Media-boycot bedreigt paranormaalbeurs

Organisatie bezorgd na afmelding zoveelste medium

Paraview, ‘s lands grootste paranormaalbeurs, dreigt in acute problemen te komen door het mogelijk wegblijven van een groot aantal toegezegde media. Hoewel de organisatie van het evenement, dat dit jaar gepland stond voor 17 en 18 april te Amsterdam, verwacht dat er net als voorgaande jaren niet geklaagd zal hoeven worden over massale media-aandacht, ontvangt men signalen dat een groot aantal media overweegt het evenement te mijden. Op www.niburu.nl wordt druk gespeculeerd over de exacte aanleiding van de boycot.

Beurswoordvoerder Henk-Jan Helder: “Ik zal niet ontkennen dat we dit probleem al een tijdje zagen aankomen. Sterker nog, enkele van de media in kwestie voorspelden het vorig jaar al. Om een sneeuwbaleffect te voorkomen, hebben we dit toen onder de pet gehouden. Wat ons echter erg dwars zit, is dat we geen idee hebben van de reden. Tot nu toe blijft dat koffiedik kijken, en ik heb net even rondgezocht, maar men lijkt hier in de RAI alleen over Senseo-apparaten te beschikken.”

Dat niet iedereen in het duister tast, blijkt als in zaal B een van de media van het eerste uur, Tarotlegster Claire Voyant, een boekje open doet over de motieven van de wegblijvers. “Het lijkt me duidelijk dat we hier te maken hebben met het zeurende conflict dat al jaren leeft tussen oude en de nieuwe media. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste Nieuwen hier naar binnen zag lopen. Vroeger had iedereen nog simpelweg een lijntje naar boven, vanaf toen moest het ineens allemaal draadloos.”

Op de vraag of de organisatie overweegt een mediator in de hand te nemen, wil Helder niets loslaten. Net als over de mogelijke gevolgen voor de toekomst. “Is er volgend jaar nog een Paraview? Ik heb geen idee; ik heb natuurlijk geen glazen bol. Althans, die heb ik wel, maar die ligt dit weekend bij mijn neef Gerben in Hellevoetsluis. En bovendien, dat is toch ook niet meer dan een homp gesmolten zand?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben erg nieuwsgierig of het vooral de linkse media zijn die de beurs boycotten. In dat geval blijf ik ook weg, want de rechtse media zijn nooit in staat gebleken om mijn linkerhand onbevooroordeeld te lezen, terwijl ik toch een lichte voorkeur heb voor links.

Reageer
gravatar

Dat iedereen weg blijft is desastreus voor de bijen populatie. Straks word er meer gechanneld om toch met elkaar in contact te blijven.En maar afgeven op zendmasten terwijl het echte kwaad niet aangepakt word.

Reageer
gravatar

Het begon allemaal toen één van de senior-media een nog jong en onervaren medium zand in de ogen strooide. Dit bleek echter óók om een glazen bol te gaan. Het strooien gebeurde bovenhands en met stevige kracht. Het slachtoffer had het niet zien aankomen. Hij zag wel sterretjes, verklaarde hij.

Reageer
gravatar

“Vroeger had iedereen nog simpelweg een lijntje naar boven, vanaf toen moest het ineens allemaal draadloos.”
Is hier wellicht sprake van een dekkingprobleem in het netwerk van “boven” ? Onderzoek wijst uit dat “boven” nog wel eens een gat in de dekking van het netwerk blijkt te hebben. Neem nu bijvoorbeeld Limburg. Daar probeert men al tijden wanhopig contact te krijgen met “boven” om de leegloop te stuiten: te vergeefs.
En ik twijfel of het het Vaticaan, na de switch van het vaste lijntje naar draadloos, überhaupt nog contact heeft kunnen krijgen met “boven”….of zou dat daar niets mee te maken hebben….?

Reageer
gravatar

Je kunt zo’n Senseopad toch openscheuren als je koffiedik wil kijken? Dat is goedkoper dan een iPad en biedt voor het geoefend medium net zoveel informatie.

Reageer
gravatar

De ingewijden weten: er is een vloek uitgesproken. Een ramp kan nog verijdeld worden mits de juiste offers gebracht worden. Bloed moet vloeien.

Reageer
gravatar

@Loko (11), ‘tampons’ is meervoud. De komma hoort hier niet. Ik geloof niet dat de heer Bugel de maandelijkse ongemakken der vrouw bedoelt. Een offer wil hij! Wees niet zelfzuchtig, beste Loko. Red de beurs.

Reageer
gravatar

At 13 Ik probeer iedereen aan te spreken, leugentje om gods bestwil.
O. Neens THX maar ik ben niet de verlosser.Ik ga nu de beurs redden.

Reageer
gravatar

Dat paranormale gezeur om aliens; niets voor mij. Zolang er geen intelligent leven in het hoofd van Richard de Mos wordt gevonden hoeven we niet naar andere planeten te kijken.

Reageer
gravatar

De media hebben nooit veel bijgedragen aan de stijging van het bruto nationaal IQ. En aan de civilisatie in het algemeen, integendeel, de verdomming heeft toegeslagen in de publieke en de commerciële media, alleen de TV-reclames zijn wat intelligenter en groter geworden. En de redactionale stukken wat kleiner zodat mooi kon worden overgeschakeld op tabloïd-formaat. Pronkstukken van onze beschaving (b.v. die uit de school van Albert Verlinden) hebben nu hun visie nog verder vernauwd en benoemen nu de media in enkelvoud: “De media heeft hieraan bijgedragen” en interviewers knikken, braaf ja: een Icoon -mét een mening- kleineer je niet door hem op een grammaticale fout te attenderen. Civilisatie gaat geruisloos over in debilisatie en geen medium of media Mieke bericht er over: alles voor de kijk- en leutertjeluistercijfers.

Maar terzake: ik ken een medium dat draadloos contact heeft met gene zijde: zij hoorde recent dat bankiers ook in het hiernamaals de touwtjes inmiddels volledig in handen hebben, via Opus Dei en Banco Ambrosiana. En nu het goede nieuws: Bankiers gaan niet dood, zij worden gewoon op anciënniteit overgeplaatst naar hemelse filialen. Ze hebben ook geen zakkenloos doodshemd zoals gewone stervelingen, maar solide gecodeerde nummerrekeningen op de Kaaiman Eilanden, die van slechts van “bovenaf” toegankelijk zijn.

Jan Kees (“Yankee”) de Jager liet via zijn persagent weten dat deze rekeningen en hun houders buiten zijn demissionaire jurisdictie vallen. Vanuit Rome werd dat draadloos bevestigd aan Stad en Dorp en aan de hele global village.

Reageer
gravatar

Bankiers in de katholieke hemel? Ben benieuwd wat ons nog meer aan onthullingen over die kerk te wachten staat. Of is dit een gehaaide kampanje tegen de leegloop van de kerk (a la Wilders: maakt niet uit waar ‘t over gaat, als je er de media maar mee haalt).

Reageer