Richard de Mos uit PVV gezet na onthullingen over intellectuele verleden

PVV-Kamerlid hield eerdere carrière als filosoof geheim

Richard de Mos is met onmiddellijke ingang uit de PVV gezet door partijleider Geert Wilders. De Mos blijkt zijn verleden als basisschoolleraar bij elkaar te hebben verzonnen. In werkelijkheid was de parlementariër vroeger filosoof. Na studies in Amsterdam, Oxford en Harvard promoveerde De Mos in 2002 op een studie getiteld Hegel en de ontologische fundering van de rechtsfilosofie.

In zijn proefschrift deed De Mos de roep om hogere straffen, een van de stokpaardjes van de PVV, af als ‘een uiting van Verelendung die gestalte krijgt in de voluntaire wilsbevestiging, en in die zin de volonté generale, zoals gedefinieerd door Rousseau, verheft tot een Kantiaans categorisch imperatief’. Volgens filosoof en Hegel-expert G.H. van der Veer is deze uitspraak ‘een afwijking van de neo-fenomenologische consensus onder Hegelkenners’. Hij noemt dat de belangrijkste reden dat De Mos geen hoogleraar kon worden, ondanks de genialiteit van het werk.

De Mos is na zijn promoveren zes jaar universitair docent filosofische antropologie aan de Universiteit Leiden geweest. In die hoedanigheid schreef hij regelmatig voor het faculteitsblad over praktische politieke onderwerpen als immigratie. In een column schreef hij dat ‘het uitzetten van illegalen een voor de hand liggende oplossing van het immigratieprobleem is (…) maar dat is in strijd met de vele verdragen die wij getekend hebben (…) hoewel wij dermate verstrikt zijn in afspraken dat we ons moeten afvragen of onze rechtstaat nog autonoom is (…) toch moeten wij de ethische dimensie van deze kwestie niet uit het oog verliezen’.

Fractievoorzitter Geert Wilders zegt geschokt te zijn door de onthullingen. “Wij voelen ons bedrogen. Wij dachten in Richard – of doctor De Mos, zoals we hem blijkbaar eigenlijk moeten noemen – een praktische man te hebben gevonden, type van mouwen oprollen en aanpakken. Hij blijkt een genuanceerd pijproker, die in alle rust de opties overweegt en niet zonder zich verdiept te hebben tot een oordeel komt.”

Vermoedens dat De Mos een intellectuele achtergrond had waren er al eerder. Zo stelde De Mos regelmatig na een Kamerdebat zijn mening bij omdat hij door de argumenten van de tegenstander overtuigd was. Verder zou hij gezegd hebben dat ‘de partij overal een standpunt over heeft, ik ben het niet met alles helemaal eens’. Geert Wilders vat zulke uitspraken niet licht op. “Wij vechten voor de goede zaak en we kunnen daarbij geen incorrectheid tolereren. De Mos moet zijn nuances maar bij de linkse kerk gaan uitventen.”

Richard de Mos zei: “Over de gecompliceerde wisselwerking tussen systeemdenken en individuele vrijheid liggen de standpunten van Wilders en mijzelf niet al te ver uiteen. Ik hoop dat hij zijn overhaaste beslissing nog eens wil heroverwegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ALGERIJNS 10 JAAR HEEFT PECH GEHAAD MISGEHANDELD
RELATIE NEDERLANDS FATSOENEN OPSTRAAT WEER OPBOUWEN WEER JEUGD STICHTING FAILLET ARI PROFISIONEEL NEDERLANDS
ARI INTELEGENT NEDERLANDS GELD PRIKKEN EN VALSVERHAAL BIJ HEB GEMIST MENSEN
ZE HEBBEN NIET HUN WERKEN GEDAAN
VERKEERD LAND GEKOMEN HEB KIND DOE NORMAAL WILDERS BEN MOSLIM ALGERIJNS

WARROM Richard de Mos uit WILDERS PAPAGAAI OF WILDERS POEP

ALGERIJNS KAN LEZEN EN SCHERIJVEN EN BANDJE LUISTEREN

ALGERIJNS GEDACHTEN ZIJN GOED
IK NOEM NEDERLAND VAAK LAND ZONDER BESTUUR
LAND VAN TRUK CULTUUR ANIMATIEFILM
WORD JIJ PSYCHICHE VAN EN NOG WORD JIJ MET DOM VRAGEN
MENEER HOOR JIJ GELUID DOE NORMAAL NEDERLANDS
NATUURELIJK HOOR IK GELUID
OH WELK GELUID
JA SORRY NEDERLAND GLUID VAN MIJN KIND
ROEPEN PAPA KOM PAP KOM NEDERLANDS IN DE WEG NEE PAPA KOM NIET BLIJ BIJ MAMA OMDAT HEILIG MAMA

Reageer
gravatar

ALGERIJNS 10 JAAR MISGEHANDELD IN NEDERLAND DOOR NEDERLANDS NIET GELEERD MISBRUIKEN BUITENLANDERS
IK HEB OOK KIND VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN NEDERLANDS BEN MOSLIM

WARROM WILDERS PAPAGAAI HEEFT Mos uit PVV
HIER VOORBEELD ALGERIJNS NEDERLANDS ALS WIL JULLIE LERREN
GELUKKIG HIJ IS VERTROKKEN VAN NEDERLAND
philosopher specialized in Thinking Techniques and the Philosophy SPECIAL ALGERIJNS ALS ZENDIN ZEDAAN OF DE BESTE GOAL VAN BEZEMA KARIM TEGGEN AJAX DOM NEDERLANDS

Karim Benammar – Pipl Directory
https://pipl.com/directory/name/Benammar/Karim/ – États-UnisKarim Benammar is geboren in Duitsland uit Algerijns/Nederlandse ouders. … (NL/AL) philosopher specialized in Thinking Techniques and the Philosophy .

Reageer
gravatar

ALGERIJNS ZIJN NIET DOM MAAR ZIJN NIET ZO VEEL IN TROEP LAND ALS NEDERLAND
IK BEN 10 JAAR IN NEDERLAND MISGEHANDELD
NOG KIND KWIJT
GELUKKIG HEEN EEN Hakim Traidia WILDERS MOET LERREN NIET Richard de Mos uit PVV HEEFT GELEERD DOM WILDERS PAPAGAAI

Ik noem acteurs als Hakim Traidia (Nederlands-Algerijns), Sabri … die oorspronkelijk uit Irak afkomstig is en de in Algerije geboren Karim Traidia. ….. Even in his work as a filmmaker his philosophy was to give back and share.

Reageer
gravatar

Richard de Mos HEEFT GELEERD MAAR WILDERS NIET GELEERD
DUS WILDERS WIL DOM MENSEN BIJ HEEM HOUDEN
HAHAHAHAHAHAHA
IEDREEN WEET OOK NEDERLANDS
WILDERS ALGERIJNS 10 JAAR MISGEHANDELD IN NEDERLAND OMDAT BEN MOSLIM

MAAR NIET SPELEN ANDER TRUK GEBRUIKEN
RUTTE WIL BEZUINIGING
WILDERS DOE NORMAAL MEN MOET NIET BEZUINIGING
NEDERLANDS RENEN NAAR STEM BUS PPV STEMEN
NEDERLANDS RENEN NAAR VOEDSELBANK WILDERS OP VACNTIE IN ASTRALIA LEKKER ONDER DE ZOON HAHAHAHAHA

Reageer
gravatar

ALGERIJNS 10 JAAR MISGEHANDELD NEDERLANDS 10 JAAR ACHTER ELKAAR
WILDERS IEDREEN WEET OP DIT MOMENT
PAPAGAAI VRINKELDEL VLINDER NIET WILDERS VLUCHTELING HAHAHAHAHAHAHAHA
Arnoud van Doorn IS MOSLIM VLINDER MOET OP HOUDEN MET POEPEN UITLATEN HAHAHAHA

Reageer
gravatar

O nee…. eerst denk je van het K.Lied af te zijn; vergeet het maar. En zo gaat het wel vaker met mensen (of een soort mensachtig iets) zie ik nu. Negeren is toch de beste optie denk ik. Sjon E. heeft waarschijnlijk wél een vaste woon- of verblijfplaats en is daarom wellicht makkelijker te traceren.
Vervelend is het wel, en zo dom ook, allebei. Ik zou bijna gaan typen in hoofdletters!

gravatar

ALGERIJNS MOSLIM 10 JAAR MISGEHANDELD IN NEDERLAND
WILDERS IS TOCH GEVAARLIJK

EINDELIJK MOSLIM GEWOREN
PVV Arnoud van Doorn IS MOSLIM GEWORDEN NEDERLANDS
WILDERS NIET LULEN EN SPELEN WAARHIED

Reageer
gravatar

Aan die behoeftige dames (hoeven niet eens lid te zijn van de Partij voor Volk en Vaderland!); ik bied mij aan voor jullie herem, hoor…
😉

Reageer
gravatar

Toch een hele opgaaf: enig elementair onderwijs gevolgd hebbende en je dan constant van “de domme” moeten houden omdat dat nu eenmaal het peil van de fractie is. Honnie zwat kie mal ie panse

Reageer
gravatar

In -maar vooral buiten- Nieuwspoort, was Richard altijd mijn ‘deep throat’. Hij gaf mij zijn Binnenhofse info altijd “off the record”, bevreesd als hij was voor de RVD die hem, ettelijke malen al, het ontduiken van nieuws embargo’s m.b.t. derde dinsdagen in september had verweten. Voorts was de AIVD hem op het spoor als een potentieel lek, immers; hij zag -toen nog- bewust af van het dragen van Tena Lady, zodat het voor de AIVD vrij eenvoudig was het lekspoor terug te volgen naar de fractiekamer van de PVV. Geert was not amused.

Reageer
gravatar

Tijdens zijn vele klimaatdebatten merkte je af en toe al dat hij uit z’n clownsrol viel, waarschijnlijk in het achterhoofd denkende: ik doe dat toch goed, door de belastingbetaler rijkelijk beloond om de paljas uit te hangen.

Fijn dat hij zich nu weer met serieuze zaken gaat bezighouden.

Reageer
gravatar

Me pappie had onder nummer 35 al geschreven, dat ik in groep acht zat bij meester Richard. Nou dat was een hele rare hoor. Wij moesten hem altijd hoofdmeester noemen.

Het was ook een hele witte klas, hoor. We moesten daarom allemaal onze haartjes laten blonderen van meester Richard. Nou dat vonden bijna alle mama’s en pappa’s geen goed idee. Maar mijn pappie wel. Want dan lijk ik op zijn Grote Blonde Hoofdmeester uit Venlo, zei mijn pappie.

Reageer
gravatar

Ik ben en heb óók een Henk, en wij stemmen PVV! Het valt me op dat links er een hobby bij heeft: PVV’ers bashen! En omdat wij, Henk en Henk (niet die van het Goede Doel, want die zijn niet je-weet-wel) ervaring hebben met gebashed worden omdat we “anders” zijn, wil ik bij deze toch graag even laten weten dat die hobby ons helemaal niet bevalt! Ga gewoon lekker panden kraken en andere toneelspelen van mijn belastingcenten!!!

Wij (want Henk en ik zijn een paartje, en dus spreken wij als één) willen er graag op wijzen dat PVV’ers (met name de kamerleden, maar ook de geestverwanten onder de organisatoren van Freefight-gala’s) het alleenrecht op bashen hebben! Linkschmenschen en schoenmakers, blijft bij uw rechtsdraaiende moslimschapenkaas en bij uw leest!

Reageer
gravatar

Volgens mij was Richard niet alleen een jokkebrokje over zijn pseudocarriere in het onderwijs (nooit schoolhoofd geweest maar zoals hij zei: “ik had het kunnen zijn”) zo is het ook jokken geblazen geweest over de filosofie (“welke filosofie achter de PVV, moet daar dan een filosofie of visie achter zitten”) en waarschijnlijk ook over zichzelf (“wie ik ben, ach, wat doet het er toe”). Wij Nederlanders hebben een zwak voor de underdog en jokkebrok vandaar al die stemmen.

Reageer
gravatar

Ingrid, Anja, Sandra, Anita, Beppie, Greet, Truus en wat nog meer komt: weten jullie zeker dat Henk stiekem geen Moslim is?

Dit begint verdacht veel te lijken op een Hollandse haremvariant.

(hint: rookt Henk Camel ? )

Reageer
gravatar

Weten we trouwens wel zeker dat Ingrid geen dubbel Zweeds paspoort heeft?
Prof. mr. dr. ir. Richard “Hulk Smash!” de Mos PhD is sinds kort Rector Magnificus van de Universiteit Venlo, maar hij is er heel bescheiden over.

Reageer
gravatar

Mijn Henk heeft van zijn kroegmaats gehoord dat Wilders de Speld misbruikt. Hij volgt niet alleen trouw, hij stuurt ook de discussie, meestal in het geniep. Want Geert begrijpt heel goed dat de voorspellingen van de Speld vroeger of later waarheid zullen worden. Zie hier: Richard de Mos.

@58, 44, 43, 36, 34, 33, 25, 10, 1:
Hoed u voor plagiaat en namaak! Ingrid( van Henk), bijvoorbeeld. Let op de spatie! Of Henk (van Ingrid). Mijn Henk weet niet eens de aan/uit-knop te vinden op de computer. Wat Henk heeft te zeggen doet-ie altijd via mij. En die Anja heeft-ie al jaren geleden gedumpt.

Reageer
gravatar

@Ingrid 34 “Blijkt nu( uit wel zeer ingelichte bronnen) dat hij zijn lagere school in het geheel niet heeft afgerond!!!”

Dat is een veel gemaakte vergissing. Deze uitspraak betreft namelijk Richards broertje Aad, die inderdaad zijn verstand in zijn voeten had zitten maar later nog een verdienstelijke carrière als profvoetballer en trainer heeft gemaakt. De laatste prijs die hij heeft gewonnen was de degradatie van Sparta naar de Jupiler League, zoals jouw Henk nog wel weet.

Wat het interessant maakt in deze, is dat Aad zwaar leunt op het gedachtengoed van zijn veel intelligentere broer Richard: “voor je kunt bouwen, moet je slopen” is diens populaire citaat van de grote Rotterdamse filosoof Epictetus en beide broers leven en werken, ieder op hun eigen wijze, volgens deze regel.

Vooral volgens het tweede deel ervan. Wat Aad kon voor Sparta, kan Richard voor de PVV. Goud in lood veranderen: ze draaien er hun hand niet voor om.

Reageer
gravatar

@Attila: Wil ik ook wel even uitleggen. Niet-pure propaganda is als de propaganda van de onzen vermengd raakt met die van de hunnen. Ik ben zelf meer voor pure propaganda, die begrijp ik tenminste.

Reageer
gravatar

@ Alexander

Ja, maar als er nou toch 1 website is die ik voor geen iota vertrau…. dan is het tweedekamer.nl wel!

Wat een onzin! En dat allemaal van onze centen he!

Reageer
gravatar

Patrick en medecommando’s, jullie argumenten zijn glashard en mooi verwoord! Zouden jullie nog even kort en in je eigen woorden het PVV (of pvv, mag ook) verkiezingsprogramma willen samenvatten, want ik denk er echt over om op Geert (of geert, mag ook) te stemmen!

Reageer
gravatar

@patrick etc.: leg me dan eens uit wat er satirisch is aan het artikel? Want dat snap ik niet.
Dat iemand zijn cv vervalst is toch een ernstige zaak. Zeker als het een volksvertegenwoordiger is. Dat is toch geen satire? Je moet toch op je vertegenwoordiger kunnen vertrouwen?
Op wie moet ik nu dan stemmen?

Reageer
gravatar

dames en heren dit zijn klinklare nonsens
dit is puur satire
ongelovelijk dat er mensen hier nog instinken hahaha

geweldig
overal verkondigen dat de pvv-er dom is maar wat zie ik hier voor reacties van de anti wilders clan

net zo dom dus

Reageer
gravatar

Gelukkig blijkt uit uw reactie een hoog intelligentie gehalte. U komt dus ook niet op de kieslijst.

gravatar

SHOCK, het dringt nu pas tot me door Ingrid de Vrijwilliger: Jack de Vries is dus moslim??!! Meerdere vrouwen hebbend??

Maar dan zijn er toch wel heel veel Nederlandse mannen moslim!!
Heb die Wilders nog gelijk ook met zijn Islamisering – we zijn er kennelijk toch niet zo vies van?!

Reageer
gravatar

@PVV-vrijwilliger: voor een PVV-er heeft u een scherp inzicht: is uw echte naam Ingrid/Henk/Anja/Richard de Mos whatever?
De linkse infiltratie vindt opheden reeds plaats binnen de gelederen – goed gezien!
Niet verder vertellen: eigenlijk is dit het masterplan van het sluwe brein uit Venlo: Rutte inpakken, VVD overnemen en er een ultra-linkse partij van maken die de SP over extreem-links inhaalt.

De puzzelstukjes beginnen op hun plaats te vallen voor de genuanceerde Lezertjes onder ons. Maar daar mag niet over gediscussieerd /gecorrespondeerd worden op last van de grote leider: voor je het weet staat het in de krant voor de mensen met slaapogen.

Reageer
gravatar

Lol, het zo eenvoudig om links op haar staartje te trappen…

En Richard zit nog gewoon op zijn plaats….
Dag henk, zodra ik ook meerdere mannen mag hebben van de Koran, dan wil ik er nog wel over denken.

groetjes Ingrid.

Reageer
gravatar

Een grappig stukje. Het neerzetten van de nogal platte De Mos als genuanceerd filosoof werkt op de lachspieren. Minder grappig vond ik het clichébeeld van Wilders als een man die de nuance schuwt en niet in is voor discussie. Het is immers niet Wilders die de nationale discussie over zekere “gevoelige” onderwerpen op slot probeert te doen, en het is ook niet Wilders die zijn tegenstanders fysiek bedreigt.

Reageer
gravatar

@38: Zo zie je maar weer hoe vals die nichten zijn. Als die homo’s niet in boerka waren gaan lopen had Geert geen afslankdiëet hoeven volgen (heeft-ie het ingehaald eigenlijk?), maar gewoon in zijn boerka kunnen blijven lopen – die vallen wat ruimer.
Nu kan dat niet meer op gevaar van een toren afgelazerd te worden.

Reageer
gravatar

Dat Geert thuis ook nog aan een afslankdieet heeft gedaan, wordt door niemand verteld. Hij is zelfs 16 kilo afgevallen, de echte reden dat-tie dat deed is dat-tie anders niet in z’n Imampak past, maar dat weet niemand, behalve ik dan en iedereen die dit leest.

Reageer
gravatar

Blablabla is een goed pseudoniem. Niet erg snugger ook. Heet potdikkeme niet in de gaten, dat het allemaal satire is. U lacht toch wel genoeg in het leven heer Blablablablaenz

Reageer
gravatar

Waar gaat dit over?!
Poepoe wat een onthullingen!!
Als die mensen nou eens ietsje beter hadden gezocht hadden ze ook geweten dat meneen de Mos voor hij de politiek inging nog lesgaf aan groep 8 op een basisschool in Den Haag.
Mijn dochter zat bij hem in de klas.

Reageer
gravatar

Een beetje speurwerk gedaan naar de handel en wandel van onze komiek de Mos, die in die hoedanigheid maar niet weet door te breken. Blijkt nu( uit wel zeer ingelichte bronnen) dat hij zijn lagere school in het geheel niet heeft afgerond!!! Is er afgetrapt, omdat hij “te stom was om voor den duvel te dansen”, aldus zijn toenmalige juf . Het mysterie rond deze kameleontische fervente ADO aanhanger neemt mytische vormen aan! Wie is hij? George Orwell achtige toestanden! De kamer heeft het middel van de Parlementaire enguette tot haar beschikking: gebruik het! Laat de onderste steen boven komen! Er bevindt zich een 5 e kolonne in onze moerasdelta! Er is door de kamer voor minder ernstige zaken naar dit zware middel gegrepen. Een zeer ongeruste Ingrid, die inmiddels door heftige huiselijke debatten met haar Henk haar huwelijk in gevaar ziet komen. PS) Schakel het NIOD in, maar doe wat!

Reageer
gravatar

Een onvervalst Paard van Troye, die de Mos! Had hij de gebleekte roerganger toch aardig bij de neus! Wat een acteertalent, die knul. In de kamer de “gekke henkie” uithangen en intussen blijkt achter deze raaskallende kabouter een onvervalste intellectueel schuil te gaan! Werkelijk subliem.
Zou mij niet verbazen als er straks nog meer lijken uit de kast vallen. Zo dom kunnen de leden van deze beweging toch niet zijn?

Reageer
gravatar

Nou, wat betreft de domheid van de aanhangers van deze beweging zou je nog wel eens versteld kunnen staan.
De grote blonde Jammer duldt namelijk niemand in zijn omgeving die vragen zou kunnen stellen over zijn beweegredenen, laat nog onverlet iemand die hem naar de geblondeerde kroon zou kunnen steken. Intellectuelen, hoed U als deze figuur ooit aan de macht komt, remember Stalin?…

gravatar

@S.Zitters: Ik heb niks tegen brildragers, ik heb iets tegen de was van brildragers.
Het is toch algemeen bekend dat brillenjoden, … ach, wat zeg ik nu weer? … : ik bedoel natuurlijk brildragers die in de grachtengordel wonen allemaal lid zijn van de Linkse Kerk en alleen maar politiek correct mogen praten? En dan vooral de designerbrillendragers, dat zijn namelijk de aanvoerders. De nietdesignerbrillendragendegrachtengordelbewoners zijn alleen maar de meelopers en napraters, die hebben al helemaal geen eigen initiatief. Elitair en op kosten van de hardwerkende belastingbetalers gestudeerd en nu neerkijken op de gewone Henken en Ingrids en knuffelen met Ali en Fatima.
Dat hoor je nooit in de media, want die zijn allemaal door links geïnfiltreerd, tot en met het weerbericht.
Alleen uit de korfbalwereld valt nog enig heil te verwachten.

Is het zo genoeg? Of zal ik nog meer vertellen?

Reageer
gravatar

Ik denk dat Richard de Mos, nu hij intellectueel blijkt te zijn,. maar beter kan overstappen naar Groen Links, moet hij alleen even zijn opvattingen over klimaat en milieu bijstellen, maar ach, hij is politicus, dus “draaien kunnen ze allemaal”.

Kan hij eindelijk DIKKE maatjes worden met Ineke van Gent!

Reageer
gravatar

maar, maar … de echte naam is toch richard de mol? het onbekende lid van de mediafamilie? en die hele wildersbeweging is toch een soapformatje van john? om de grote donorshow van bnn te overtoepen is dit toch bedacht?
op het hoogtepunt trekt wilders die pruik af en zien we een lachende linda a la wendy ushi tevoorschijn komen: hahaha, gefopt.
of kijk ik nou teveel tv?

Reageer
gravatar

@ No 13. De Speld “een site vol satire”? Dit bericht “niet waar”? U wil met deze opmerkingen vast een afleidingsmanoeuvre van de PVV initiëren. Dat kan alleen maar betekenen dat dit bericht geheel waar is en dat de PVV deze situatie in de doofpot wil stoppen. Het feit dat dit bericht niet is opgepikt door de overige media bewijst alleen maar dat de PVV in die opzet leek te slagen. De noodzaak van het bestaan van een diepgravende site als De Speld is hiermee weer aangetoont.

Reageer
gravatar

Zeg Anja . . ,
en Ingrid . . ,
het schijnt dat…..
ik heb gehoord dat…..
dat je volgens de Koran meerdere vrouwen mag hebben!

Zullen we ons bekeren?

Reageer
gravatar

Kees22 , wat heb jij tegen brildragers? en mag een brildrager aan de Herengracht wonen?
zie je flauwekul in nr 15.
Dragen Henk en Ingrid geen bril? Nou ja die zoeken jullie nog ?

Je bent een goed voorbeeld van de simpele pvv ziel. Sterkte met de afgang van jullie Boer Koekoek..Denk ook nog even aan Hadjememaar….

En mag ik de bril ophouden?

Reageer
gravatar

@Ingrid: hij heeft niks tegen veelwijverij, hij heeft iets tegen de uitwassen van veelwijverij.
@janboel: jawel, eigenlijk wel natuurlijk. Maar ik wilders het even niet op de spits drijven. Dat komt zo demonisch over.

Reageer
gravatar

@ Mad Man: ik was ooit ook PVV Vrijwilliger, maar sinds ik De Speld lees ben ik voor onze Blonde Leider een Dead Man, leider (= Duits voor ‘helaas’ – want ik geloof nog steeds in hem).
@ ejpd: uw kwalifikatie ‘wildersonbekwaam’ vind ik dan ook van een stuitend demoniseringsniveau; ik heb vanavond over e.e.a. met Bram Moskovicz gebeld, en hij zou zorgen dat hij hiermee morgen in DWDD zit. Ergens moet een streep getrokken worden!!

Reageer
gravatar

@PVV Vrijwilliger: U kijkt verder dan één medium en u weet wat satire betekent, dat kan dodelijk zijn voor uw status bij de PVV..

Reageer
gravatar

@PVV Vrijwilliger: Denk je nou echt dat die elitaire en corrupte media uit de grachtengordel, die volgeschreven worden door brildragende journalisten, dit soort serieuze berichten ook maar begrijpen?
Die linkse kliek is toch moreel niet in staat om ook maar een greintje fatsoen en eerlijkheid op te brengen, laat staan dat ze berichten als deze zouden willen brengen.
De \ Speld laat weer eens zien waartoe een oprecht en eerlijk en waarheidsgetrouw medium toe in staat is.
Als het niet zo zou prikken, zou ik De \ Speld stevig aan het hart drukken.

Reageer
gravatar

is dit nou wat ze bedoelen met wildersonbekwaam?

Reageer
gravatar

Mensen, dit is een site vol satire, ook zo is dit bericht bedoeld.

Iedere internetter die een beetje verder kijkt, begrijpt dat dit niet waar is. Al ergens gezien in andere media?

Let eens op !!

Reageer
gravatar

Het schijnt dat Richard is gesommeerd zijn lidmaatschapskaart van de Partij voor mijn Vrijheid in te leveren bij het partijbestuur.
Hij is nog altijd op zoek naar dat ding…..

Reageer
gravatar

Uit het gelekte functioneringsgesprek van Geert Wilder met Hero Brinkman: “Geweldig, die op de landelijke publiciteit gerichte acties van jou. Van een genuanceerde intellectueel als Richard hoeven we helemaal niets te verwachten, maar jij, jij bent de toekomst van de PVV. Eerst dat opstootje in Nieuwspoort, daarna die hameractie met de aannemer: dat haalde allebei overal de pers. Je scherpe uitspraken en ideeën over de Antillen zelfs de internationale. Kijk, daar komen we heel veel verder meer. Publiciteit, daar gaat het om. Voor de vorm en naar buiten toe moet ik je wat lager op de lijst zetten, maar onder ons gezegd en gezwegen: ga gewoon zo door!”

Reageer
gravatar

Ik snap het wel van Geert: als Limburger die oerhollandsche namen bestudeert kan hij zich natuurlijk niet laten overvleugelen door een geleerde nuanceerder. Die zou immers op het idee kunnen komen dat het ook de moeite waard zou kunnen zijn, eventueel na advies ingewonnen te hebben van een externe commissie, om ook oerommelandsche, oerachterhoeksche en oerkempische namen en kenmerken te bestuderen.

Reageer
gravatar

“Hij blijkt een genuanceerd pijproker, die in alle rust de opties overweegt en niet zonder zich verdiept te hebben tot een oordeel komt”

O jee, iemand die nadenkt over beslissingen. Die kunnen ze in de PVV niet gebruiken. Weg ermee!

Reageer
gravatar

Die arme Geert…Nog even en hij laat zijn natuurlijk haarkleur terugkeren en richt een Indo-partij op…

Reageer
gravatar

Geert heeft groot gelijk. Heeft hij na een langdurig verblijf in de Kamerbankjes eindelijk de laatste restjes intellectuele bagage van zich af kunnen schrobben, komen de doctorandussen via de achterdeur weer naar binnen.
En wil Anja nu eens stoppen met dat (van Henk). Henk is van mij! Heeft Geert zelf gezegd.

Reageer
gravatar

Pfff. De pot verwijt de ketel. Geert Wilders verzwijgt dat hij in zijn vrije tijd, en dat is veel want buitenkomen is ietwat problematisch, een intensieve studie Oerhollandsche namen en kenmerken doet. Daarnaast hoopt hij zeer binnenkort het certificaat Imam te behalen na zijn uitgebreide studie van de Koran in de afgelopen jaren.

Reageer