Vandaag: welke lipgloss past het beste bij het Israël-Palestina conflict?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Paulien: als het een vrouw is dan vindt ik het gebruik van mascara hier wel wat overdreven. Maar het kan net zo goed een man zijn: in dat geval vind ik het overdreven gebruik van mascara een beginnersfoutje.

Reageer
gravatar

Varkensz….? Getver. En dan uitbundig zoenen zeker. Ik eet liever gewoon een broodje ham.
Zie je wel dat mascara veiliger is?

Reageer
gravatar

@Haes 7: Zat zelf meer te denken aan gelatine, lecithine, dat soort spul. Heb nooit geweten dat er varkensurine in zat, zal de industrie ook wel goed geheim hebben proberen te houden.
Als dit uitlekt en de pers krijgt er lucht van…

Reageer
gravatar

@de redactie. Het ging eventjes helemaal mis en nu blijk ik opeens twee keer gepubliceerd te hebben, terwijl werd aangegeven dat publicatie mislukt was. Het zal wel weer een daad van het Israëlische leger zijn, vermoed ik.

Reageer
gravatar

@DGE. Het is toch algemeen bekend dat de specifieke glans van lipgloss enkel en alleen bereikt kan worden door het gebruik van ongeraffineerde varkenszeik?

Reageer
gravatar

Er gaan trouwens geruchten dat meer partijen zich als konflikterende hebben gemeld, waarbij Syrië al jaren als een kansrijke outsider wordt gezien.

Zit er in lipgloss niks uit varkens? Dan zouden we namelijk ‘t hele konflikt de wereld uit kunnen helpen, lijkt me dat Israël en de palestijnen ‘t dan toch eens moeten kunnen worden.

Reageer
gravatar

Dat bedoel ik nu maar DGE: voordat we een conflict over lipgloss los laten barsten, zullen we toch eerst vast moeten stellen óf er een conflict is, tussen wie er dan een conflict is en of alle partijen zich kunnen vinden in het standpunt dat er sprake is van een conflict. Dat kan op zichzelf al weer leiden tot een conflict. En dan is het de vraag welk conflict het eerst aan de beurt is.
Ergo: we zijn nog lang niet toe aan de lipgloss-vraag. Ik deins niet terug hier een conflict over aan te gaan.

Reageer
gravatar

Jeettje: De vraag of er sprake is van een konflikt en zo ja tussen wie (Israël-Palestina 1, Israël-Palestina 2 of Palestina 1-Palestina 2) is juist een van de kernpunten van het konflikt (als dat er al is).
Je voorkeur voor mascara boven lipgloss deel ik trouwens.

Reageer
gravatar

Haha: wij herkennen een strikvraag op het moment dat hij gesteld wordt: er is toch helemaal geen conflict?
Nou, en dan kan je het beter over mascara hebben.

Reageer