Telegraaf laat in schokkende reportage zien dat levende puppy’s goed branden

‘Het is toch van belang dat mensen dat weten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Dank voor de opmerking, Moosje. Wij van de wetenschap zijn wel gek, maar niet onvoorzichtig: ik zal deze mededeling aan de assistent ter kennisneming aanbieden.

Reageer
gravatar

@ Jeettje / dat ding aan de achterkant is zeker het lontje?

Wees voorzichtig! Bij reutjes zitten er op de achterste helft twee lontjes. Als u probeert de puppie bij het verkeerde (onderste, tenzij het beest op zijn rug ligt, dan het bovenste) lontje aan te steken dient u ernstig te vrezen voor uw gezondheid.

Reageer
gravatar

Op 13 en 14 juli 1966 is al eens een poging gedaan aan te tonen dat ook ‘De Telegraaf” uitstekend brandt. Helaas is destijds, door voortijdige en excessief geweldadige inmenging van de politie, dit experiment jammerlijk mislukt.

Reageer
gravatar

Overdwars, beste Paulus? Of dorsaal? Ik neem aan dat het de reeds overleden pups betreft: het doorsnijden van de nog niet overleden pups zou het experiment ongeldig maken, vrees ik.
Alles voor de wetenschap: het moet natuurlijk wel empirisch worden vastgelegd.
Dan kan het experiment worden herhaald met kittens namelijk.

Reageer
gravatar

Jeettje, Uw vragen zijn terecht, maar u moet evenwel bedenken dat het gaat om de gemiddelde puppy. Dus snij het lekkere beesie eerst dwars door.

Reageer
gravatar

@Piet Hein: dank voor de kooktip; zal het doen met een dunschillertje vanwege de kostelijke vitamines, dat ding aan de achterkant is zeker het lontje?

Toch weer schokkend dat het wetenschappelijk peil van de Geletrof beneden alle peil is: vergelijkingen, heren, vergelijkingen! Hoe makkelijk branden dode puppy’s? Zonder dat weten we nog niets.
Zit er verschil tussen een chihuhauahawa (wie verzint er toch zo’n naam) of een St Bernard puppy? Ik bedoel maar: we weten nog steeds niets.

Reageer
gravatar

Brandverzekering voor puppy’s is onbetaalbaar na publicatie door de Telegraf.

Woordvoerder B. Kletschmaier van de Verenigde Puppy Verzekeraars verklaart: “Na het geruchtmakende artikel steeg het aantal puppy-branden met bijna tweehonderd procent. Vooral het adembenemende filmpje op GeenStijl kreeg veel navolging. U zult begrijpen, dat we met de oude premie niet meer toekwamen.”

Reageer
gravatar

Hm, toch maar de pups in de bench doen als we gaan bbq-en; dit fikt te makkelijk.
En ongemarineerd zijn ze niet te hachelen.

Reageer
gravatar

Dit verbaast me van ze! Ik had altijd het idee dat lekker brutale hondjes en snuffelende ratjes juist heel geliefd op hun redactie zijn.

Reageer