slingert hem in het rond. Als je een corner goed in laat draaien ram je dan zo de bal het net in. Een soort honkbal, maar dan met een menselijke knuppel. Ik was eerst nogal sceptisch, maar op de trainingen werkt het fantastisch”

Yolanthe en Wesley kijken echter verder dan het succes van vanavond. De goedlachse schoonheid geeft aan goede hoop te hebben dit WK zwanger te worden.”Gisteren werd ik bezocht door de aartsengel Gabriel, die mij openbaarde dat onze Zoon op het WK in 2030 in de finale in de tweede Amsterdam Arena het Koninkrijk Gods zal stichten.”

Het Nederlands elftal speelt vanavond om 20:30 de halve finale tegen Uruguay.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Haes, hartelijk dank voor de notificatie, we houden m in de gaten.

Reageer
gravatar

Wat een ontknoping, dat het hele WK uiteindelijk om een keuze-dilemma voor Yolanthe bleek te gaan!! Laat ze Spanje of Nederland winnen?

Reageer
gravatar

@20: wat dacht je van een Griek als minister van financiën, een Rus op economische zaken, een Amerikaan op milieu, een Italiaan op buitenlandse zaken, een Belg op binnenlandse zaken en uiteraard van Marwijk als MP.
W.A. moet natuurlijk mammie opvolgen, dat maakt het plaatje helemaal af.

Reageer
gravatar

@20: Die dimensie bestaat! En ´t leven is er heerlijk: ik heb de vrouwen voor ‘t uitkiezen, alleen geheelonthouders krijgen er katers en ‘t is er altijd mooi lenteweer. En, on-topic, mijn hond is er minister-president.

Ik bezoek deze dimensie regelmatig in mijn dromen, cirkels zijn er trouwens piramidevormig.

Reageer
gravatar

Neuzel #19: Goede ministers in het buitenland kopen?? Waar dan? In België … na de opheffing ervan? In Duitsland… kom nou, die zijn allemaal al aan het watertrappelen om het hoofd van Angela Merkel boven water te houden! In Frankrijk gonst het weer van de corruptieschandalen (een traditioneel/cultureel/historisch proces; begonnen onder Napoleon Bonaparte en ongewijzigd voortgezet via Pompidou, Mitterand en Chirac tot nu bij Sarkozy). In Engeland schrijven alle ministers met dubbel (stoep)krijt hun declaraties. Een goede, eerlijke, door-en-door betrouwbare minister is als een vierkante cirkel .. er zal wel een dimensie bestaan waarin zij bestaan, maar die dimensie is nog niet ontdekt. Roep nóg eens wat … W.A. for president

Reageer
gravatar

@17: tja, de coalitie-besprekingen schieten maar niet op, en er is nog geen nieuwe minister-president zolang Bert van Marwijk niet beschikbaar is. Toeval?

Reageer
gravatar

Ik heb het idee dat er ergens een bericht ingevoegd is.

Al die (beide) @11 die dan naar mijn berichtje verwijzen ipv het eigenlijke verwezen bericht.

This is highly suspicious.

Reageer
gravatar

Ik dacht toch dat het vooral de kikkers waren die je dan.. nou ja, misschien verschilt het geloof wel per continent en heb je in Afrika salamanders nodig. Zou er geen vegetarisch middel zijn? Hoe dan ook, laten we maar hopen dat het werkt.

Reageer
gravatar

AHA, dus het was de schuld van Yolanthe dat de brazilianen zelf ook tovenaars inschakelden om te kunnen winnen.

Uiteraard heb ik die tegen-actie van brasil in de rust even ongedaan gemaakt, maar toch, ik vind dit hele in de openbaarheid brengen van magie maar zozo.

Overigens is het koningkrijk gods natuurlijk al lang en breed aanwezig, het zijn de bezoekers van het pretpark die moedwillig rondlopen met een fantasie bril op die het daarom expres niet zien. (lekker puh)

Reageer
gravatar

Wat een bijgeloof weer! Yolanthe zou er goed aan doen zich wat serieuzer te richten op haar hoofdtaak: die van prominente vrouwelijke supporter, zeker na de uitschakeling van de Bavaria-babes.
In Zuid-Amerika zijn ze al veel verder op dit vlak. Zo kun je op de braziliaanse televisie uitgebreide wedstrijdanalyzes van deze ‘musas da copa’. De ontdekking van dit toernooi was een paraguayaanse, misschien kunnen we haar inhuren, haar kleuren zouden een rol in ons supportersteam niet misstaan.
Zo brengt de braziliaanse tv verslag van haar: http://www.youtube.com/watch?v=U-y83LULJbc

Reageer
gravatar

Wat een bijgelovige onzin zeg. Yolanthe zou er goed aan doen zich wat meer bezig te houden met haar hoofdtaak: die van prominente vrouwelijke supporter.
In landen als Brazilië begrijpen ze het belang van deze funktie veel beter dan bij ons, daar worden op tv komplete wedstrijdanalyzes uitgezonden, zoals [url=http://www.youtube.com/watch?v=U-y83LULJbc] deze van de Paraguayaanse ontdekking van dit toernooi [/url].

Reageer
gravatar

Kan Yolanthe naast die voor de Nederlandse Mannschaft nog wat vuursalamanders leveren voor bij de coalitie-onderhandelingen? Coronel en die wisselspeler uit Groningen moeten nu gaan informeren. Geen van beiden heeft echter veel haast en hoe langer ze wachten hoe meer oude getrouwe leden de VVD en GL verlaten. De PvdA heeft zichzelf al lang geleden eenzaam achtergelaten op het veld van wel eer/geen eer. Pechtold is nu de mummies aan het testen op resterende electorale vitaliteit, voor zijn D’66. Gehoopt wordt dat na het verslaan van Uruguay voortgang kan worden geboekt. Verliest Nederland echter, dan zullen er nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden, waarbij Bertje van M. als informateur zal worden opgesteld.

Reageer
gravatar

Laat me raden, die Salamanders waren van Jan?

Blender weg, Citruspers weg, Gastendoekjes weg, salamanders weg, alles was weg.

Reageer
gravatar

Even offtopic, maar is een bonscoach een soort relatietherapeut, speciaal voor mensen waarvan de partner het net heeft uitgemaakt, of juist voor mensen die het binnenkort uit willen maken?

Reageer
gravatar

Hmm, voorzichtig met die tactiek! De oude Noren speelden nou eenmaal heel anders voetbal, want toen kon de “bal” je nog in je tenen bijten als hij net pas van de nek gehakt was.

Reageer
gravatar

Waarom salamanders? Worden deze dieren gedood tijdens het tappen, of worden ze in metalen kooitjes gehouden met continu aanwezige tapbuisjes, waaruit voor de rest van hun leven het magische bloed kan worden gewonnen? Ik dacht trouwens eerder aan runderbloed, dat Yolanthe Karbouw van Grasbergen al eerder inzette tegen Jantje S.

Reageer