‘Wildersvluchters’ welkom in Marokko

Nederlands onbehagen krijgt mogelijk nieuwe bestemming

Steeds meer Nederlanders gaan op zoek naar een prettig emigratieoord, nu de kans toeneemt dat de PVV van Geert Wilders aan de macht komt. Maar traditionele bestemmingen als Canada en Australië worden door een strenger immigratiebeleid steeds onaantrekkelijker. Gelukkig heeft zich nu, op de valreep, een onverwachte kandidaat gemeld: Marokko verleent de Nederlandse ‘Wildersvluchters’ graag asiel.

Bij monde van de Marokkaanse ambassadeur Jaouad El-Himdi in Den Haag laat koning Mohammed VI weten dat hij de situatie van de ontstemde Nederlanders goed begrijpt: “Van onze landgenoten die in Nederland werkzaam zijn, ontvangen wij zorgwekkende berichten. Ze spreken over een land waarin iedereen wordt weggestopt in beknellende rijtjeshuizen, het altijd regent, de treinen regelmatig vertraging hebben en het koningshuis een symbolische functie heeft. Een steeds ruwer en asocialer land, waar gastvrijheid ver te zoeken is. Gelukkig lijkt het huidige Marokko in veel opzichten op het Nederland van voor Geert Wilders. We liggen aan zee, hebben een omvangrijk ambtelijk apparaat en bovendien woont er bij ons, voornamelijk in de grote steden, een aanzienlijk aantal Marokkanen.”

De ambassadeur geeft aan dat hij zich moreel verplicht voelt om iets terug te doen voor Nederland, als dank voor het opnemen van vele duizenden Marokkanen die bij gebrek aan scholing en werk geen toekomst hadden in hun thuisland. “Deze mensen waren anders in de criminaliteit beland. Gelukkig was Nederland zo goed om ze een nieuw thuis te geven.” Mohammed VI verschaft echter niet zomaar iedereen toegang tot zijn koninkrijk. Alleen voor hoger opgeleide, economisch onafhankelijke vluchtelingen is plaats. “Aan gelukszoekers hebben we hier een broertje dood.”

Op de vraag wat emigranten van Marokko kunnen verwachten geeft El-Himdi een duidelijk antwoord: “Het is een land waar we houden van aanpakkers. Geen gestrooi met subsidies en uitkeringen. De overheid houdt zich bezig met het handhaven van regels – die streng worden nageleefd. In Marokko wordt Nederlanders de terreur van rotjochies bespaard. Ook van overlast door westerse muziek is geen sprake. Zo’n derderangs artiest als Ali B zou in Marokko in een heropvoedingskamp worden gestopt en er pas uitkomen als hij de oud (arabische voorloper van de luit, red.) perfect beheerst.”

Frouke Katlijn uit Nijmegen is een van de potentiële ‘Wildersvluchters’. “Als net afgestudeerde Algemeen Cultuurwetenschapper staat het er met mijn vakgebied slecht voor wanneer Wilders het voor het zeggen krijgt. Ik wil in Casablanca een theatergroep vinden die mijn experimentele stuk De Vallende Traan, over een pijnlijke jeugdherinnering, uit wil voeren.” Haar vriend Sjors Overveen, bestuurskundige, staat volledig achter de beslissing om te verhuizen. “De toenemende verrechtsing van Nederland geeft me een verstikkend gevoel. Ik wil niet meer wonen in een land waar een rechtse cultuurpolitie bepaalt wat je wel en niet mag denken. Ik hoop in Marokko ook meer bronnen te vinden voor mijn onderzoek naar sociaal-democratische vernieuwingsbewegingen in het Middellandse Zeegebied.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ha ha Marokanen goed opgevangen in Nederland anders zouden ze in de crimminalietijd terecht komen. Nou de meeste zitten er in het is een Plaag

Reageer
gravatar

Dit is het tweede iniatief al. De website. http://www.vluchtenvoorwilders.nl geeft informatie en ondersteunt burgers die in angst leven voor Wilders. De site legt helder uit wat er voor nodig is om Nederland te verlaten. Daarbij geeft het practische tips, zoals het feit dat mensen met bijvoorbeeld zowel een Marokkaans als een Nederlands paspoort eenvoudig kunnen verhuizen naar Marokko. Maar er is ook aandacht voor de aanhanger van de Linkse Kerk. Doe iets met je onrust, kom in aksie, staat er te lezen. Wijk uit naar bijvoorbeeld Canada, Marokko of Noord Korea, je zult er veel gelukkiger zijn.

De site is zelfs zo begaan met het lot van “Wildersvluchters” dat ze uit een speciaal noodfonds een bijdrage van 2500,- euro beschikbaar stelt. Wij raden aan wel de voorwaarden goed te lezen. Zo blijkt het eigenlijk een lening, die indien men ooit weer voet op Nederlandse bodem zet per direct weer afgelost dient te worden. Dat kan aardig op lopen gezien de rente van 20% op jaarbasis .

Woordvoerster F. Agema: Niets mis mee toch? Het betreft een “gift” om te helpen ons land te ontvluchten. Wordt dat ergens anders voor gebruikt of komt men terug, mogen ze dokken. Zeker met dat Marokkaanse tuig moet je oppassen dat ze geen misbruik van je maken!

Reageer
gravatar

Welnu, dit is het eerste initiatief! gezien de datum is uw website de tweede. En al uit de lucht! Jammer, ik had mij als Linkse Kerkganger graag voor een gift gemeld, aangezien ik natuurlijk als linkse intelectueel geen goede baan kan krijgen bij gebrek aan opleiding en gedachtengoed. Ik kan nauuurlijk ook niet zelf nadenken en houd eigenlijk wel van een blonde god die mij vertelt wat goed en slecht is. Goh. Eigenlijk moet ik blijven!!! Weg met links!!! Nooit meer denken!!!

gravatar

marokko is echt een geweldig gezellig land no probleme nederland is geen kut land maar ik wil daar wonen en dan vind ik het best dom als je reageertmet”dan zijn we van ze af “dat vind ik niet kunnen ik haat dit rot land maar ik accepteerde mensen doe dat ook

Reageer
gravatar

@Haes, niemand is geïnteresserd in je mening daarover, laat staan die van mij, Stuur maar een stukkie in en zie of het geplaatst wordt. Als er iets zinnigs in staat… wellicht.

Zoals gesteld: hierboven geeft iemand zich voor mij uit. Wat ik zelf schrijf is te lezen op http://dgneree.blogspot.com en op http://amsterdampost.nl

Wie commentaar op mijn artikelen heeft komt daar maar jammeren.

Reageer
gravatar

@#22. Ik zou er niet zo trots op zijn me de “echte” D.G. Neree te “mogen” noemen, als ik zo eens je website bekijk.

Reageer
gravatar

Ik weet niet wie zich op #11 voor D. G. Neree uitgeeft, maar ik ben het niet. Verzin je eigen naam s.v.p.

Reageer
gravatar

hé Theo,

Ik ben wel 10x op vakantie naar Marokko geweest , en ben nu van plan om er een huis te kopen (meer 6 maanden daar / 6 maanden hier) Het is een land waar Nederland alleen van kan dromen , een van de mooiste zonsondergang vind je daar , heerlijke eten , gastvrijheid , elke dag mooi weer , heerlijke stranden , maar vooral acceptatie van andere culturen.

Ik word hier in nota bene mijn eigen land scheef aangekeken , terwijl ik in Marokko bijna word aangezien als een van hun.
Dat je daar niet eens wenst doodgeboren te zijn zit meer in jou haat tegen de Islam en Marokkanen , geloof mij maar , Marokko is een droomland waar elke weldenkend levensgenieter van kan dromen.

het zal mij dan ook niet verbazen als ik toch kies voor 12 maanden daar en 0 maanden hier in dit K.Tland

Reageer
gravatar

Ik zou in Marokka nog niet doodgeboren willen worden. Dat deze twee linkse mutsen (en ze heeft zich al goed verislamiseerd met haar muts)dat doen prima. Ik hoop dat er veel marokanen en linksen hen volgen.

Reageer
gravatar

@D.G. Neree: Het moge toch duidelijk zijn dat er weinig tot geen PVV-aanhangers mee zullen gaan. Niet alleen vinden ze voor hun ideeën (nou ja, ideeën?) weinig voedingsbodem in Marokko, ook horen die duidelijk niet bij de gezochte doelgroep. Zo’n op het Haagse pluche vastgeplakte ijdele schreeuwer als Wilders willen ze niet hebben in Marokko. En dan hebben we het nog niet eens over de andere 8 zakkenvullers en staatsruifeters in zijn gevolg.
We kunnen veilig voorspellen dat de aanhang van de PVV in Nederland zal blijven en daar een relatief groter aandeel zal krijgen. Misschien kunnen ze wel gaan regeren. Alle verstandige, hardwerkende, goedwillende mensen gaan immers naar Marokko.
En als dan ook nog de Marokkanen naar Nederland komen, wordt het helemaal feest voor de PVV.
Een glorieuze toekomst gloort voor Nederland.

Reageer
gravatar

““Het is een land waar we houden van aanpakkers. Geen gestrooi met subsidies en uitkeringen. De overheid houdt zich bezig met het handhaven van regels – die streng worden nageleefd. In Marokko wordt Nederlanders de terreur van rotjochies bespaard”

Erg grappig. Precies de punten van de PVV. Dit is de tweede keer al dat jullie me op het verkeerde been hebben gezet. Heel leuk 😀

Reageer
gravatar

Laat ze maar lekker emigreren hoor, dergelijke personen die niet op willen komen voor Nederland ben ik liever kwijt dan rijk. Ben je het ergens niet mee eens ga het dan veranderen en steek niet je kop in het zand door te emigreren!

Reageer
gravatar

Marokko heeft hier natuurlijk ook de Lijst van Lichte Beroepen tot zich genomen, dus ze hebben al een goed idee hoe het kaf van het koren gescheiden kan worden. Daarentegen kan ik me geen land ter wereld bedenken dat willekeurige trendwatchers van visa gaat voorzien, hoe hip hun bril ook mag zijn.

Reageer
gravatar

Dat plan zal nóg meer Marokkanen naar Nederland jagen. Zo maken we Nederland én Marokko onleefbaar en raken we in een visueel circus.

Reageer
gravatar

@aadd: Juist de nutteloze subsidiesponzen wil Marokko niet hebben. Het gaat hen om de brildragende, intellectuele, linkse, hardwerkende elite. Die groep waar Wilders zo graag vanaf wil.
Ik zou zeggen: “Doen!”. Dat is immers een win-win-situatie.
Of zelfs win-win-win-win-situatie. Immers: ook de belastingen kunnen omlaag omdat er veel subsidies niet meer nodig zijn en het aantal ambtenaren kan verminderd worden.

Reageer
gravatar

Ik zie Marokko al onze nutteloze subsidiesponzen met open armen ontvangen. Niet dus. Ga als je wilt en veel plezier daar en succes met het vinden van een echte baan.

Reageer
gravatar

Goed idee!
Het zal Nederland een stuk leefbaarder maken. Ik zeg, dóen!
Maar, Nederlanders kennende, diegenen die gaan, verliezen uiteraard wel hun recht op de zo verafschuwde en discriminerende en racistische uitkeringen.

Ik vrees echter, ook weer die NLers kennende, dat zodra je ze dat vertelt, niemand vertrekt..

Maar aub, ga, ga nu!

Reageer
gravatar

Deze aanpak is in ieder geval nogal wat intelligenter dan in Belgie en Nederland, dertig, veertig jaar terug. En zonder discriminatie?

Reageer
gravatar

Als we met Marokko een deal kunnen maken dat wij onze intellectuele elite naar daar transporteren, terwijl zij hun uitschot naar Nederland deporteren, dan teken ik daarvoor. We scheppen dan daar in Marokko een in alle opzichten gunstig leefklimaat voor onszelf. Laat Wilders dan hier maar blijven fulmineren tegen een steeds groeiende oppositie. Dat hij ook naar Marokko komt is uitgesloten: alleen intellectuelen, schreef ik al.

Reageer