Yolanthe betreurt breuk tussen Jan Peter en Wouter

“Er was al te veel kapot gegaan”

“Erg jammer dat Wouter en Jan Peter niet meer samen op ons huwelijk kunnen zijn,” verklaart Yolanthe Cabau van Kasbergen vandaag vanuit Milaan. Yolanthe heeft van beide mannen persoonlijk sms’jes ontvangen na de breuk. De afgelopen tijd is Yolanthe druk geweest met het plannen van haar trouwerij en volgt zij maar zijdelings het nieuws uit Nederland. Ze verklaart wel nog steeds “via via” contact te hebben met ‘JP.’ Yolanthe: “Zo knap dat hij zichzelf zo snel emotioneel weer bij mekaar heeft geraapt om opnieuw lijsttrekker te zijn van het CDA.”

Onlangs is bekend geworden dat Wouter het heeft uitgemaakt, en dat het stel net niet hun derde anniversary zal halen. Jan Peter en Wouter hebben vanaf het begin een tumultueuze relatie gehad. De laatste maanden zijn verschillende lijmpogingen gedaan, maar het bleek tevergeefs: aan de knipperlichtrelatie kwam definitief een eind. Onenigheid over de vakantiebestemming is het breekpunt geworden. Wouter wil het in 2010 ‘dicht bij huis’ houden, terwijl Jan Peter juist een ‘ver oord’ wil opzoeken. Wesley Sneijder, de aanstaande bruidegom van Yolanthe, heeft het stel nog een welgemeend advies gegeven: “Vreemdgaan is niet de oplossing.”

Jan Peter overtuigt begin 2010 met veel moeite Wouter van een meer exotische vakantie naar Afghanistan. Met veel tegenzin pakt Wouter zijn koffers, maar bij aankomst wil hij alleen maar naar huis, aldus Yolanthe. Na veel praten blijkt Wouter bereid te blijven, maar dan wel in een ander deel van het land. Jan Peter, die zich verheugt op een survivaltocht met een paar Deense vrienden, is het hier niet mee eens. Hij meldt Wouter dat hun gids een verblijf in een andere provincie heeft afgeraden. Wouter, die wel vaker klaagt dat Jan Peter altijd stoer moet doen voor zijn buitenlandse vrienden, gelooft Jan Peter niet meer en zet een punt achter de relatie.

Volgens Yolanthe is de vakantie in Afghanistan de druppel geweest. “Er was al te veel kapot gegaan”, aldus de soapster. Ze prijst Wouter voor zijn moed om afstand te nemen en Jan Peter voor zijn beslissing om door te gaan. “Ze komen er vast weer sterker uit,” concludeert Yolanthe.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk, hè, ik denk dat dit allemaal onderdeel is van een groter plan. En ik denk ook, weet je, dat dat plan zo groot is, zo onmeetbaar groot, dat zelfs Peter R. niet weet wat het plan is. En nog meer, moet je weten, dat Wouter uit de politiek gestapt is ‘om zijn relatie’. En nu denk ik dus dat ie zwanger is!!! Heb ik gehoord, hoor.

Reageer
gravatar

Ik wacht op het grote interview in Hart van Nederland met JanPeters moeder:
Alles is weg!
De soldaten in Uruzgan; weg.
De DSB bank; weg.
De bonussen bij ABN; weg.
De helft van de CDA kamerzetels; weg.
De burgermeester van Amsterdam; ook weg.
De gastendoekjes van het torentje; Alles is weg!

Ik ben benieuwd of zij ook zal toegeven dat JP al weer in een parkeergarage heeft staan zoenen met Mark Rutte en Geert Wilders.

Reageer
gravatar

Ik ben ervan overtuigd dat Yolanthe vanwege haar enorme levenservaring de beide mannen uitstekend kan adviseren over hoe met deze breuk om te gaan.

Reageer
gravatar

“Yolanthe heeft van beide mannen persoonlijk sms’jes ontvangen na de breuk.” Dan reageert ze wel laat. Hoe goede vrienden was ze dan met het stel, vraag je je af.

Reageer