Merkel: “Als ik zeg dat de euro in gevaar is, dan ís de euro in gevaar!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BestePaulus,

Mijdingsdrang? Moi? Ich?

Het is slechts dat ik niet wil treden in -en daarmee een diplomatieke situatie wil ontketenen; voor je het weet zijn er weer dranghekken verbogen en heeft Ab 3 (!) rekenmachines nodig, wat weer slecht is voor het milieu omdat hij niet van die solar powered apparaatjes gebruikt, maar batterijdingetjes waarvoor hij die batterijtjes dan weer moet lenen uit het hoorapparaat van Balkenende- een Duits binnenlands vraagstuk.

Ik kan slechts aanraden zoveel mogelijk te pinnen, en als er dan toch contant moet worden afgerekend, dit met Nederlandse euro’s te doen. Dan kunnen die Duitsers zich afvragen of Beatrix nu de voor- of achterkant is: dat zal ze leren met die adelaar!

Tip: het gebruik van Griekse, Portugese en Spaanse euro’s is sterk af te raden.

Reageer
gravatar

Jeettje,

Ik weet onderhand wel dat jij mij vermijdt. Maar probeer het toch maar om een antwoord te geven op mijn vraag: “Aan welke kant van de Duitse euro staat een adelaar, voor of achter?”

Ik moet helaas binnenkort in oostwaartse richting de grens over, dus graag zo spoedig mogelijk antwoord.

p.s.
Lezertjes, die er verstand van hebben, wat ik betwijfel, mogen ook antwoorden. Maar neem het mij niet kwalijk, als ik jullie niet echt serieus neem.

Reageer
gravatar

Toch jammer dat Angela Merkel zich bemoeit met de Nederlandse politiek zonder een stemadvies af te geven.
Of heeft ze het T-shirt “Weird Coins” besteld? De burka maat?

Reageer