Balkenende pleegt staatsgreep

Den Haag en Capelle in handen van legerleiding

Vanmorgen om 6 uur hebben troepen van de landmacht de omgeving van het Binnenhof in Den Haag hermetisch afgesloten. In een persverklaring om 7:20 kondigde demissionair premier Balkenende de staat van beleg af. In een korte verklaring tegenover de pers stelde hij dat ‘het land niet langer onbestuurd mag blijven’. Balkenende: “Ik voorzag een lange onderhandelingsfase zonder duidelijke keuzes over de toekomst van het land. Om Nederland te redden, staat mij daarom geen andere keus open dan met onmiddellijke ingang het ambt van premier op mij te nemen voor de komende vier jaar.”

Naast Den Haag werden vanmorgen de haven van Rotterdam, Schiphol en de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel afgezet. Kranten verschenen niet, en sinds 7 uur vanochtend is de toegang tot Twitter, Facebook en Hyves voor Nederlandse IP-adressen afgesloten. Het Koningshuis geniet van een welverdiende vakantie in Londen. Het is nu tijd voor een ‘weldadige rustperiode’, aldus Balkenende. “We zijn met z’n allen veel te ver doorgeschoten. En als je het mij vraagt, dan zeg ik: dit volk is niet langer toerekeningsvatbaar. Het is tijd voor een sterke leider, die de rust terugbrengt in dit land.”

De CDA-leider heeft in de campagne al aangekondigd als een echte Zeeuw bij tegenwind gewoon iets harder te fietsen. Na de teleurstellende verkiezingsuitslag lijkt hij de daad bij het woord te hebben gevoegd. In een nationaal uitgezonden interview met Ferry Mingelen zei Balkenende: “Ik heb altijd gezegd dat de christen-democraten klaar staan voor Nederland. Bij de wederopbouw na de oorlog stonden we klaar. We hebben de puinhopen van Den Uyl en Paars opgeruimd. Nu Nederland in een formatiecrisis dreigt te komen staan we er weer. Het CDA is nog nooit voor problemen weggelopen. Nederland kan, mag en moet op ons rekenen.” Mingelen knikte bevestigend, waarna hij werd afgevoerd door een contingent commando’s.

In politiek Den Haag wordt opgelucht gereageerd. De nieuwe Minister van Waarheid Jack de Vries meent dat de kiezer ‘nu eindelijk weet waar hij aan toe is.’ “Nederland is bij het CDA in goede handen, dat hebben wij altijd gezegd.” Vanuit de gevangenis in Scheveningen laat verkiezingswinnaar Rutte weten ‘het grootste vertrouwen in de grote leider Balkenende te hebben’. Vanaf zijn onderduikadres meldt SP-leider Emile Roemer echter dat hij verwacht dat de minima het de komende jaren nog zwaarder gaan krijgen. Job Cohen is met onmiddellijke ingang benoemd tot burgemeester van Schiermonnikoog en heeft wegens een haperende telefoonverbinding nog niets van zich laten horen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het kan natuurlijk nog altijd, die staatsgreep, zeker nu Suriname ook een staatsgreep president gelegitimeerd heeft. Nederland scheidt zich gewoon af van het koninkrijk, de Nederlandse Antillen blijven over, daar kunnen de koningsgezinden naar toevluchten, maar wij hebben eindelijk onze eigen bananenrepubliek met Balkenende als president: wie doet ons wat?

Reageer
gravatar

Zijn grootste tegen valler was het nee tegen de EU grondwet
die hij als dictator zonder naar het volk te luisteren er gewoon door heeft drukt. dus een staat greep door deze gladiool zou je kunnen verwachtten als aanzetter oorlog irak en afghanistan heeft hij ruime ervaring
Al onze rechtten als nederlandsstaats burger heeft hij ten grabbel gegooid om zijn machtgeilheid te bevredigen en voor een toekomstigen baan binnen de Eu .op weg naar een door de bilderberg hotemetoten N W O .

Reageer
gravatar

BREKEND NIEUWS:
De ondergrondse Front Vrij Drenthe is zojuist uit de hunebedden gekropen en heeft een algemene mobilisatie afgekondigd. Men is as-we-speak bezig met het ombouwen van de gevangenis Veenhuizen tot concentratiekamp voor politieke gevangenen, nadat een verzoek aan de deelstaat Nedersaksen om de Justizvollzuganstalt Lingen over te dragen aan de nieuwe Drentse regering is afgewezen.

Ook omsingelen Drentse troepen op dit moment de Johan Willem Friso Kazerne in Assen en de Johannes Post Kazerne in Havelte. Verder hebben Drentse troepen al de vliegvelden van Eelde en Hoogeveen ingenomen. En is op de zojuist opgerichte Vliegbasis Hoogeveen het 1e Squadron HeteLuchtBallonnen bezig met de voorbereidingen van een preciesiebombardement op het Provinciehuis in Assen.

In een reactie op de Groningse arrogantie heeft een klein contingent Drentse troepen het Groningse Ter Apel ingenomen en met de grond gelijk gemaakt. Op de lijn Roden-Eelde-Annerveenschekanaal is men al begonnen met het aanleggen van de Aardappellinie, die met behulp van Groningse dwangarbeiders zal worden aangelegd. Grote aantallen Aardappel- en suikerbietenkanonnen worden aangevoerd om de Aardappellinie te versterken.

Gelukkig is Drenthe door de afsluiting van de N34 bij Coevorden vanuit het zuiden vrijwel onbereikbaar.

Reageer
gravatar

Helaas slechts fictie. Dit zou het land goed doen….

Reageer
gravatar

In de kuststrook bij Den Helder zijn in de buurt van het militaire museum daar zelfs soldaten aangetroffen in het uniform van de Franse strijdkrachten. Zou Balkenende dan toch zaken doen met Sarkozy? Is de geest van de Franse revolutie over onze CDAleider gevaren? In het woord fraternité zit natuurlijk wel het woord frater, zou dit het gezamenlijke frans/nederlandse denken verwoorden? Wordt dit inmiddels niet een zaak voor Rita Verdonk?

Reageer
gravatar

Ik zei toch al dat wij van de Viegende Hollander voorlopig Amsterdam niet halen! Ons leger ligt nog steeds, geheel ontwapenend overigens, in de duinpannen te blowen, en zich van de kou niks aan te trekken. Brat schijnt echter ergens in Bloemendaal een Harley geritseld te hebben, en is met George achterop onderweg naar coffeeshop Siberie aan de Brouwersgracht. Pas op! Zij zijn gewapend met Edwin Mortier, die Belgie is ontvlucht in de aanloop naar de staatsgreep van Koningin Fabiola aldaar, a.s. zondag.

Reageer
gravatar

Allemaal schromelijk overdreven! De gehele actie is afgestemd met Madame Tussaud voor het leveren van historische uniformen en behalve het regiment Jan de Wit en wat Christendemocratische admiraals op de Dam is er in Amsterdam weinig te merken van deze hervrijdingsactie. Wij houden de Balk graag in het eigen oog, dat voorkomt splinters!

Reageer
gravatar

Bij het wakker worden vanmorgen bleek de hele straat niet SGP oranje maar gewoon oranje te zijn. Het bestuur heeft het internet hersteld, althans…. ik kan naar alle pagina’s met oranje banners en dergelijke. Andere kleuren worden nog steeds buiten gesloten. Om de een of andere reden laten Generaal Pardon en alle anderen dit gehucht over aan de vrije orangerie… Help, kom over en red ons!

Reageer
gravatar

Rod Stewart is bij Dokkum vermoord, zo meldt een splintergroepering die zich de weeshuis van de hits noemen. Generaal Pardon kon niet bevestigen, noch ontkennen of zijn kindsoldaten een rol hadden in deze moordpartij. In een persbericht gaf hij wel aan:”Met de informatie die ik nu heb, had ik het gisteren anders aangepakt”.

Restanten van Brinkman’s jeugd beweging hebben kort slag geleverd op de Veluwe met Generaal Pardon’s strijdkrachten, maar na een aanbieding van blowtjes en breezers hebben Brinkman’s soldaten zich overgegeven aan Generaal Pardon.

Het moge duidelijk zijn, JPB’s staatgreep heeft zomogelijk het land nog verder verplinterd.

Duitsland en Belgie overwegen volgens joodse traditie, een grote muur om Nederland te zetten, zodat de ongeregeldheden zich niet verder verspreiden. Belgie heeft haar strijdkrachten ingezet in een vredesmissie in Nederland, volgens onbevestigde berichten hebben ze zo juist de Place de la Concorde weten te bevrijden.

Reageer
gravatar

UPDATE van de Vliegende Hollander.
Na een kalme reis door hoger sferen kreeg de VH tegen 5 uur land in zicht. Kapitein Depp had zijn Jack Sparrow-pak aangetrokken voor het geval er kapers op de kust waren, maar er is hier nog geen putchist te bekennen. Blijkbaar vinden de schermutselingen meer landinwaarts plaats. Ongelukkerigerwijs zijn we op het strand bij Duin en Kruitberg geland, waar de duinen op zijn breedst en mooist zijn, en zitten de meeste soldaten nu in duinpannen te blowen, glazig aangestaard door grote grazers. George deelt weliswaar nijver kopjes koffie uit, maar ik zie ons voorlopig nog niet Haarlem bevrijden, laat staan Amsterdam. Fuck Drugs, zou ik bijna zeggen.

Reageer
gravatar

BREAKING NEWS! In Breukelen, NY, valt nu de schemering. De Vliegende Hollander, met zijn star-studded crew en een leger van pot-heads aan boord, maakt zich klaar om onder dekking der duisternis de Amerikaanse territoriale wateren te verlaten om nog voor de Amerikaanse commando’s de blanke toppen der duinen veroveren, aan land te gaan bezuiden IJmuiden. Het redden van de coffeeshops blijkt voor dit invasieleger belangrijker dan het verjagen van Balkenende, heb ik van kapitein Depp en en stuurman Pitt begrepen. Het moge duidelijk zijn dat ik als eenvoudige Dutchman de situatie aan boord niet meer onder controle heb.
Ondertussen heb ik mijn vrienden van Sport City Waterlooplein per sms-alert opgeroepen zich bij de Fit-for-Free troepen uit Oost aan te sluiten, hoewel de kans nu levensgroot is dat bij gebrek aan sterke mannen en vrouwen de pot-heads Amsterdam overnemen, en Nespresso alle coffeeshops. George Clooney heeft al gezegd de nieuwe burgemeester van Amsterdam te willen worden.

Reageer
gravatar

Laatste berichten: Volgelingen van de speld gaan compleet los op internet. Tegenstrijdige berichten en rare woordgrappen volgen elkaar in rap tempo. Situatie niet te overzien. Aantal slachtoffers wordt op 128 geschat

Reageer
gravatar

Zojuist hebben we in opdracht van het Commando alle Fit-for-Free fitnessers op de Oranje Vrijstaatkade bewapend. We verwachten voor de ochtend de Linneaeusweg én het Oosterpark in handen te hebben. De schuilkelders van het Ninsee en het KIT zijn inmiddels veroverd. Honderdduizenden slachtoffers van de slavenhandel, de VOC en de WIC marcheren vanaf morgenochtend vijf uur op naar Capelle aan de IJssel. DE opdracht is kielhalen! Wie niet tegen ons is, sluit zich aan…

Reageer
gravatar

Met het invallen van het donker zouden er Amerikaanse commando´s vanaf drie flotilla´s vóór de kust van Den Haag de Scheveningse Pier hebben bestormd om de junta gevangen te nemen en af te zetten.
Het zou gedaan zijn in opdracht van president Obama, die nog een oud draaiboek van zijn voorganger had liggen om Den Haag te bezetten, als er ooit een Amerikaan voor het Internationale Strafhof gedaagd zou worden.
Vice -president Biden spreekt van een tweede Decision-day in de Amerikaanse geschiedenis.
Voor de Nederlandse staatsomroep heeft Balkenende zojuist verklaard: “Aai will nèvur surrèndur”.

Reageer
gravatar

Mijn internet zal zo worden afgesloten. De SGP heeft deze straat overgenomen. Waarom ben ik dan ook in de Kerkstraat gaan wonen 🙁

Reageer
gravatar

De Brinkman-commando´s zouden door tweedracht, driedracht en klederdracht volledig uit elkaar gevallen zijn ter hoogte van de Erasmus brug in Rotterdam. Een getuige, die beslist anoniem wil blijven, zou Hero in een ouwerwetse bruine kroeg in het centrum van de Maasstad gezien hebben.

Reageer
gravatar

Marcouch heeft een contingent Marokkanen in Amsterdam gemobiliseerd, die nu oprukken naar Den Haag. Ze zouden zich ter hoogte van Leiden bevinden. Marcouch twittert: “de bewapening is primitief: stenen, rotte eieren en messen, maar we kunnen straks EINDELIJK naar waarheid zeggen dat de Marokkanen ons bevrijd hebben”.
Alle contact met Venlo is verbroken – gerucht gaat dat Wilders naar Vlaanderen zou zijn gevlucht, nog geen bevestiging van Filip de Winter.
Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam zit het aantal soldaten aan beide kampen voortdurend te tellen en hertellen – door uitval van alle digitale media doet hij dat samen met Marco Pastors met de hand.

Reageer
gravatar

Rita maakt met tROTs de oprichting bekend van haar nieuwe beweging SMODA (Schaam Me Over De Antillen). Zij rekent bij de aanstaande verkiezingen aldaar op minstens 10 zetels.

Reageer
gravatar

BREAKING NEWS: Brat Pitt en George Cloony zijn per helicopter geland op het dek van de Vliegende Hollander, en zijn door Johnny vanwege hun ruime ervaring met oceans direct aangesteld als reserve-kapiteins. Off the record wilden zij wel kwijt dat Brat vreest voor de voorraad wiet in zijn appartement op de Egelantiersgracht, en George voor het inzakken van de vraag naar Nespresso, nu dat door het nieuwe bewind tot een Linkse Hobby is verklaard.

Reageer
gravatar

O ja, ter info (wellicht heeft ulieden dat al gelezen): ik heb de andere fractieleiders daarom verteld dat het debat niet doorgaat. Om met Baldrick te spreken: oh my what a cunning plan !

Reageer
gravatar

@97 Bedankt ! Dan zal ik nu onbevreesd (zo’n grote kat doet mij niets) naar buiten schrijden en mij naar het Mediapark begeven om daar vanavond het slotdebat bij te wonen. Ik heb gisteren de generale gezien: die opzet (gewoon alleen Witteman en de leider van de enige partij aan tafel) beviel me wel.

Reageer
gravatar

@93 Dat is nu precies wat we níet nodig hebben: Deppen en nathouden ! Daar is dit land nou net kapot aan gegaan ! Waar is die oude VOC-mentaliteit ? Die moet weer terug ! …Toch ?

Reageer
gravatar

vanuit Pieterburen @Balkenenderacqui: Zit ze daar, we konden haar al niet vinden. Dan zijn we hier klaar en Rita is ook opgeROT, kunnen we nou misschien die Drenties gaan ‘helpen’.

Reageer
gravatar

Vanuit mijn onderduikadres in New York heb ik contact opgenomen met de mayor van Holland, Michigan, maar hij wil mij alleen steunen als de Vader des Vaderlands de nieuwe Soeverein wordt – dus daar ben ik niet op ingegaan. Nu ben ik bezig al mijn pot smokende Amerikaanse vrienden te mobiliseren, en heb daartoe 1 miljoen affiches laten drukken van Balkenende in zijn Fuck Drugs t-shirt. Tot dusverre is de respons zo overweldigend dat we zelfs de mensen die op dit moment stoned zijn niet nodig hebben.
De Vliegende Hollander, voor deze gelegenheid met Johnny Dep als gezagvoerder, ligt voor anker bij Brooklyn – tijdelijk teruggedoopt tot Breukelen – en stroomt voller en voller; ik verwacht dat we tegen zonsondergang (local time) het anker lichten. Bij Breukelen begint de Victorie! Meer nieuws als het er is.

Reageer
gravatar

Nou nee majesteit (maaesteat ?), als ik betere ideeën had gehad dan zat ik nu niet verschanst in het torentje met de jalouzieën naar beneden, terwijl Thieme’s tijgers buiten brullen.
Wel een mooie alliteratie dat laatste (“Ik zag maaesteat, aael aan maaae allaterataa !”).

Reageer
gravatar

@85: A hebt maa de ogen geopend: als ak geen a-taes en a-taes meer aaal gebraaken, dan moet ak conseqaent zaan en ook de a’s, a’s en aa’s aeraangen. En ak hoad noa eenmaal aan de letter a, heeft a een beter adee?

Reageer
gravatar

@80: mijn Koning, dit is uw wijste uitspraak in jaren ! En dank voor dat mooie lintje ! Daar kan ik straks Albert Verlinde de ogen mee uitsteken ! Alleen, kunt u die aaaardaaapaaal uit uw keel halen ?

Reageer
gravatar

NIEUWSFLITS: Drentse boeren houden wederom bisschop tegen bij Ane.
Een woordvoerder zegt:”Eerst in 1227, toen in 1672 en nu weer, waarom moeten die bisschoppen altijd ons hebben? Laat ze toch gewoon met kinderen blijven spelen, zoals ‘t een fatsoenlijk priester betaamt.”

Reageer
gravatar

Dirk Scheringa ziet zijn kans schoon en roept in Wognum de Republiek voor Realisme uit. Hij benoemt zichzelf als president van De Sentrale Bank (DSB).

Reageer
gravatar

Al die eisen.. ik ben effe bezig, JA ! Dus als de Spaanse vorst nou gewoon wacht op Koning Winter, is ‘t zo geregeld. En we moeten de grenzen sluiten voor kansarme troep, dus die bisschop komt er NIET in.
@61: mag ik weer meedoen met zo’n sympathiek RTL-spelletje ? Ik meld me graag aan ! Verhagen kan zolang, naast het buitenland, ook wel even op het binnenland passen.

Reageer
gravatar

Zojuist wordt bekend dat Willem van Oranje bij Scheveningen op het strand is geland.
Naar verluid betreft het een noodlanding.

Ook gaan er geruchten dat hij wil samenwerken met de junta van JPB om te gaan regeren als Willem A, hij heeft ‘t wel gehad met steeds maar die i-tjes en v-tjes.

Reageer
gravatar

Ik geloof dat Groningen Rita als een van de verzetshaarden beschouwde, de andere is die van de PvdD in Pieterburen, daar wordt op dit moment een groot offensief gevoerd. Men knuppelt daar met knotsen net zolang op de zeehondjes in tot Marianne en haar laatste getrouwen zich overgeven.

Reageer
gravatar

@53 You’ve got it. Binnenkort start bij de RTL de nieuwe Idolsshow “Op zoek naar de Vijftien”. U kunt nu nog kandidaten aandragen !

Reageer
gravatar

@52 Neelie: Als Rita nu eindelijk eens gewoon doet wat ze altijd zegt, gaat ze gewoon Recht door Waddenzee en sluit ze (zich bij) de verzetshaarden aan. Zit ze er eindelijk eens wampjes bij !

Reageer
gravatar

Ineens wordt duidelijk waarom Nederland toestemt dat Servië met Europa mee gaat doen, al is Mladic nog nergens te vinden. Hij zit waarschijnlijk in het hol van de Leeuw…

Reageer
gravatar

@Baracqui: Daarom poogt Groningen ook dit verzet te blussen. Overigens heeft Groningen door het versneld wegpompen van gas onder de oostelijke Waddenzee het water bij TOR al tot de lippen doen stijgen.

Reageer
gravatar

@doorgaans gewoon Erik: waar worden die verzetshaarden op gestookt ? Gas ? Waarom mogen die verzetshaarden dat dan ? Is niet het principe van Groningen: ‘Eigen gas eerst’ ?

Reageer
gravatar

President Bouterse knoopt vriendschappelijke banden aan met Nederland en plant een staatsbezoek om zijn collega JPB nog wat tips te geven. Ter voorbereiding hiervan wordt in Zeeland een fort gebouwd (tegen de wind in, dat spreekt vanzelf).

Reageer
gravatar

Groningen verklaart zich zojuist onafhankelijk, de oorlog aan Friesland en dat verzetshaarden in en aan de Waddenzee zich onvoorwaardelijk dienen over te geven want anders…

Groningen eist Drente op als protektoraat en alle achterstallige aardgasbaten van de afgelopen vijftig jaar. Het is nog niet helemaal duidelijk welke regering deze dient te betalen, maar Groningen wil niemand uitsluiten.

Reageer
gravatar

dit is uiterst verwarrend. alsof JP de enige is die een staatsgreep gepland had. een gevecht met een andere dictator kost me weer een hele nacht met nieuwe plannen, ik was er niet op voorbereid, ik heb er geen zin in. ik vind het maar niks, kan ik weer helemaal opnieuw beginnen. wanneer gaat JP weer weg? kunnen we niet beurtelings een staatsgreep doen?

Partij van de Insluiting (Partij Tegen de Verdomming)

Reageer
gravatar

De PvdD heeft zich vooralsnog teruggetrokken op een geheime lokatie in Pieterburen en beraadt zich op haar positie. Balkenende is geen optie vanwege zijn wollige taalgebruik, taktisch gezien lijkt TOR momenteel het dichtst bij de PvdD te staan, maar er gaan geruchten dat Wilders Dion Grauß als onderhandelaar naar Pieterburen heeft gestuurd.

Reageer
gravatar

Eindelijk het gezag hersteld in Nederland! Laat Balkenende dan ook maar gelijk voor weer 8 jaar opgaan, wat ze in Cuba kunnen, kunnen wij toch veel beter?

Reageer
gravatar

Ondergrondse activiteiten ? Gaat Duyvendak zich nou bezig houden met het reden van Willem en Benno uit die Delftse kelder ? Ik vrees dat ook deze nieuwe coalitie-in-ballingschap haar prioriteiten weer niet goed op orde heeft…
Overigens, kunen we de PvdD niet ook hier bij betrekken ? Als we het een KOALAtie noemen doen ze wel mee !

Reageer
gravatar

BREAKING NEWS: GroenLinks heeft verklaard zich achter de koalitie Rutte-Cohen te scharen en biedt haar expertise aan in ondergrondse aktiviteiten. Wijnand Duyvendak is gerehabiliteerd en geeft leiding aan de operaties.

Reageer
gravatar

Bij het graven kwamen Willem en Benno van Oranje per ongeluk in de koninklijke grafkelders in Delft terecht.
Het is nog niet bekend in welke kelder ze zitten, in de oude of in de nieuwe kelder.
Balkenende heeft al verklaard geen reddingsactie op touw te willen zetten.
Job Cohen heeft ondertussen vaste wal bereikt en gaf in een intervieuw met CNN aan dat hij het van het grootste belang vindt dat er mobiele theehuisjes worden opgericht.
Hij gaf daarbij aan dat het drinken van groene of witte thee , of thee met een fruitsmaakje ongewenst is.

Reageer
gravatar

Besprekingen tussen de regering in ballingschap van Rutte en Cohen (wegens gevangenschap van de een en zwemlessen van de ander geleid door Neelie) en TOR (Trots op Rottumerplaat) van Rita schijnen niet erg te vlotten. Rita blijft vasthouden aan het principe Recht door Zee, terwijl Neelie kiest voor Recht in Eigen Hand.

Reageer
gravatar

@29: er schijnt onenigheid tussen Geert Wilders en Hero Brinkman te zijn of ze de aanval nu moeten inzetten of tactisch gezien later.
De commando´s o.l.v. Brinkman schijnen een terugtrekkende beweging gemaakt te hebben richting Rotterdam.
Meldingen van gevechten zijn er tot op heden nog niet.
De junta zou volgens de laatste berichten de Israëlische ambassade in Den Haag geheel omsingeld te hebben uit angst dat Wilders vanuit daar steun bij zijn tegencoup zou betrekken.
De regering in Israël heeft de actie van de junta scherp afgekeurd.
Een zojuist binnengekomen bericht: FNV en CNV zouden koortsachtig overleggen over mogelijke stakingsactie stegen de nieuwe junta.

Reageer
gravatar

Rutte en Cohen hebben een regering van nationale eenheid gevormd om het land te redden. Roemers rukt op vanuit het zuiden, gesteund door zijn Rode Leger. Rond Capelle worden zware gevechten gemeld. Rita heeft Rottumerplaat bezet en roept de overwinning uit.

Reageer
gravatar

@Ernst Clemens Waarom zijn de Wilde(rs)e Contra’s nog niet in Den Haag als ze een uur geleden al bij Delft waren ? Komt dat doordat die A4 nog steeds niet is aangelegd en ze nu dus in de file staan op de A13 ?
Kan onze voerder JP (führer klinkt zo Duits) dan niet Eurlings laten ophalen uit zijn echtelijke sponde om in plaats van kindertjes nog effe die A4 te laten maken ?

Reageer
gravatar

In tegenstelling tot eerdere berichten is niet de gehele koninklijke familie Nederland ontvlucht. Een aantal prominente Oranjes, waaronder prins Bernhard en Willem van Oranje zelf, heeft zich ingegraven in het centrum van Delft. Op de vraag welke kant zij ondersteunen zijn ze vooralsnog stil.

Reageer
gravatar

Update 5, 12.30uur; Balkenende heeft alle troepen in Afghanistan per onmiddellijk teruggeroepen om zijn junta te ondersteunen. “We moeten daar nu eenmaal toch weg,” zei hij voor de staatstelevisie enigszins grimmig.
Philip de Winter schijnt de jongeren van de Nationalistische Vlaamse jeugdbeweging opgeroepen te hebben om zich via de lijn Antwerpen-Roosendaal-Rotterdam bij de
Brinkman-commando´s te voegen.

Alle campagne-activiteiten voor de verkiezingen in België op 13 juni a.s. zouden stilgelegd zijn wegens de instabiele toestand bij hun noorderburen.

Reageer
gravatar

Ik heb begrepen dat Generaal Pardon en zijn 30.000 leden tellende millitie w.o 3 regimenten kindsoldaten vanmorgen na de coup van JPB uit hun kazerne zijn vertrokken. Volgens de laatste berichten bevinden zij zich ergens op de Veluwe, men vermoed dat zij zich aan het in graven zijn op de Grebbelinie.
Veldmaarschalk, voor het leven, Wilders, schijnt een deel van zijn divisies opdracht te hebben gegeven om Generaal Pardon onmiddellijk het land uit te zetten.

Reageer
gravatar

Update 4: Angela Merkel zou Balkenende gefeliteerd hebben met “Die Machtsübernahme”. Zij verklaart echter alléén diplomatieke steun aan de nieuwe junta te verlenen, en beslist geen militaire, dit gegeven de recente commotie over uitspraken van de onlangs afgetreden Duitse ex-president Köhler.
De berichten over samenwerking tussen Marianne Thieme en de Nederlandse Volks Unie schijnen toch niet te kloppen.

Reageer
gravatar

@12: De Galliër: er is één dorpje dat dapper stand houdt, maar noem de naam s.v.p. niet, want de junta valt het meteen binnen.
ik hoorde zojuist via een zeer slechte telefoonverbinding dat Ahmed Marcouch zich in dat dorpje bevindt en dat hij bezig is de
tweeëndertig Samenwerkende Marokkaanse gemeenschappen in Nederland tegen de Brinkman-commando´s te mobiliseren.
“Ik betreur het zeer dat Balkenende geen PvdA-ers in zijn regering heeft opgenomen, ” zei hij, “maar altijd nog liever Balkenende in het torentje dan……” – toen viel de verbinding weg.

Reageer
gravatar

Er was nog enige consternatie, omdat een zekere prins Garnaal in vol ornaat in zijn mooist uniform tussen beide legereenheden in stond
De man was een beetje verkeerd ingelicht , hij dacht dat hij een parade moest afnemen .
Nadere gegevens over het lot van deze Garnaal ontbreken tot nu toe.

Reageer
gravatar

De Veiligheidsraad is met spoed bijeengeroepen. Hier en daar worden linkse schuilkerken ingericht. NAVO in hoogste staat van paraatheid. Israël zegt Wilders blokkadeschepen toe. Brussel maakt zich voorlopig geen zorgen. Waterlinie nog in tact. Het Witte Huis meldt dat Obama nog slaapt. Zeeland voert dijkbewaking in. Het leger des heils zet de chocolademelk klaar.

Reageer
gravatar

Update 3: 12.00uur, de situatie in Nederland wordt steeds onoverzichtelijker.
Marianne Thieme heeft alle wilde roofdieren uit Artis en Diergaarde-Blijdorp naar Den Haag vervoerd en losgelaten op de nieuwe junta op het Binnenhof. Zij krijgt daarbij, naar verluidt, steun van de neo-nazi´s van de Nederlandse Volksunie (immers Hitler was ook dierenvriend en vegetariër).
Zij hoopt op steun van de Brinkman-commando´s, maar Wilders zou deze steun afwijzen omdat de Nederlandse Volks unie tegen Israël is.

Reageer
gravatar

Een welverdiende vakantie van de Oranjes in Londen? Het was dus geen vlucht?

Reageer
gravatar

Update 2: 11.30uur, de contra´s van Geert Wilders bevinden zich nu ter hoogte van Delft en rukken op naar Den Haag.
Er dreigt een confrontatie met de Balkenende-junta over circa een half uur tussen Den Haag en Rijswijk.
De Koninklijke familie is met alle leden en Shell-aandelen al naar Argentinië gevlucht, Zorrequita schijnt voorlopige huisvesting (een kampeerterrein in het Andesgebergte) voor Trix c.s. al geregeld te hebben.
Hero Brinkman voert het voorlopige commando over de Wilders-contra´s. Ook Henk en Ingrid schijnen zich bij de Brinkman-commando´s gevoegd te hebben.
Nader bericht volgt.

Reageer
gravatar

Een update: om 10.00uur hoorde ik dat Geert Wilders generaal buiten dienst Dick Berlijn heeft weten los te weken uit de militaire junta. Tezamen met zijn fractieleden en een groot aantal jonge aanhangers, de luchtmobiele brigade in Heerde (Ge), de Rotterdamse mariniers en alle politiekorpsen van Limburg schijnt Wilders een tegencoup te willen plegen.

Reageer
gravatar

Naar verluid worden er geen vrouwen opgenomen in de junta.
Balkenende zet zijn levenslang geheimgehouden sympathie voor de SGP om in daden. SGP levert de minister voor geloofszaken. De politie komt onder dit ministerie.

Reageer
gravatar

Het is slechts zaak niet te uitgesproken tegen te zijn, dan laat ie je wel met rust. En wellicht dat je nog in de top komt ook. Je moet je altijd aanpassen aan het bestaande regime, oude wijn in nieuwe zakken, en je doet bij elke vorm van politiek nog gewoon mee.

Ontwijk de foto’s!

Reageer
gravatar

Toch vind ik het niet zo slim van JP om alleen CDA’ers in zijn junta op te nemen. Want dat betekent dat de volgende keer dat zijn kabinet valt, meteen ook de partij in duigen ligt. Maar misschien dat het CDA dat gewoon over heeft voor het landsbelang?

Reageer
gravatar

Koningin Elizabeth van England heeft haar collega.tje Beatrix al asiel aangeboden.
Het schijnt dat de Bea dit aanbod met beide handen heeft aangegrepen.

Reageer
gravatar

Met enige trots kunnen wij van Schoorl-Noord mededelen, dat deze strategie van de heer Balkenende is bedacht tijdens een geheime bijeenkomst in onz gemeenschapshuis ‘Duinrand’.

Reageer
gravatar

Voor de zekerheid reageer ik maar onder een schuilnaam. Balk heeft het helemaal niet goed voor met Nederland. Hij doet dit alleen maar om Merkel, Sarkozy en Obama te laten zien dat hij heus ook wel wat betekent.

Reageer
gravatar

Brinkman, die uiteindelijk de meeste voorkeurstemmen kreeg, draagt zijn Hero-Jeugd over aan ‘De Balk’.

Reageer
gravatar

Juist! Duidelijkheid. Je verantwoordelijkheid durven nemen.
Vier kabinetten lang is Balkenende net niet helemaal uit de verf gekomen, en het is heel moedig dat hij het vanaf nu heel anders aan gaat pakken. En eerder heeft hij heel duidelijk gesteld dat het zeer onwaarschijnlijk is dat hij het Torentje gaat verlaten, en dat gaat potverkoffie niet gebeuren ook!

Reageer
gravatar

Eindelijk. hier was het land aan toe. We dreigden met zijn allen als lemmingen van de rotsen te springen. Maar gelukkig hebben wij de tovenaarsleerling die ons land wederom zal redden van hel en verdoemenis.

Reageer
gravatar

Gefeliciteerd met onze nieuwe leider President Jan-Peter Balkenende. Het doet mij grote vreugd om dat deze betrouwbare man zijn verantwoordelijkheid heeft genomen want laten we eerlijk zijn: Het volk heeft zijn kans nu wel verspeeld. De verkiezingsuitslag raakte kant nog wal en dat geeft aan dat iemand anders de belangrijke beslissingen moet nemen.

Reageer