PvdD grote winnaar in Beverwijk, Zwijndrecht, Valkenburg, Beneden-Leeuwen en Dieren


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Hazerswoude, gemeente Rijnwoude, is D’66 de grootste geworden, net als in Leiden, Delft en Wageningen. Ben benieuwd of ze hier nu ook een universtiteit gaat vestigen…

Reageer
gravatar

Haes, je reactie is waarschijnlijk ingegeven door een natuurlijke angst. In deze is slechts sprake van een zeldzaam geval van transparante (gemeente-)politiek in combinatie met de aloude graaicultuur. ‘Jagtlust’ is het laatst overgebleven stukje van de oorspronkelijke tekst: ‘Ik weet dat ik er al drie in de haven heb liggen, maar ik denk dat ik nog wel een Jagtlust’. Zoveel openheid treft men zelden bij overheidsbestuurders.

Reageer
gravatar

Nee Vincent, mijn naam is Haes en ik wil daar best antwoord op geven. Jammergenoeg woon ik niet in Hazerswoude, maar in een gemeente waar het gemeentehuis, godbetert, Jagtlust heet.

Reageer
gravatar

@Jan. Je weet toch, Fokke en Sukke hebben het zelf opgezocht in het Middelnederlandsch handwoordenboek: “rouvoet” betekent “ruigpoot” in het Middelnederlands.

Reageer