Masturbatietoerisme rukt op

'Backtrekkersgids' Lonely Planet bijbel voor de reiziger van 2010

Nog maar nauwelijks bekomen van de ‘swaffelhype’ ziet de toerismebranche zich sinds een half jaar geconfronteerd met een nieuwe trend van ongekende omvang. Reizigers hebben ‘s werelds masturbatoir erfgoed ontdekt en boeken massaal reizen naar de meest in het oog springende ‘trekpleisters’. De toeristische industrie speelt onmiddellijk in op de nieuwe trend. Lonely Planet, grootleverancier van backpackersgidsen, neemt met de lancering van haar ‘Jerk Off Guide 2010’ de voortrekkersrol die zij aan haar stand verplicht is.

“In de ogen van de meeste mensen is rukken gewoon rukken,” aldus Chuck Goebbels Di Meola IV, hoofdredacteur van de vermaarde backpackersgids. “Voor de echte fijnproever ligt dat echter anders. Onze doelgroep is de fase ‘effe snel voor het slapen gaan’ al lang gepasseerd. Masturberen is voor hen iets wat ook in de vakantie anders moet zijn dan anders. Een ervaring die pas onder de meest persoonlijke voorwaarden die onbeschrijfelijke voldoening geeft waaraan ieder mens diep in zijn wezen behoefte heeft.”

De ‘trekpleisters’ van de Jerk Off Guide zijn onder te verdelen in 4 categorieën. De grootste categorie, ‘Direct en zonder poespas’ , omvat voor de hand liggende zaken als seksshows en buikdanseressen wereldwijd. Met name voor de beginnende backtrekker zal deze categorie interessant zijn. Onder de categorie ‘Symboliek’ vallen objecten met archetypische erotische lading, zoals de Eiffeltoren en de Euromast. Deze categorie trekt volgens Goebbels Di Meola vooral ‘een publiek met een interesse in de richting van mystiek en psychologie’. De categorie ‘Zelfprikkeling’ lijkt gericht op een publiek dat een optimaal beroep wil doen op de eigen fantasie. Bekendste vertegenwoordiger hiervan is het in Bangkok hangende volledig witte schilderij ‘Imagine on this canvas a naked 9-year old boy’ van de Thaise kunstenaar Huk Say Chuk. De categorie ‘Extreem Gespecialiseerd’ tenslotte richt zich op een publiek met buitensporige erotische interesses. Bekendste voorbeeld hiervan is het Amerikaanse Silicon Valley dat opvallend veel gebrilde outdoormasturbators aantrekt.

Naast de ‘standaard’ toeristische attracties vermeldt de gids de uitgelezen horeca-aangelegenheden voor de sjortoerist. Jean-Claude Frumardeau, eigenaar van zelfbevlekkingscafé ‘Chez Onan’ te Parijs, spreekt vol trots over de vermelding van ‘zijn kind in de rukkersbijbel’. “Toen ik 3 jaar geleden begon trok de tent alleen een publiek van vieze ouwe mannetjes. Het laatste half jaar werd het ineens een gekkenhuis. Japanners, Mexicanen, Burundezen, Nepalezen, je kunt het zo gek niet bedenken. Hoeveel ik ook insloeg, iedere avond kwam ik zakdoeken tekort. Voor het komend seizoen heb ik mijn personeel verdubbeld. Rukken is big business en ik ben trots dat ik één van de eerste ondernemers ben die zich daarvan bewust werd.”

De Jerk Off Guide 2010 is vanaf februari te koop in de VS en Canada. Vanaf 1 april zal de gids in de meeste Europese landen, waaronder Nederland, verkrijgbaar zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vindt het wel jammer dat Agnes Kant vertrekt uit de Nederlandse politiek.
Het trekt niet goed .Hou wel van domme blondjes.
Geert w.Sorry het word niks tussen ons.):

Reageer
gravatar

Vroeger was er nog wat te zien immers:

De wakkere Achmad van Bagdad,
zat plat op z’n gat op de badmat
Zo las hij z’n dagblad
en alleman zag dat.
‘t Is maf maar in Bagdad daar mag dat.

Maar met de nieuwe wetten rest slechts een teleurstelling:

De wakkere Achmad van Bagdad
trok zich af in zijn blad op de badmat.
Niet voor ‘t nat op de mat
had Achmad dat blad,
maar opdat niemand in Bagdad zijn lat zag.

Dus om aan je trekken te komen, hoef je niet meer naar Bagdad te gaan.
Kijk, als overheid die een zorgplicht heeft moet je dáárvoor waarschuwen.

Reageer
gravatar

@Bus Showfeur: Ik zie de dreiging van politiek correct toerisme al hangen. Nee, dank U. Ik vind dat ik de vrijheid moet hebben om zelf uit te maken waar ik door zal trekken en waar ik geen ruk aan vind.
Zoals pakweg een jaar geleden een minister opriep om alleen in eigen land te trekken, daar word ik niet warm of koud van.

Het Mysterie van Buutenlandse Zaken moet zich beperken tot praktische reisadviezen en zich verre houden van politieke.
Een waarschuwing voor de achteruitgang van de aantrekkelijkheid van Bagdad bijvoorbeeld.

Reageer
gravatar

“….. Verder vind ik eigenlijk dat toerisme en politiek geen ruk met elkaar te maken hebben.”

Een fraai staaltje ‘plank-mis-slaan’ mn beste Kees22! Waarom denk je dat er een Mysterie van Buitenlandse Zakken is? Dat gaat voornamenlijk over vakantiebestemmingen! Zo wordt het ook politiek bepaald dat boeren het goed doen als er bij hen op het erf gekampeerd kan worden. Menig verband méér tussen plitiek en tourisme dient zich aan!

Reageer
gravatar

@Ernst-Jan: Daar heb ik nou weer geen trek in, in die overlopende leden van de pedopartij. Die maken me veel te kleine rukjes in onze richting.
Verder vind ik eigenlijk dat toerisme en politiek geen ruk met elkaar te maken hebben.

Reageer
gravatar

Want dan kan er misschien een masturbatiepartij komen en misschien kan die van de pedopartij daar wel bij en dan bedoel ik allemaal van de pedopartij want dan hebben die weer werk. Want dat heb je soms.

Reageer
gravatar

Dit hele concept trekt me totaal niet. Toegegeven, echte safe sex heb je zelf in de hand, maar dit is echt voor sexvakanties voor kansloze rukkers.

Reageer
gravatar

Ondertussen is de verkiezingsleus van Groen Links zlefs aangepast aan deze nieuwe trend. Waar die partij tot voor kort ‘Zin in de toekomst!’ had, heeft dat inmiddels plaats moeten maken voor ‘Trek in de toekomst!’
Als nu op 9 juni maar niet alle stemmers wegtrekken. Met een nieuwe lijsttrekker die met kop en schouders boven de rest uitsteekt moet die partij toch stevig omhoog kunnen komen.

Reageer
gravatar

Deze trend had zich veel eerder moeten manifesteren. Dan had Floortje Dessing niet al die cameramannen van haar reisprogramma af hoeven te werken.

Ik zie de titel van Michael Palin’s nieuwe serie ook al voor me: Reis om de wereld in 80 tissues.

Waarom staat bij dit artikel eigenlijk een foto van de zakdoek die ik ben kwijtgeraakt tijdens mijn fietsvakantie naar Rucphen?

Reageer
gravatar

Ik kom niet meer aan mijn trekken in doehet zelf winkels! Karwei sluit hierdoor zijn filiaal in the wall bij utrecht!

gravatar

Meestal doen mensen dat pas als ze ongeveer dertien zijn, masturbatie, maar sommigen zijn wat eerder. Ik denk dat het niet zo gek is dat mensen op reis ook masturberen tenminste ook dan zijn ze mensen als ze reizen en dan heb je juist je behoefte denk ik. Maar dat is dan wel weer grappig dat hier zomaar een artikel over staat, want de Speld is van de grapjes en dit is dus een grap maar wel een goede vind ik ook niet zo heel links die grap daar ben ik dan wel weer blij mee, want grappen over Job Cohen vind ik niet leuk maar wel over wilders want die maakt veel stemming.

Reageer
gravatar

Ik heb hetzelfde gevoel als Haes. Zijn we deze uitsluitende gerichtheid op de man niet een beetje voorbij? Heeft de emancipatie van de vrouw ons dan niks geleerd?

En verder mis ik de mogelijkheden om samen er op uit te trekken, met je vriend of vriendin of zelfs met een groep.
Gedeelde trek is immers dubbele trek.

Reageer
gravatar

Zo blijkt maar weer dat ik altijd jaren vooruit ben. Reeds begin jaren 80 van de vorige eeuw hebben mijn huisgenoten en ik het MGR opgericht (het Masturbatie Genotschap Rotterdam) met als motto “ieder zijn eigen lid”. Helaas bleek de lokale VVV toen nog niet bereid te zijn ons Genotschap in de reisgidsen en brochures op te nemen. De meeste leden werden hier een beetje slap van en haakten af. Misschien nu de tijd om weer gezamenlijk het lid op te richten.

Reageer
gravatar

Ik vind het allemaal een beetje te veel op de man gericht. Zijn er geen vingerwijzingen voor vrouwen in de reisbijbel opgenomen?

Reageer
gravatar

Ik was eens te gast bij de Vara, ik was ‘publiek’ dat iets gevraagd werd en dan spontaan mocht antwoorden. Het was in Studio 21. De naam van de gesprek leidster zal ik niet zeggen. En ik was zo geil dat ik na afloop ben gaan rukken.

Alleen gingen mijn gedachten verder, mijn gedachten dwaalden af van wie er nog meer in deze studio hadden gewerkt. Toen dacht ik aan Hans van der Togt, Hans Kazàn en weet ik wie nog meer. Toen hoefde ik zo nodig niet meer, de spanning was verslapt.

Reageer
gravatar

Ook in Nederland zijn aftrekkelijke bestemmingen te vinden waar de masturbant aan zijn/haar trekken kan komen. De Befteling, vuurtorens, trekkershutten in de vrije natuur om er een paar te noemen. De bus- of treinreis er naartoe biedt extra spannende kansen om te masturberen in het openbaar met kans om betrapt te worden voor de echte durfals.

Reageer
gravatar

In navolging van deze publicatie zal het aantal gevallen van beren op de weg een dramatische toename laten zien.

Reageer