CDA gaat zelf programma’s doorrekenen

'Ab Klink is heel vaardig met de rekenmachine'

Het CDA komt aanstaande dinsdag met een eigen doorrekening van de programma’s van alle politieke partijen. De partij van premier Balkenende wil hiermee bewijzen dat het Centraal Plan Bureau (CPB) overbodig is en kan worden afgeschaft. Dat zou de belastingbetaler miljoenen opleveren. Hoeveel precies, dat kan de demissionair premier nog niet aangeven.

Balkenende: “Als partij hebben wij meer dan genoeg expertise in huis. Ab Klink is bijvoorbeeld heel vaardig met de rekenmachine. Waarom zouden we dat dan nog uitbesteden? En als andere partijen ons niet geloven, dan mogen ze best een keertje in het Torentje langskomen en dan zal Ab het wel even voor ze voorrekenen. Al draait het uiteindelijk natuurlijk om vertrouwen.”

De CDA-leider pareert tevens kritiek van andere partijen: “Als je zegt: het CPB is onafhankelijk en jullie niet, dan zeg ik: CPB-directeur Koen Teulings is lid van de PvdA. Iedere vier jaar is het weer hetzelfde circus: we moeten als makke lammetjes onder de rode schaar van Teulings. Het CDA vindt dat dit beter kan, en moet.” Balkenende stelt tevens dat het CDA op termijn alle andere taken van het CPB kan overnemen.

Balkenende sluit met zijn voorstel aan op aanzwellende kritiek op het CPB. In deze visie zag het planbureau de kredietcrisis niet aankomen en maakt zij in haar modellen gebruik van allerlei ongefundeerde vooronderstellingen. Bovendien vinden criticasters dat er veel te veel gewicht aan de doorrekeningen van het CPB wordt toegekend. Balkenende zegt dat het CDA van geen enkele vooronderstelling gebruik maakt. “Elke vooronderstelling is een vooroordeel. En een vooroordeel is noch een norm, noch een waarde.”

VVD-leider Mark Rutte zegt in een reactie dat zijn partij ook met een eigen doorrekening komt. Hij is er een groot vorstander van dat de doorberekeningen van de verschillende partijen met elkaar concurreren. “Moge de beste berekening winnen. En onze club is heel goed. Wij zagen bijvoorbeeld al lang vantevoren aankomen dat de PvdA tien miljard extra moest bezuinigen.” PvdA-leider Cohen zegt dat hij ‘vierkant achter Teulings blijft staan.’ “Hij zal onze begroting blijven doorrekenen om te kijken of hij nog beter kan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tsk, tsk; wat wordt er weer verkeerd cq. onvolledig geciteerd:

Belastinghervorming
——————————-
Het voorstel van de VVD tot herziening van de IB komt neer op:
40% IB voor iedereen ONDER de 2 euroton bruto per jaar – dát is ons doel.

Iedereen die daarboven zit, komt in een maximaal progressieve schaal van 20 tot 0% IB uit: het is slechts een kleine handreiking aan die hardwerkende Nederlanders die zich dagelijks grote zorgen moeten maken over hun kapitaal, zonder welke Nederland geen wereldmacht zou kunnen zijn.

Dat de koopkracht hiermee veiliggesteld wordt moge duidelijk zijn en dat in een aflopende economie deze veiligstelling in feite een koopkrachtstijging betekent is daarmee ook een feit.

Wij van de VVD vinden het niet meer dan normaal dat minder hard werkende mensen, die dus minder kapitaal en dus minder zorgen hebben, iets extra belasting betalen ter ondersteuning van de bovenklasse.

Dat noemen wij solidariteit: dus laat niemand meer zeggen dat de VVD géén sociaal gezicht heeft!!

Uw voorzitter en beoogd nieuwe premier
Mark Rutte

(uit de verkiezingsfolder regio Wassenaar/Aerdenhout)

Reageer
gravatar

Laat je niet misleiden: in 2008 vertelde Appie Klink in een interview in de Vrij Nederland dat het CDA geen principes meer heeft en dat ze alleen nog maar bezig zijn met de belangen van hun kluppie (d.w.z. het CDA zelf). Zijn z’n eigen woorden.
Als Klink alles gaat doorberekenen gaat er dus gewoon een paar miljard naar de partijkas.

Reageer
gravatar

Goudje,

VVD belooft nieuw belastingstelsel en gemiddelde koopkrachtverhoging.

Wat komt ervan terecht als de VVD aan het bewind komt?
– I.B. van 40 % voor iedereen; afschaffing van forfaits.
– Gemiddelde koopkrachtverhoging* dankzij nieuw belastingstelsel.

* volgens Gauss-verdeling

Reageer
gravatar

Ik dacht dat Speld vooral verhaaltjes verzon. Dit artikel is echter realistisch.
Balkenende heeft het programma zelf doorgerekend. Hij sprak over lastenverlichting en koopkrachtbehoud en betaalbare zorg voor de arme oudjes (sorry vergissing: rijke oudjes). En hij belooft meer veiligheid door meer gevangenisstraffen. Én hij berekende dat de koopkracht behouden blijft.
Wilders rekende uit dat bij hem de huren niet omhoog gaan. Hij snierde naar het CPB dat je zijn forse corporatieheffing er niet bij moet optellen, maar juist ervan aftrekken. Hij hief zijn handen ten hemel over zulke CPB-domheid. Er werken teveel hoofddoekjes bij die club.
Alleen Rutte doet niet mee aan de sprookjes. Hij voorspelt dat de armen er veel op achteruit zullen gaan; moeten ze maar niet zo stom zijn om geen kapitaal bijeengesprokkeld te hebben.

Reageer
gravatar

Ik mag die Nol wel. Hij zegt alles recht voor zijn raap. Neemt geen wc-papiertje voor de mond. Hij verkondigt in dit gezelschap de vox populi, al weet hij niet wat dat betekent. Maar, hij kan daarvoor natuurlijk een woordenboek lenen bij de openbare bibliotheek.

Reageer
gravatar

Tja, dat heb je nu met die ‘Gé de la Té’-types; Zonder extra kosten en met dezelfde maximale belasting van het toetsenbord had ook nog het woord ‘neuken’, een woord dat in het algemeen ook goed doet in die kringen, gevormd kunnen worden.

Reageer
gravatar

Al weer een tijdje niets gehoord hebbend van Nol en een mogelijke reden daarvoor, zat ik zo te overpeinzen dat wij vroeger op kantoor ook zo’n familielid van de heer Gilles de la Tourette hadden. Best wel lachen: regelmatig zaten de stangetjes van de schrijfmachine in elkaar gewrongen na zo’n aanval.

Ik vermoed daarom dat Nol’s toetsenbord in het ongerede is geraakt omdat vooral de letters A, E, K, N, R, T en U het recentelijk te zwaar te verduren hebben gehad?

Weer een itempje voor Ab dat hij bij de zorgkosten op moet tellen.

Reageer
gravatar

Die foto bij dat artikel hè, volgens mij is dat een stukje van een goedkoop Monopolyspel. Zo een waar de kanskaarten allemaal op een vel karton gedrukt zijn en je ze zelf mag losmaken van elkaar. En waar je ook zelf de pionnen en dobbelstenen moet losmaken van zo’n plasticboompje.
Nou, als dat het niveau is van de berekeningen van het CDA, dan bergen we ons maar. Ik ga eerst eens kijken of mijn noodpakket we op orde is, voor ik ga stemmen.

Reageer
gravatar

Je weet niet wat je mist, want het mist zelden in Verona. En ik gebruik Schotch Brite met maltwhisky smaak.
Zo komen praatjes nu in de wereld.

Toch zou het wel interessant zijn om te weten hoeveel die stomerijkosten vanal die doorgezweten politieuniformen gaan belopen. En met al dat geros, dag en nacht, als ik Nol’s verlangen goed interpreteer, zal er best wel een knoop in de strijd blijven die aangezet moet worden, een gescheurde broeksnaad, uitgescheurde okselnaden: kan aardig oplopen.

Samen met het verslijten van overdadige hoeveelheden politieknuppels en ander materieëel, alsmede nazorg voor uitgeputte burn-outers (“Je krijgt ze gewoon niet uitgeroeid, die linksen”), gaat dat toch gauw pieken naar ruim 7 miljard op jaarbasis.
Tijd voor wetenschappelijk onderzoek, Paulien! Je bent wetenschapper of je bent het niet: ook de down side hoort erbij.

Reageer
gravatar

Vergeet het maar! Om twee redenen:
Ik laat mij niet voor het karretje van een trol spannen. Dat is de wereld op z’n kop.

De derde reden is, dat ik niet met iemand naar Italië ga, die de tanden met een staalborstel poetst. En zeker niet naar Verona. Bekijk het maar!

Reageer
gravatar

Paulien: vergeet Verona. Ik kan daar niet aankomen met iemand die haar tandenborstel heeft uitgeleend aan Arend (Jan B?). Ik heb daar een naam en die ben ik zo kwijt.

Trouwens, ene Nol zoekt je: hij wil zijn partijprogramma doorgerekend hebben door een Onafhankelijk Wetenschappelijk Bureau.

Reageer
gravatar

Mijn beschte Nol,

Zoals je merkt laten wij je nu over aan de genade van je medereaguurders. ‘Voor de leeuwen gooien’ is nog niet eens de goede uitdrukking. Ik beloof je: over een week zul je met iedere vezel in je lijf wenschen dat het ‘slechts’ leeuwen waren. Overigens: je titulatuur ‘trol’ is op deze site verre van uniek en afschrikwekkend. De Speld bestaat louter uit trollen, zowel reaguurders als de voltallige redactie.

Reageer
gravatar

Weet je wat dat is met Arendje. Hij spreekt alleen in holle frases zoals: ” Er moet een geheel andere wind gaan waaien.” Weet je wat hij daarmee bedoeld? Heb je gemerkt dat die smeerlap het heeft over een ‘geheel andere’ wind in plaats van de gebruikelijke ‘frisse’ wind? Nou, ik heb het geroken onder het dekbed.

Ik wil mijn tandenborstel terug.

Reageer
gravatar

Kijk, een typisch staaltje Nederlandse folklore. Hulde.
Geweldige imitatie van de Nederlandse filmspeelstijl: schelden, zuipen en – eh … er was nog wat, laten we zeggen; fysieke interactie.

Ik neem aan dat dit de try-out is, Nol? Wanneer is de premiere? 31 oktober?

Reageer
gravatar

En dan is er die CDA van de bezuinigingen en wat moet je met die christene? Ik denk vind het allemaal godverdomme en kut en kanker en dat mag iedereen weten want het is gewoon zo en wat ik zeg is de waarheid en godverdomme kut van die linkse grapjes en straks is het afgelope met die kutgrapjes als het tijd is voor Geert en dan gaan wij alles van dat kutlinks verbiede en dan verbiede we die kankerpartije en pleure ze allemaal ind e gevangenis en ze moge erop los beuke op die linkse kankerlui, die politie in de gevangenis dus

Reageer
gravatar

Tut tut, “a woman scorned …” Iets zegt mij dat het Wetenschappelijk Bureau overgaat op het bestuderen van vers uitgerukte ingewanden om het spirituele karakter overeind te houden.
Wie probeert er dan ook met een tandenborstel zijn weg omhoog te masseren? Hebben we daar nu de roskam en staalborstel voor uitgevonden? Bedenkelijk.

Mag ik hier trouwens uit opmaken dat we nu de splintergroep Mens en de groep Spirit hebben?
Zo ja geef dat even door aan Ab, want dat moet hij nog wel verwerken in zijn berekeningen. (die 7 miljard wordt zo en lachertje: 10 is makkelijk haalbaar)

Reageer
gravatar

Arend, vuile verrader, achterlijke gladiool, slappe lul.

Heb ik daarvoor zo mijn best gedaan. Je kreeg hem zelfs niet omhoog.

Zo, na deze onthulling in deze veel-gelezen e-zine zal het bericht zich razendsnel over de aardbol verspreiden. Dan weet de hele wereld wat jij voor een goor, onbetrouwbaar type bent en is het met jouw politieke carrière gauw gedaan.

Ik wil mijn tandenborstel terug.

Reageer
gravatar

Paulus, u moet niet alles geloven wat Rich beweert. En ik doe veel voor Paulien, maar mijn carrière opgeven als dame met baard op boerenkermissen is een beetje veel gevraagd: ook ik heb een hypotheek.
Bovendien lees ik net dat Paulien helemaal geen directie WB van M&S is, dus wie hier nu blont is: ik ben het zicht loos.

Mijn haarkleur is van futiele waarde: een kleurbeurt en het is weer anders. En dat is weer uitvloeisel van mijn promotie op: “De diepere psychologische achtergrond van mimicry in het Hegeliaans universum en de praktische toepassingen daarvan in het dagelijks bestaan zoals wij dat heden ervaren”. (Vrij vertaald uit het Italiaans)

Supra summa cum laude uiteraard.

Ik zie juist dat Ab nu met 2 (!) rekenmachines aan het werk is geslagen: hij kwam cijfertjes tekort op het displaytje.

Reageer
gravatar

Mijn beschte Arend,

Het moge dan zo zijn dat deze Paulien u onbekend is. Maar denkt u niet dat zij wellicht karmisch aan uw partij verbonden is? U kent haar wellicht nog niet omdat nu de maan nog opkomt in het sterrenbeeld Steenbok. Zodra daar verandering inkomt zijn de kosmische energieen klaar voor een wederzijdse kennismaking.

Reageer
gravatar

Beste mensen, de werkelijkheid is ruimer dan alleen maar cijfers. Het doorrekenen van partijprogramma’s komt op hetzelfde neer als het neergooien van stokjes uit oudere culturen en daar dan een zinnige prognose op baseren. We worden geleefd door cijfers en vergeten ondertussen te ervaren wat werkelijk leven is.

Zelf zit ik in het bestuur van Mens en Spirit en ene Paulien als secretaris en directeur van een wetenschappelijk bureau is mij volkomen onbekend. We hebben nog niet eens een wetenschappelijk bureau. Dat gaan we ongetwijfeld nog opzetten, mochten we een zetel krijgen. We hebben wel een heel vernieuwende en goed gefundeerde economische visie, waar het CPB niet eens naar wilde kijken omdat wij nog geen zetels hebben. Feit is dat de bezem grondig door dit politiek kleptocratische systeem moet. Het zijn regering en de ‘volksvertegenwoordiging tezamen, die de huidige crisis hebben laten ontstaan.

Reageer
gravatar

Dat genoemde liedje was alleen maar bedoeld om de teloorgang der liefde in de gelovige wereld te illustreren: wat een lied allemaal niet kan losmaken zeg. Maar goed, voor verkeerd gelovige rekenmeesters telt liefde gewoonweg niet maar slechts pasmunt en met pasmunt bestaan er hele verhalen met erg slechte ervaringen: pecunia non olet om het eens in oud-Italiaans te zeggen maar eens komt boontje om zijn loontje!

Reageer
gravatar

Beste Jeettje,

Van Rich heb ik gehoord dat jij geen slim blondje bent. Nou wil Paulien, die niet zo kieskeurig is, jou wel overnemen, maar dan moet alle begroeiing onder de oren er af.

Herman leeft nog, want ik zag hem vandaag bij de Blokker zijn pannen signeren.

Reageer
gravatar

Ja, Zestienhoven, Paulus.
Aan dat The Hague gedoe doe ik niet mee: die hebben hun kans gehad. Hadden ze Ypenburg maar niet moeten slopen. En nu zeker meeliften met een echte wereldstad.
Die Randstadrail begeeft het ook telkens als hij in Den Haag moet rijden, dus hoe dat met vliegtuigen dan afloopt; voren ploegen.
Herman den Blijker is ook al uit de lucht komen vallen met helikopter: even op en neer naar Den Haag. Neergekomen is hij: je kunt de put nog zien waar ze hem uit hebben moeten hijsen (heeft Ab die kostenpost ook meegenomen in zijn rekenmachien?).

En nee, Eindhoven gaat niet. Ik ken dat: militair vliegveld. Zit ik dadelijk met Jack in Afghanistan in plaats met Paulien in Verona.

Reageer
gravatar

Jeettje,

Bedoel jij “Rotterdam The Hague Airport” (voorheen gewoon “Zestienhoven”)?
Mag het ook Eindhoven Airport (vroeger gewoon “Welschap”) zijn? Dat is nu voor mij dichterbij.

Half elf lukt wel, maar je moet er wel een Brabants kwartiertje bij op tellen.

Reageer
gravatar

Jongens toch, niet zo kibbelen.
Rich, je bent een echte partypooper: nou verklap je ook al … en nog zo gezegd … zucht…

Paulus: geef die kaartjes maar aan Paulien mee, dan trim ik mijn baard zodat het een snel Italiaans ringbaardje wordt, dan verschuift mijn uitstraling van stoer Grieks naar elegant Italiaans.
Rotterdam Airport 10.30 u., schikt dat?

En hou het stil voor Ab: die man is zoooo jaloers.

Reageer
gravatar

Wees blij, want uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Jeettje niet aan je droombeeld (blonde vrouw is met een academische opleiding, liefst gepromoveerd op een serieus onderwerp. Met blauwe ogen en de juiste maten) voldoet.

Reageer
gravatar

Rich,

Bedankt hoor. 🙁
Je hebt de clou verraden. Nu kan ik mijn afspraak met Jeettje wel op mijn buik schrijven met een viltstift.

Reageer
gravatar

Argus,

Hallo, wacht eens even. Ik was als eerste verliefd op Jeettje. Ik had haar juist willen uitnodigen om ‘Perdere l’amore’ in de uitvoering van Lara Fabian met mij te gaan bekijken in het amfitheater van Verona.

Nou maar hopen dat het een blonde vrouw is met een academische opleiding, liefst gepromoveerd op een serieus onderwerp. Met blauwe ogen en de juiste maten (dus Henk valt af).

Lieve* Jeettje,

Wil je, als je voldoet aan bovenstaande beschrijving, net zoals ik, jouw foto naast je naam zetten? Paulien poeder ik wel af. We bellen om een afspraak te maken voor het komend weekeinde in Italië.

* “Lieve” onder voorbehoud

Reageer
gravatar

@ Jeettje: mooie uitvoering inderdaad the gates of heaven are open en eindelijk dient de waarheid dan stralender dan ooit gezegd te worden. Zoekt u ook eens ‘Perdere l’amore’ in de uitvoering van Lara Fabian, ervan uitgaand dat uw italiaans ook begrijpt dat met al dat versluierd en financiëel verkeerd gereken de waarheid en de liefde verloren zijn gegaan. Ook in vals geloof en hyprocrisie: gelovigen vallen al snel onder de farizeeërs en schriftgeleerden die hun eigen duiten goed kunnen tellen en daarmee vervolgens erg veilig stellen.

Reageer
gravatar

@Paulus, behalve natuurlijk als je JDV heet. Die hoefde als staatssecretaris nooit af te trekken. We zullen een politicus van zijn formaat nog gaan missen !

Reageer
gravatar

Peter,

Jouw definitie van doorrekenen is onjuist. Ik denk, dat jij een boekhouder bent. Dergelijke lieden rekenen namelijk uitsluitend uit wat is uitgegeven en wat is ingekomen, dus in het verleden. Dat trekken ze dan van elkaar af en dat noemen ze dan “saldo”, geloof ik. Per saldo gaat dat anders in de politiek.
Politici tellen op vóór de verkiezingen en trekken daarna af als hun partij in de regering zit.

Reageer
gravatar

@André 10.: dat rijtje… is dat een ‘wie hoort hier niet bij ?’ Volgens mij wil het CDA niet buigen (noch naar links noch naar rechts), JPB niet draaien en gaat JDV principieeel alleen recht op en neer; dus de odd twixt the evens is de JSF, waarvan de kosten een scherpe bocht omhoog maken.
Aleen… eh…. ABK… ik wring me in alle bcchten (mag, ik ben geen CDA-er), maar ik weet niet wie of wat deze is.

Reageer
gravatar

Nu we toch aan het doorrekenen zijn, ben ik even de jaarlijkse kosten van (het primjéschap van) de heer JP bij elkaar gaan optellen. Gek: ik kom op 7,2 miljard uit. Waar ben ik dat bedrag nu eerder tegengekomen ?

Reageer
gravatar

Volgens de economische wetenschap is doorrekenen voorspellen wat er in het verleden gebeurd zou zijn indien bepaalde maatregelen genomen waren. Het maakt niet uit welke deskundige economen dit doen. Onzin is onzin.

Reageer
gravatar

@Argus: ik zie uw punt. Klink en zijn droogklotenclub zullen inderdaad waarschijnlijk nooit dronken genoeg worden om “Tralalala” te zingen.
Maar zou het niet zo kunnen zijn dat de specialisten Klink onder hun hoede hebben? En nog niet klaar zijn met hem? De dubbele frontale hersenkwab hangt nog een beetje scheef in de perifinale hemisfeer?
http://www.youtube.com/watch?v=PhOHDEH7rI8

@Paulien cs: en dan gaarne de vraag beantwoorden welke lijstverbinding u aan wilt gaan? Ik zoek namelijk nog een partij waar ik redelijk zeker een ongevaarlijke stem op uit kan brengen. Mens + Spirit: dat is fitness; wie heeft u gekozen om voor de Wellness te verzorgen?
Let op! U bent kandidaat voor mijn stem!

@Melle: Zie je wel: met een extra ‘la’, toch. Ik ken mijn klassiekers.

Reageer
gravatar

Rekenen gaat van nul tot oneindig. De nul komt tot ons via de arabieren. De oneindigheid is geclaimd door het CDA. Wilders, wat nu? (Ik negeer de negatieve getallen, want daar word ik depri van.)

Reageer
gravatar

@Jeetje: ins’allah: ook die zitten bij Ab Klink in het complot. Waarom zou Pakistan anders alle You-Tube and Facebook accounts hebben geblokkeerd? Denk je dat Ab Klink ooit door gaat rekenen wat dat de internationale gemeenschap allemaal kost? Neen natuurlijk niet, want alles wat vanuit het geloof geld kost wordt net als bij de medisch specialisten onder de pet gehouden! Een schande!

Reageer
gravatar

Ik zal het maar eerlijk zeggen, want het is nu toch al landelijk bekend door het toedoen van een zekere Paulus in de Speld. Ik ben sinds kort lid van de Partij Mens en Spirit. Ze hebben mij meteen maar secretaris en directeur van het Wetenschappelijk Partijbureau gemaakt.

Met de hulp van prof. Bert Bokhoven heb ik de stellingen doorgerekend. Nou heb ik geprobeerd om de oplossingen naar [email protected] in Cranendonck door te bellen, maar ze nemen niet op. Daarom probeer ik het maar via deze hoogst-onsympathieke weg.

Antwoorden:
– Ja
– Ja

Als wij de prijs hebben gewonnen, willen wij graag op kwart-folioformaat in de rechteronderhoek van de Stem-en-Kies-nog-Wijzer-Wijzer.

Reageer
gravatar

CDA – JPB – JSF – JDV – ABK –
What is in a name?
Allemaal met hetzelfde sop van een afgekeurd wasmiddel overgoten.

Reageer
gravatar

– Op de geldmarkt is uw euro een gulden waard.
– De euro is zijn gewicht niet in geld waard.

Deze vragen dienen doorgerekend te worden door alle partijbureaus.*
Oplossingen moeten gezonden worden naar: [email protected] te Cranendonck.

De partijen met de juiste uitkomsten worden opgenomen in de Stem-en-Kies-nog-Wijzer-Wijzer.

* Wilders doet het natuurlijk samen met zijn vrouw thuis in Venlo.**
** Dit wordt niet lichamelijk bedoeld.

Reageer
gravatar

Had Klink die specialisten niet onder zijn hoede? Verdienen die niet nog steeds meer dan ooit? Lukt het hem nog steeds niet om daar verandering in te brengen? Stijgen de kosten voor de specialistische zorg niet de pan uit? Stemmen de meeste specialisten niet VVD? Ik zie hier vooral toch een opzetje van de werkelijke machthebbers in Nederland om hun veel de hoge declaraties onder de pet te houden. Het woord ‘fraude’ zal ik hier niet in de pen nemen maar het geeft al met al een rare bijsmaak dit zelf doorrekenen. Dat dit soort verbanden ook maar eens door de kritische pers als de Speld doorgeprikt mogen worden. Desnoods met een naald!

Reageer
gravatar

Hola, een laatje te weinig, of is het plagiaat?
Toch benieuwd hoe de oorspronkelijke bedenker van de riff ‘sjalala’ en de variant ‘sjalalala’ daarover denkt.

En komt etymologisch gezien het nu van Ins’allah – in welks geval Geert de handen van Sieneke aftrekt, of is het de gezwollen tongvariant van Tralalala?

Vragen, vragen: daar gaat weer een dag mee heen.

Reageer
gravatar

Alle Naalden op de Dam, sjalala, sjalalie, ja die weten hoe het kwam….

Reageer
gravatar

Die besparing van het opheffen van het CPB (wat een goed idee trouwens; is JPB daar helemaal zelf opgekomen zonder Jack?) moet natuurlijk éérst nog doorgerekend worden door het CPB.

Die 7 miljard zal je Geert niet zo snel meer over horen: bleken Lira’s, Dinars, Drachmen, Lires en oude franse Franken te zijn.

Reageer
gravatar

Kwam De Naald eigenlijk van rechts?

Reageer
gravatar

En weer wordt de 7 miljard van de PVV genegeerd. De speld komt duidelijk van links. Jullie weten best dat in elk bericht dat over mogelijke bezuinigingen dat genoemd moet worden. Nee hier word ik geen lachebekje van.

Reageer