PVV stapt uit onderhandelingen gemeenteraad 2014

‘Ze willen toch niet met ons samenwerken’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Terzake de intercommunicatieve strategie van de PIVIVI-mannen, blijkt tijdens de onderhandelingen een dusdanige onderlinge verstandshouding te zijn ontstaan dat de continuiteit van enige pragmatische Samenwerking, met het oog gericht op de Toekomst, danig onder druk kwam te staan.

De positionering van de PIVIVI-mannen ten op zichte van de gewenste en meest haalbare coalitie bleek dusdanig onomkeerbaar dat een plek in de oppositie de meest denkbare bleek te zijn.

Wat dit voor een effect zal hebben op de onderlinge relaties en verstandshouding tussen de overige oppositiepartijen en het nog niet geheel vlekkeloos ingevoerde Dualisme zal de komende 4 jaar moeten gaan blijken.

Reageer
gravatar

Gezien de verminderende competentie van de Nederlandse kiezer een premature stap. Het is zeer wel mogelijk dat het aantal Move Like Micheal Jackson kijkende, PeeVeeVee-stemmende mensen zo groot is geworden dat een absolute meerderheid in het verschiet ligt.
Alhoewel: dan is onderhandelen ook niet echt meer noodzakelijk…

Reageer